trött och fryser så kröp ner i sängen, men...

2012-01-31_20_52 (MMS)

trött och fryser så kröp ner i sängen, men firandet va grymt tycker jag som älskar fyrverkerier tog dock inga biler. men nu ska jag hoppa in i duschen, pussss!


-

If you love someone, be brave enough to tell them, otherwise, be brave enough to watch them be loved by someone else.


bild; weheartit

Tisdaggggggg

Hejsan, blev ingen uppdatering igår för jag va helt slut efter skolan så sov hela dagen nästan. eller ja hela dagen va seg, börja redan på morgonen då jag bara orka locka halva håret så lära sätta upp de, haha fula jag. sen hände massa mer men de kommer jag inte ihåg nu. men idag åkte vi skriller på idrotten och imorgon blire pulka.

men nu har jag precis ätit och daniela ska komma senare, sandviken firar 150 år så då ska vi ner på stan och kika. skulle ju bara fyrvärkerier och sånt. himla trevligt, men nu ska jag börja fixa mig lite, pusss!

eftersom jag inte gjorde igår tar jag två idag!

Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn

Emma Maja Kristina Westling


Dag 3 - 3 sanningar om dig


1. jag är mörkrädd.
2. jag vill va kär..
3. jag äter inte grönsaker, tycker de smakar gräs och fattar inte hur man kan tycka de är gott!!

drar ut på en powerwalk såhär på söndagsmo...

2012-01-29_11_38 (MMS)

drar ut på en powerwalk såhär på söndagsmorgonen med mammi, hörs!


Dag 1 - En bild på dig

2012-01-28_16_56 (MMS)

Dag 1 - En bild på dig


Homeeee

Hemma eller har varit de en stund, hitta en skål med chips så de är vad jag äter just nu. men hur va kvällen? ja jag kan ju säga att irritation är vad jag har känt mest. men jag och daniela fick iallafall höra ett gäng sånger om oss dock så va ingen av dom bra. haha men nu är hon nog hemma snart och jag ska nog kika på nån film, är inge trött så en film får bli bra. pusss!


Lista


Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?


20120128

God morgon, igår fick vi typ allt fika sålt ganska snabbt men de va så kallt så när jag kom hem hade jag en såndär värme påse på fötterna i flera timmar tills vi skulle till stensätra. skulle va barnvakt för min gudfar fyllde år så dom skulle ha gått ut men de blev inte så, så fikade och prata och sen åkte hem.
och idag fyller amanda 18 så ska fira henne när hon vaknar och sen kanske de blir en sväng till tidningscupen. men nu ska jag äta lite frukost, pusss!


20120126

Bloggade inget igår för dirket efter skolan följde jag med mor min och handla och sen va jag så trött så låg bara i soffan och kolla på tv. sen idag missa jag bussen imorse, hade verkligen ingen lust att gå upp så fortsatte bara snooza. men kom ju upp tillslut och gick hela dan och sen somna jag när jag kom hem så dum som jag är. men vakna för en stund sen, måste ju baka till imorgon då vi ska stå vid öb och sälja från 12-5 typ. men nu måste jag börja, hoppas alla tar sig tid och köper fika av oss imorgon, pussss!


She doesn't mind

Hello guys! har tränat och gjort mig en smoothie. hur god som helst blev den, ifall ni undra! så medans jag dricker den hade jag tänkt att jag skulle kolla lite på tv, men gick hit istället. åh förresten vet ni vad? vi körde boxersize på idrotten idag, ska göra de imorgon med och de känns i axlarna just nu. skööönt. nej men nu ska jag kika några bloggar och sen hoppa in i duschen, pusss!




sitter bygger på tekniken, fint va? <3333333

2012-01-24_08_49 (MMS)

sitter bygger på tekniken, fint va? <3333333


" ledsen att jag inte hjälpte dig upp när ...

photo_effects-13 (MMS)

" ledsen att jag inte hjälpte dig upp när du ramla men mamma har alltid sagt till mig att jag inte får plocka upp smuts från marken. "


Trääääna!

Hejsan, är trött som ett as men får inte sova för då kommer jag aldrig kunna sova inatt sen. so about today, satt i kafeterian med daniela hela dan, så otroligt skönt på en måndag! och nu vill jag gymma men eftersom jag är så seg och aldrig skaffar gymkort så de får vänta. men nu vart piggare nu när jag satte på bra musik så nu ska jag höjja och träna lite här hemma. höörs, så ni kan se dehär när ni ser mig i sommar;




och jag ska lära mig göra MINST 5 riktiga armhävningar innan veckan är slut!
och jag ska hålla i dehär för just nu är dehär jag:

bilder från wehearit.

kafeterian med danniii, perfekt måndag!

2012-01-23_09_55 (MMS)

kafeterian med danniii, perfekt måndag!


True story.


En dag med familjen!

Hejsan, nu är jag hemma och har haft en riktigt rolig dag med min familj, längesen vi gjorde nått tillsammans så idag åkte vi iväg och fotograferades. vi fixade håret själva då dom bara sminkade sen tog vi massa bilder och kom nästan nyss hem! så nu får ni se några av bilderna iallafall!

har varit och fixat lite idag som ni får s...

2012-01-22_16_19 (MMS)

har varit och fixat lite idag som ni får se när jag kommer hem, så håll utkik!


come over tonight if you want me, i don't ask for forever just till the sun comes up

-
-
-
-
-

20120121

Godmorgon! startade smurfarna imorse runt 5 och somna väl då nån gång också men va uppe vid 10 imorse. sen har jag bara legat i soffan helt död. och nu ska jag hämta té och kolla på film. tråkiga äckel lördag, hatar att va sjuk.



Så jävla grym!!

David Smith blev ständigt hånad för sina 292 kilo. Han varken kunde eller ville släpa sig utanför hemmet i Phoenix, Arizona.

– Jag tillbringade det mesta av min tid hemma genom att titta ut genom fönstret. Jag tittade på människor medan jag åt, sov och tittade på tv, säger han.
”Blev utskrattad”

Skaffa flickvän var inte att tänka på. Men det var då.

197 kilo lättare ser han nu fram emot att bli förälskad för första gången i sitt 32-åriga liv, skriver den brittiska tidningen The Mirror.

– Jag har gått från utskrattad till att tjejer ger mig flirtiga blickar, säger David.

Källa: http://www.aftonbladet.se/halsa/article5866613.ab
från dehär:
till dehär:

Vampire diaries

är sjuk som ett jävla as så har inte haft ork eller lust att blogga. mitt liv suger och jag har feber, ont i halsen hostar och nyser heeela tiden. mitt rum är kallt känns som om jag ligger ute och sover. så mitt liv är inte så awesome just.. fast nu blev de de! haha mammi är och köper bär så jag kan göra smoothie och massa gotta. mään va mys! hihi nej nu ska jag kika på vamire diaries! pusss!



sjuk men pallra mig iväg till skolan ändå,...

2011-09-22_09_59 (MMS)

sjuk men pallra mig iväg till skolan ändå, tog mig igenom hela dan och ligger hemma i sängen men bara tills jag och matilda ska ner till bessemer. faan de bara rinner tårar på mig, hatar när de blir så för att jag är sjuk! aja hejdå. kör på en gammal bild men känner mig typ sådär sliten och äcklig!


Let's play a game!

I heard you're a player?
So let's play a game!
Let's sweet talk.
Let's play fight.
Let's talk 24/7.
Let's tell each other good morning and good night every day.
Let's take walks together.
Let's give each other nicknames.
Let's hang out with each others friends
Let's go out eating together.
Let's talk on phone all night long.
Let's hold each other.
Let's kiss and hug.
And whoever falls in love first?
Loses.


Zumba!

Nu är jag äntligen hemma och kan ta de lungt. började dagen med att missa bussen för att allt va fel.. prova nästan allt som fanns i gaderoberna kändes de som, men kom iväg tillslut iallafall. sen efter skolan kika jag runt på stan efter lite extra jobb till mina och danielas sommarplaner! sen gick jag och mamma iväg på zumba, kan verkligen rekomendera de skit kul vare! och nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen! hörshej!

orkar inteee, är så trött.. kör på el neut...

2012-01-15_19_58 (MMS)

orkar inteee, är så trött.. kör på el neutral idag, alltså inge smink. duktiga jag!och tror fan inte sängen har varit såhär varm och skön på länge heller....... snurrigt inlägg hehe, hörs!


Kompis de går bra nu!!

seg dag i skolan, har varit smått irriterad på alla, haha. blir så när man inte får sova. men iallafall så när jag kom hem så gick jag med mamma och handla lite. sen har jag tränat och ätit så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.

och vet ni vad? har gjort nått med halsen, tror jag sträckt nått men jag vet inte de gör iallafall jätteont.. nån som vet vad man ska göra åt de? de är på vänster sida på halsen och känns som om jag har nackspärr fast i halsen, fattarni? haha ärsch skit samma svårt att förklara men är jättehård där och de gör verkligen jätteont.. aja nu ska jag kika på film och försöka hålla mig vaken tills jag ska sova egentligen.. hihi pusss!

haha älskar dom här, dom passar in så jävla bra!






drar mig till skolan halvtdöd som jag är.....

2012-01-16_07_11 (MMS)

drar mig till skolan halvtdöd som jag är.. somna 5 imorse men kör på ba!


kul att äckelbloggen krånglar och jag inte...

2012-01-14_22_18 (MMS)

kul att äckelbloggen krånglar och jag inte kan sova.. orkar inte sätta på datorn och fixa de nu heller. men måste somna snart för att inte vara alltför död imorgon. så jag och mina otroliga gymmuskler säger Godnatt!


Tröttttt

vakna hos daniela och åt lite frukost. sen kika vi runt lite på nånting vi ska göra i sommar eller närmare hösten/vinter, berättar mer om de sen! men iallafall sen åkte vi iväg med dom andra till högbo och åkte pulka osv. en sak jag bara gör varje vinter typ 1 gång, haha men de är kul tills man blir kall och blöt. men kom hem typ nyss och har bytt om till torra kläder ska väl snart hoppa in i duschen! haha va dumt de lät men ja de är vad jag ska göra, pusss!

skulle inte va helt fel dedär inte...









True...


gymmet med danni!

2012-01-14_21_00 (MMS)

gymmet med danni!


tjenis, håller på att fixa lite på rummet ...

2012-01-14_14_17 (MMS)

tjenis, håller på att fixa lite på rummet och sen drar jag mig till daniela, ha en bra dag, pussss!


Godmorgon, ska åka iväg och ta en fika med...

2012-01-14_10_15 (MMS)

Godmorgon, ska åka iväg och ta en fika med matilda och farfar nu. hörs sen!


fredag den 13 men min dag har varit ovanli...

2012-01-13_07_11 (MMS)

fredag den 13 men min dag har varit ovanligt bra till en början iallafall men håller tummarna för att både ni och jag ska få ha en bra dag! haha pussss!


tänkte fira min födelsedag som va i tisdag...

2012-01-12_15_49 (MMS)

tänkte fira min födelsedag som va i tisdags men tänkte fira på lördag med några och ha de mysigt hemma hos mig men frågan är ju om man ska göra de eller bara gå ut och äta flottig mat med min bästavän.. haha töntiga jag men de är vad hon är min daniela! haha men vad säger ni, flottig mat eller mys med lite folk?


20120112

Hejsan, hemma från skolan och sitter och äter glass. ovanligt, jag vet. men skolan va helt okej idag, vissa lektioner lite tröttare än andra men de är helt okej när jag tänker på vart jag vill komma när jag har tagit studenten och allt är klart! men nu lära jag nyss springa till rese typ och lämna en klocka och byta skor med matilda för mina är tydligen trasiga hur nu de kan komma sig när jag inte använt dom sen i typ sommras eller tidigt på hösten? trött chey här mjaaaa. aja nu ska jag kolla på nån film och bara ta de lungt innan alla kommer hem. pusss!
inga bilder har jag heller.....


sitter i sängen och kollar på simpson och ...

2012-01-11_20_43 (MMS)

sitter i sängen och kollar på simpson och dricker te. såg på bilden under att båda katterna va med haha, så fult. aja hoppas alla antecknar dehär, pusss!


har sovit hela natten, fysatan va skönt de...

2012-01-11_07_09 (MMS)

har sovit hela natten, fysatan va skönt de va fast är fortfarande trött så har dragit på mig mysbyxorna och ska dra iväg till skolan. ha en bra dag allihopa! (haha min sötkisse ville va med på bilden också)


cupcakesena va bland de vidrigaste jag äti...

2011-09-28_15_37 (MMS)

cupcakesena va bland de vidrigaste jag ätit, har blåmärken över hela bena och i handflata eller vad de nu heter har ingen aning om hur jag fått de. trött som ett jävla as är jag också men tack allihopa för gratulationerna osv. men nu får jag äntligen sova. Godnatt!


cupcakes på profilen, vi vinner för design...

2012-01-10_15_08 (MMS)

cupcakes på profilen, vi vinner för designen heeelt klart!!!


har inte sovit nånting inatt men vafan man...

2012-01-10_07_03 (MMS)

har inte sovit nånting inatt men vafan man är väl viking och åker till skolan ändå, pusss!


.

img_2633 (MMS)

.


fula och helt störda jag.. kan inte sova s...

fula och helt störda jag.. kan inte sova så har ätit glass, kollat på värdelösa program och lyssnar just nu på musik.. and today fyller jag och min kära syster 16 år så grattis till oss! nej hoppas alla har haft ett bra lov faktikst, nästa är väl i februari nån gång va? räknar dagarna innan jag ens kommit till skolan <333333


tröttchey slänger sig i sängen och kollar ...

2012-01-09_18_40 (MMS)

tröttchey slänger sig i sängen och kollar på film sista lediga dagen efter att ha fixat en massa hela dan. pussss!


har precis rensat mina gaderober, behövdes...

2012-01-08_23_21 (MMS)

har precis rensat mina gaderober, behövdes verkligen.. tog en paus och sola en stund också men nu är jag nästan klar fast de som är kvar tar jag imorgon. men nu ligger min pojke och väntar på mig, godnattt!


20120108

Tjenis, kom nyss hem från valbo, blev lite smått därifrån och självklart mat på ikea. hoppa nyss i myskläderna är svinigt kallt ute. så nu ska jag ta en kopp te och titta på vampire diaries! pusss!

blir en gammal och suddig bild men de skiter man väl i!


tittar på gladiatorerna och äter nybakad s...

2012-01-07_20_08 (MMS)

tittar på gladiatorerna och äter nybakad sockerkaka älskar't!


20120107

kollat på serier, ätit glass och solat. de är ungefär de jag gjort igår och idag. skönt men ganska tröttsamt, men nu höjjer jag musik och hoppar in i duschen! hörhej!



jag som inte kan nånting eller ens brukar ...

jag som inte kan nånting eller ens brukar kolla på hockey sitter och gör de nu i brist på annat.. hehe fml!!!!!


Chillin' in the soffffa

sitter ensam och kollar på tv, väldigt trevligt om man tycker de.. dock gör inte jag de men har lite planer här jag försöker fixa till min födelsedag som är om 4 dagar, ja samma dag som skolan börjar.. berättar mer sen när jag vet mer exakt när grejjen är klar osv så ska ni få se! men nu ska jag hämta te, pusss!


kom på att jag inte har några nyårslöften men de jag kan komma på nu är att fixa betygen så jag kommer in på bygg och börja träna oftare och inte bara när jag känner för de, annars kommer jag inte på nått annat just nu!





5 Januari

somna inte förns runt 9 imorse men har inte sovit så mycke utan vakna osv hela tiden.. men nu sitter jag iallafall och kikar på tv, ska ladda ner nån film snart. pusss!

oldpiiic.


Movieetimee

sitter själv i amandas rum och kollar på film och äter hennes godis. hon lämna mig </3.. haha nej  men hon lämna mig faktiskt så har tagit lite bilder åt henne som hon kan se när hon kommer sen, kanske ska spela in en film åt na när jag ändå håller på och berätta för henne hur otroligt ensam och arg jag känner mig? haha nej skämt-o-sido kära läsare men de återstår att se, nu ska jag kika på nån film hon sa va bra. hoppas ni njuter av ledigheten allihopa cuz' soon its oooover!








freedom writers, en film ALLA måste se!!!!!

freedom writers, en film ALLA måste se!!!!!


Onsdag

God morgon, va ju som sagt i valbo igår med matilda och fick med mig en cardigan, en svart tröja och en bh hem. sen gjorde inget speciellt och idag ska jag iväg till hälsocentralen här på stan och ta en spruta. och juste, hehe nu funkar internetet igen,  så nu ska jag kika lite bloggar osv, hörs sen!

bild från nyår som jag glömde lägga ut, har några fler också som daniela tog med min mobil men dom får komma sen!


drar in till valbo med matilda, tjing!

2012-01-03_13_35 (MMS)

drar in till valbo med matilda, tjing!


internetet funkar inte och bilderna jag la...

2012-01-02_22_43 (MMS)

internetet funkar inte och bilderna jag lagt ut tidigare va de nå fel på så dom kan ni inte se, bra va? nej inte direkt.... får hoppas de blir bättre imorgon, pusss!


When a girl says "never mind" it really me...

1325446843081 (MMS)

When a girl says "never mind" it really means you should have listened the first time.


wrong

tumblr_lwi24kqae (MMS)

wrong


hejsan va ute och träffa bella en sväng. å...

photo_effects-13 (MMS)

hejsan va ute och träffa bella en sväng. åt på donken och prata lite, va längesen nu. men nu är jag hemma och ska mysa ner i sängen, pussss!


Godmorgon, sitter i min mysiga morgonrock ...

2012-01-01_12_35 (MMS)

Godmorgon, sitter i min mysiga morgonrock och tittar på tv, hade jättekul igår men de berättar jag mer om sen! pusss (fin fjong jag vet <3)


hemma i sängen nu, blir en bild på marcus ...

2012-01-01_00_35 (MMS)

hemma i sängen nu, blir en bild på marcus och anton (?) orkar inte leta och alla lära ta bussen hem nu men ska se så danni kommer hem och sen sova. Godnatt!


RSS 2.0