paaaaarty

har precis ätit och städat lite här hemma. så nu väntar duschen och sen måste jag skynda mig till ica innan folk börjar komma. haha men bilder kommer nog senare ;).
pusss.


what would happend if they ever knew?
är jätte trött men måste plugga, missa typ 5 prov förra veckan som jag ska försöka hinna med den här.. aja är hemma själv så nu blire att dunka musik och börja plugga innan jag börjar göra nått annat, as usual!!
haha, hööörs.

I STILL WONDER WHY

är sjuk därav den dåliga uppdateringen, men va till sjukhuset igår men får inte veta nått förns på fredag!! hoppas verkligen de är nått som försvinner snart.. men får se om jag drar mig till skolan imån eller hur de blir. ska iaf gå på torsdag, har prao då på katthult (ett dagis) och kan inte låta daniela va själv med massa barn heller ;) haha ne skoja bara. men nu ska jag vila och kolla på nån film. puss.

bilderna tagna från danielas blogg.

haha snygga brudar dedär ;).

PISSSHELG!!!!!!

har inte mått nå bra alls denhär helgen, trodde jag börja bli förkyld eller nåt sånt men är inte så säker på de längre.. aja tänker inte ta de nu, måste duscha och plugga, vill bara sova! men har två prov imån som jag måste klara för har IG i typ allt.. så höööörs.

DET SNÖA IDAG?!

börja göra de när jag stog och vänta på bussen ;o.. haha, aja fick sluta tidigare idag.. ska äta nått och sen göra lite läxor. sen åker jag med daniela och några fler trorja de blir på träning så ska vi kolla på linas match efter de. men nu måste jag packa och grejja lite, vi höööörs!


SOMMAR, JATAACK!!!


i wonder if you know..

kom hem från skolan för ett tag sen.. ska äta nått sen ta bussen in till storvik igen och kolla på danielas och deras träning. men vi hörs, pusss.


så jävla vacker så de är helt sjukt..

PEOPLE JUST FALLING IN LOVE

sitter hos daniela just nu, vi ska snart dra oss ut, vad vi gör får ni se sen ;). men sen åker vi in till sandviken och möter madde sen så ska jag på möte och sen träning. men nu ska vi ut. pussss.

bild från fredags.


STAY

My whole life waiting for the right time to tell you how I feel. I try to tell you that I need you, here I am without you. I feel so lost but what can I do? Cause I know this love seems real but I don't know how to feel. we say goodbye and I break down as you walk away. cause all my life I felt this way but I could never find the words to say stay.i break down as you walk awayhejsan.
haha såg nu på inlägget innnan att de tydligen gick att ladda upp bilden, bra va?
men de va iaf den lilla ekorren som vi hitta i skogen :(.


men aja, kom hem från skolan nästan nyss.
är så trött så jag vet inte vad.. tänker sätta på en film och bara ta de lungt.
måste titta prao platser till på fredag om de går så blir de antagligen ica maxi haha.
men nu ska jag som sagt sätta på en film.
pusss.


funderar starkt på att färga håret svart igen, haha ;o.

YOUR HURTING ME

är hur trött som helst men kände att jag måste skriva lite här nu.
haha, men dagen har gått snabbt idag..
hade orientering på idrotten så hitta jag, isabell och daniela en stackars liten ekorre som hade gjort illa sig..
va ute i skogen i 1 och halv timme typ .. va helt blå om armarna eftersom de va så kallt ute..
och fick typ nyss veta att han dog stackarn :((((.
men nu ska jag in i ducshen sen måste jag göra lite so.
pusss.

de funkar inte att ladda upp bilder nu, men dom kommer sen. :)

- SJUK

va hemma igår och idag.
mår inte så bra.. ursch vad jag hatar dehär. aja skulle ha gått till skolan ändå för har ett spanska prov imån, ett muntligt eftersom de gick så dåligt på de innan.. men nu får vi se hur de blir med de. ne nu ska jag göra nått annat här, orkar verkligen inte tänka på allt mer. så går nog och lägger mig eller nått.


juste, fick hem skolfotot idag med.. får se om jag lägger ut de här men tror inte de.

RSS 2.0