Good night, and Good luck!

Hejsan, äntligen så är internetet fixat så nu är de som de ska. men idag åkte vi en sväng till Beppe för att se hur han har de, och han har blivit så himla fin! min lilla Beppson. haha sen åkte vi och åt på donken och nu måste jag fixa lite saker och börja packa. åker ju iväg på roadtrip imorgon med familjen, magnus och hampus. kommer hem på söndag, så kommer antagligen inte blogga nånting.. men hörs när jag kommer hem! puss!



ÄÄÄNTLIGEN!

.. är klar med jobbet och sen vart de en sväng på stan. kom nyss hem och idag vet jag inte vad som händer, men de får vi väl se! puss!

yesterdayy


OOHYEEAAAH

Hejsan, internetet krånglar jättemycket så inläggena kommer när de fungerar! men kom nyss hem efter att ha varit i gävle med folk. men ska byta om nu osv, jobbar sista dagen imorgon . heeejdååå!


bjuuuuderpådeeeeen!



Where were you?

Heeelt död nu, först jobbat sen gått en sväng på stan och sen handlat med mammmi. och jag lära cykla på matildas cykel för min är trasig! vilket hennes är typ också, känns som om allt sitter löst och korgen är huuuur ful som helst, jag lovar! haha men nog om de, har duschat och klätt på mig. så nu ska jag ladda hem en låt, höll på i flera timmar igår men inte fan gick de eller. så nu ska jag göra ett sista försök innan jag ger upp! puss!


Sista veckan på jobbet!

Härligt, jobbar egentligen bara tisdagar och torsdagar men eftersom jag ska till sjukhuset på tisdag så måste jag jobba imorgon istället. suuger, så ska duscha osv nu och sen försöka sova. så Godnatt!



I will be strong for me and you..

..do what they tell me that I can't do.


Hejsan fellas! hade namnsdag igår och idag, whoop whoop. haha men idag händer de väl inte så mycke.. funderar på om jag ska dra mig iväg och sola en stund. låter ganska skönt med tanke på vädret. ja så får de nog bli, hörshej!



Det är ingenting jag ångrar

kom hem för nån timme sen efter en grym kväll med massa roligt folk, behövdes verkligen. men nu ska jag byta om och sen kika på en film. Godnatt! ♥




jag har aldrig bett dig om nånting, men du om nån vet hur de känns att bli sviken. jag förstår inte hur du tänker. och jag vill va arg och skrika åt dig, för jag har alltid stått på din sida. jag har tagit hand om allting när alla andra har gett upp. men endå så är de mig du behandlar som luft? att först bara höra av dig när du behöver nånting va en sak för då hörde du iallafall av dig, men nu är de som om du inte ens vet att jag finns.. " du är min favorit flicka" dom ordena fick mig att se bort från alla dumma saker du gjort, jag brydde mig inte om vad andra sa eller nånting. men jag hoppas att du vet att du får klara dig själv när de är jag som vänder ryggen till när du behöver mig, för de är precis vad du har gjort i alla år mot mig.



låt kärleken leda din väg.


har rivsår på magen, halsen och armarna. livet suger och jag hoppade över valbo för att hunden inte kan va själv hemma för han lärt sig öppna dörrar och dessutom balkongdörren! arhwkgrlgj, livet är ganska komplicerat nu för tiden. nej nu ska jag kolla på film, byyye.



Just like love

God morgon! blev väckt av hunden imorse, och nu har han somnat så nu jääävlar. haha nej men ska duscha och fixa mig snart, sen får vi se om de blir gävle ikväll. men nu ska jag hoppa in i duschen, pusss!


PRETTTTTTY

Hejsan, va uppe tidigt idag och åkte till gävle och jobbade. gick lite på stan efteråt och åt sen kika runt lite. somna på bussen hem men vakna precis när den skulle stanna vid rese. hur grym är manrååå? haha, men nu har jag precis ätit och kikar på pretty little liars, så ni får ha de så bra läsare! puss!



Fallow me

tänkte bara säga att jag lever, men eftersom jag hatar hur bloggen ser ut och själv inte kan nånting om design osv så kan jag inte göra nånting åt de för tillfälllet. men om de är nån som är bra på de så får ni gärna säga till, behöver all hjälp jag kan få haha. har liksom haft samma design osv dom 2-3 åren jag har haft bloggen, så är något trött på den nu! aja, de va bara de jag tänkte säga så nu ska jag fortsätta kolla på film, puss!



Hit me baby one more time!

Hejsan, blev väckt runt 11 idag, kolla lite på tv och åt frukost. sen duscha och följde med mormor till banken. ska fixa lite nu och sen åka in till gävle med maja, hörs sen!



Sanna mina ord, det här är mitt liv



Hejsan
har inte haft tid att uppdatera idag eftersom jag först har städat rummet och sen kom pappa och amanda hem idag med en hund som har blivit misshandlad osv så nu ska den bo här. vilket är kaos för vi redan har två katter här och hunden är huur stor som helst. de är en Schäfer och han är 2 år. väldigt fin men som sagt väldigt stor. hans tassar är större än mina händer seriöst! hahah, döör. aja ska dra nu, höörs!
google bild!


Don't try to tell me what to do

Hejsna, sov hos daniela inatt och började dagen med att gymma. så himla skönt! sen hem och la mig en stund på soffan.  så börja de åska och regna jättemycke så våga inte duscha, men när de sluta så gjorde jag de och sen fixa mig och mötte upp stoffe. åt på donken och sen gick vi vidare och träffa isabell. kom hem för några timmar sen och har ätit varma mackor. men nu ska jag snart gå och lägga mig, kan inte lägga mig så sent som jag har gjort dom senaste dagara eftersom jag börjar jobba på tisdag.. livet suuuger. aja puss!


Hääärligt

Har kollat klart på filmen och bäddat rent i sängen, älskar känslan av en renbäddad säng.. så nu ska jag bara in i duschen så är allt parfekt! pusss!







A walk to remember

ska kolla på A walk to remember och sen sova. Godnattt!



Fåglarna

kikar på " fåglarna " med mamma.  SÄGER JU ATT DOM ÄR GALNA OSV!?!??!, men alla bara skrattar åt mig,  nu skrattar ni inte längre vavavava?!





trots svek och tomma ord

- gör jag mina egna grej
hejsan, vakna idag av att amanda ringde så låg och prata med henne ett tag. duschade och fixa mig sen drog in till gävle med isabell och va med olli. jätte trevlig tjej från gällivare, störtskön dialekt haha. men har precis dragit på mig mjukisbyxor och ska göra lite varmchoklad. puss!



Ensam är stark


Heeey, seen tjej men ajaa alla addar mig på skype! Emma Westling



What am i without you?

Måste bara slänga in ett inlägg om min otroliga vän Danno Nurminen! Han är världsbäst som stöttar mig när jag har de jobbigt, som igår kväll när vi såg ett filmklipp om svampbob och patrik. (http://www.youtube.com/watch?v=ohgg62rhhKQ ) och jag imorse (ja jag hann att se klippet, sova och vakna igen) innan jag insåg att jag inte heller kunde se min panna.men iaf  han hjälpte mig igenom den svåra sitvationen och håller mig glad om nätterna! så tack för de och jag älskar och saknar dig bubben! ♥

I wish i never opend my eyes.

kom hem för en stund sen, sööög i gävle. så nu ska jag sätta på en film. höörs!



Sommarkväll

Hejsan, kom hem för en stund sen och ska duscha och fixa mig. sen kommer Bella och då åker vi vidare in till gävle! puss!

lägger in resten av bilderna när jag kommer hem!



loving you made me like this


fixar de sista och sen iväg och badar!



pretty little liars

Tjeeenis, sitter här 4 på morgonen och målar naglarna .. haha är inge trött så sitter och kollar på lite pretty little liars och somsagt målar naglarna. ska snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. imorgon ska jag iallafall inte jobba, gaaanska skönt. men börjar riktigt på tisdag och kommer jobba två dagar i veckan i tre veckor sen är jag helt klar. men nu ska jag kika klart på avsnittet. puss!
kung på badminton med tennisboll!!!

Life can knock us down,

but we can choose to get back up.

let’s do it tonight

Är hemma nu, åkte iväg och jobba ävenfast jag bara sov nån timme inatt igen.. sen gått runt lite i gävle och sen valbo. hitta en bikini tillslut och lite annat med, bilder kommer sen kanske. men nu ska jag äta nått, puss!




feeling your heart beating..

.. i just wanna stand with you in this moment forever!
Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen (vilket jag egentligen borde gjort för längesen) och sen smörja in mig med nån hudkräm som tydligen ska göra så man blir trött? haha, får se om den funkar! måste lägga mig i tid idag för imorgon måste jag upp tidigt och jobba. Godnatt!




Vill du ha fler läsare till din blogg?



kika in på www.bloggriket.se



A true friend

God morgon! 
har inte sovit nånting inatt nästan. eller ja, har inte gjort de på flera dagar faktiskt. börjar kännas kan jag säga.. aja skulle ha dragit in till gävla och jobbat idag men när klockan ringde så hade jag precis somnat och mådde verkligen jättedåligt. så somna om en stund och gick upp runt 3 för att jag lära fixa mitt busskort som slutat funka för några dagar sen. så duscha och slängde bara på mig kläder. så nu har jag fixat de och ska byta om och börja fixa mig lite. puss!



Nobody wants to hear this but..

..sometimes the person that you want the most is the person you're best without.

Hejsan, kom hem för nån timme sen och är hur trött som helst så ska försöka äta nått och kolla på film hade jag tänkt. hööörs!



Är de lungt om jag kallar dig baby?

drar ut och gör världen osäker med daniela! puss!



Det är nått med dig som får mig att tro att vi kan gå igenom eld





God morgon!
sov hos daniela inatt och kom hem typ nyss. ska duscha och fixa lite, sen dra vidare ut igen. hörs när vi hörs!

.

har ingenting mer att säga, ingen ork till att ens försöka.
så tar på mig spring kläderna och bara springer.



Grattis Älskade du!

jag är så stolt över dig och visste att du skulle klara de! jag älskar dig! ♥



RSS 2.0