vad som än händer imorgon har vi idag.





hejsan
, höll på och baka hela dan igår.. förstörde typ 5 kakor innan mamma fick hjälpa mig. duktig cheey. hehe så nu idag ska jag snart iväg till storvik till nattöppet eller vinterracet eller vad man nu vill kalla de. så hoppas alla kommer dit och köper! hehe, men nu ska jag börja klä på mig och så, pussss!



sjuk

åkte till skolan och trodde jag skulle orka, men icke. va med på musik och sen åkte jag hem och har sovit typ hela dan. har feber och börjar bli förkyld. är ensam hemma så nu ska jag lägga mig och kika på film hade jag tänkt, pusss!



Turkmenistan!

är hemma nu, hade bara 2 lektioner idag och imorgon ska vi till bessemer och sen ha typ profil tid. skköönt, fast har ingen aning om vilken tid vi ska va där men de problemet tar vi sen, för nu ska jag skriva om turkmenistan till so:n. ska skriva om ett land i asien och de va lättast att komma ihåg så turkmenistan blir de! haha nu ska jag göra de, pusss!

går inte att laddda upp bilder...

MYYYS

Hej ligger hos daniela och äter kladdkaka,dansar och är allmänt fula som bara vi kan! haha nej, men nu ska vi kolla på film och mysa. pusss!

Alla dricker glögg nu

nyduschad och ska hoppa ner i sängen och kika på the walking dead med min kisse som redan ligger där som vanligt,hehe har börjat nu så måste skynda mig, godnattt!


bjudddds


1 advent och de snöar!

hur skönt? kommer dock ångra mig att jag säger dehär när jag halkar ner för backen till skolan sen när de är mycke snö men faaan va underbart! så himla vitt och mysigt och kallt. fast de är ju typ snöblandatregn så de kommer nog inte stanna så länge but still, just nu snöar de!







Dina val gjorde mig kär.

Godmorgon! har varit vaken i nån timme efter att matilda väckte mig med donken, frukost på sängen är inte helt fel en söndag. haha aja, regnar ute så vi ska inte sälja fika i storvik idag, skönt för jag orkar verkligen inte. börjar bli förkyld också vilket suger. menmen nu ska jag dra igång ett avsnitt av hem till midgård, loveit!



What doesn't kill you only make you stronger

-
--
You're not scared of the dark.
You're scared of what's in it.
You're not afraid of heights.
You're afraid of falling.
You're not afraid of the people around you
You're just afraid of rejection
You're not afraid to love
You're just afraid of not being loved back.
You're not afraid to let go
You're just afraid to accept the reality that he's gone.
You're not afraid to try again.
You're just afraid of getting hurt for the same reason.


Försök aldrig vinna tillbaka någon som har valt att förlora dig.





Hejsan
, inte bloggat nått idag eftersom jag först lära upp till storvik och va på loppisen från 9-1 ungefär då jag fick skjuss hem för min mamma fyller år idag så har firat henne osv. va och åt på malaysia och har myst framför tvn. så nu tänkte jag kika på nån film eller nått, har så ont i huvudet. sen imorgon kanske vi ska sälja i storvik och sen ner en sväng till julmarknaden eller vad man ska kalla de här i sandviken på stan. men nu ska jag som sagt kika på film, pusss!

fin byxerna är på också, haha! 






Varför vi älskar killar..



- Sättet ni ser ut på när ni kliver ut ur duschen med en handuk slarvigt knuten runt höften.
- De där djupa rösterna ni får på mornarna.
- Rufsigt hår när ni är nyvakna.
...
- Sättet ni så sexigt tar av er tröjor och skjortor.
- Att ni direkt förlorar 75 % av er hjärnkapacitet när ni smeker insidan av våra lår.
- Att ni hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom att titta på oss med hundögon tills vi börjar le.
- Den där otroliga sköna känslan när ni kysser oss i nacken.
- Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när ni ska gå genom ett rum fullt med folk.
- Den manliga parfymen
- Sättet då våra händer känns så otroligt små inuti era.
- Det gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket ni får när ni försöker få av oss bhn utan att lyckas.
- Hur ni erbjuder oss er jacka trots att ni bara har en tshirt under och det är jättekallt.
- Hur ni ser ut som små barn när ni sover, trots att ni är hur tuffa som helst när ni vaknar.



home from school

har inte gjort ett skit idag i skolan.. haha så nu ska jag snart iväg till sjukhuset med matti och sen vidare till valbo. hörs sen, pusss!


ISTID UTEEE

åkte till mammas jobb direkt efter skolan och lämna newbody. kom nyss in och fryser som en gris. har varit helt kaos i skolan hela dan typ.. haha aja nu ska jag göra hamburgare med mor min sen får vi se om jag kollar match i storvik med danniiii! pusss!


giving up doesn't always mean you're week, sometimes it means you're strong enough to let go.







hur underbart skulle inte dedär vararååå?





Picture this

kul att vi bara hade en lektion sen när jag kom till skolan, så nu ska jag egentligen plugga men kollar på nån film på tv, picture this fast är reklam så tänkte att jag skulle skriva lite då men nu börja de igen! puss!



Onsdag

Godmorgon! åkte till skolan imorse och hade musik sen tog jag bussen hem med dom som skulle till badhuset, för vi har ingen idrott idag så då åkte jag hem och sitter och äter lite frukost just nu. sen ta bussen tillbaka med dom andra när dom är klar. hehe, men ska kika på en film och äta kalrt. pussss!



haha hur söt? Agnes som somna och börja snarka på lektion!

Det finns inget ljus för dom svaga




hur vet man att de är dags att släppa taget, att bara låta de va och gå åt andra hållet? om de faktiskt är nått värt att kämpa för. men alla är värd en andra chans, för jag vet själv att ett misstag är så himla lätt gjort. och ett och samma misstag kan man bara göra en gång, för händer de igen så är de inte längre ett misstag utan ett val.

how do you survive? -it's actually easy, You just put one foot infront of the other and take the day's as they come and do your best and you'll see that everything will be okey


hooome

jobbiga och helt onördiga Tisdag.. haha nej så farligt är de inte, men är hemma nu iallafall. är trött och vill bara lägga mig i sängen och kika på film. så de ska jag nog göra nu, hihi pusss!

sveriges coolaste bruuudar!

It feels like nobody ever knew me untill you knew me




nu ska jag borsta tänderna osv och skynda mig till sängen medans jag är trött. hatar verkligen att få påsar under ögona för att jag inte sover! haha like u care? aja har hemkunskapsläxa till imorgon och boken i skolan.. älskar livet!!!! nej godnatt mina kära!



varför landa när jag flyger fritt?






Måndag

Godmorgon! nej har varit vaken typ hela natten och sen när jag skulle upp imorse mådde jag inge bra.. så stanna hemma idag, men mår lite bättre nu efter att ha sovit i nån timme. men inte kan jag stanna hemma i sängen idag inte, för mitt busskort tar slut idag så måste fixa de.. seegt. ja men nu ska jag kika på film! pussss!


Söndag

vaknade halv 4 med daniela, helt sjukt va länge jag sover med henne haha. aja va in till hofors och lämna godiset osv, så nu ska vi kika på film och bara ha de mys, hoppas ni har haft en bra helg allihopa, puss!




helllllii

Tjenis, sitter hemma hos daniela just nu, hon och johanna är sega men när dom är klar ska vi dra oss ut och hitta på nått. har ingen aning om vad så hör av er om de händer nå kul! pussssss!


danniiiiii, min fina!


Hit me with the worst you got and knock me down, but im always gonna come back up.








Godmorgon
, skulle ha åkt in till falun idag och kollat på gymnasium men är så trött så orkade inte.. haha, gud vad segt de går med de. kan inte bestämma mig, antingen uppsala, falun eller i värstafall gävle eller stockholm. men de återstår att se med de.

idag har jag suttit och kollat på idol, gud va molly har grym röst. synd att amanda p åkte ur, hon är också riktigt duktig.. aja nu ska jag ta nått att dricka, min hals dödar mig! pusss!



piinsamt pojkar.....


Äntligen hemma!

fysatan va trött jag är nu. helt slut som männsika. men nu är de äntligen klart, åkte förbi donken en sväng efteråt och åt och nu har jag precis hoppat i myskläderna och ska tvätta bort sminket och sen lägga mig i sängen och kika på film. pusss!


Stop the hate, spread the love

-
-
och med de säger jag godnattt!

I'm in love, just listen to his voice!

-
-
-

Why drink and drive when you can smoke and fly?

-
-


Torsdag

mådde bättre i morse så drog mig till skolan, slutade halv 3 men gick till ica och fixa lite godis osv. ska ju ha disco imorgon för dom ifrån 1an-6an för att få in pengar till polen resan. så kom inte hem förns runt 4. är så trött och seg så har bara legat i sängen och kollat på tv.
-
men imorgon blir de nog inte så mycke uppdatering eftersom jag först ska till skolan, sen hofors och hämta godis när vi slutar och sen hem och fixa mig och sen till skolan tills typ 12. nej nu ska jag värma på lite varm choklad, puss!



Vi tjejer...

Vi tjejer ...
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

 

gammalbild..

 


We both knew this type of life didn't come with instructions. So I'm trying my best to make somethig outta nothing








mår riktigt dåligt just nu, har varit upponer hela dan.. blir bara värre och värre och jag har verkligen inte tid att bli sjuk, hinner knappt hinna med allt som de är nu. men aja, sitter och försöker lära mig asiens alla länder på seterra för de har vi förhör på imorgon, och har gjort lite matteläxa med. är nå grymt trött men ska hoppa in i duschen snart också, pusss!

snyggabrudar!

Like a ship in the night

shululu, grymt skönt att ha hemkunskap på morgon eftersom jag aldrig hinner äta frukost. hehe, och teknik provet gick nog bra, de hoppas jag faktiskt verkligen! men annars då? har kollat på film och ska snart försöka skriva lite musik, kompis de går bra nu! eller???? haha laget till lussen är klart också, nu måste jag bara fixa klubba .. har ju inte köpt nån ny sen min blev snodd på jernvallen, ganska segt men hittar nog nån! hoppas ni haft en bra dag, pusss!


haha så jjävla ful tjej påväg in i skåpet, ganska gammalbild......

Det finns alltid nått BARA DU kan ådstakomma.



haha åhhh,
trodde jag va klar med allt så kom jag på nyss att jag inte läst till teknikprovet imorgon.. så nu ska jag tvätta av mig sminket osv och sen ska jag fixa MVG på teknik, deni!!!!!

och nu vill ja ha snö, hatar att gå ner för backen till skolan när de är snö för de är så halt men att se alla halka på rad, finns inget roligare. och jag ska ju börja åka snowboard i år. heheh, har pratat om de i flera år men inte blivit av men nuså! wish me luck fellas!


förra vintern i högbo med några brudar!


ohlalala, och jag som ska på bio på lördag ;)..







TIME

tiden räcker inte till idag, har så mycke jag måste göra så de är helt sjukt. men ska läsa till ett prov och ett läxförhör till imorgon. och försöka läsa lite ur boken som ska va utläst osv v.49, har tre böcker jag måste läsa tills då och nån grej vi skulle ha gjort klart förra veckan. seriöst, döda mig. nej men nu måste jag kolla om dom har fixat lite till lusseinnebandy också, pusssss!

we're sexy and we know it! eller?

Är du en av dom som gråter när ingen ser på?




grymt fin låt av melissa horn. om en 16 årig kille som blev misshandlad till döds av sina "vänner" i stockholm för några år sen. hemsk och sorglig, men så fin.









De kan aldrig göras ogjort dedär som hände ikväll .





hoppa i matildas onepiece idag och drog iväg till hemmakväll och lämna tillbaka filmen och handla med mamma. filmen förövrigt va helt okej. sen har jag bara mysit i soffan hela dan. kom nyss på att jag har teknik prov på tisdag, vilket kommer gå rakt åt helvete. har aldrig varit bra på sånt, men de skiter man väl i? kan ju inte bli värre känns de som. aja nu ska jag kika lite bloggar, puss!



I’m just sayin’, you could do better




snälla familj jag har som drar ur proppen till badrummet så lampan släcks för att jag duscha för länge.. hade dött om inte mobilen lös!


men nurå så har inte gjort så mycke idag, men vi ska vandra iväg till hemmakväll och hyra film och köpa lite godis. lite mys sådär en lördag. sen ska jag nog göra om på mitt rum, är ganska trött på hur de ser ut nu osv, aja nu ska jag gå, pusss!


Kompis de går bra nu!

skolan va helt okej, va så grymt trött idag när jag kom hem så laga mat och gick sen och la mig. sov i några timmar, så otroligt skönt eftersom jag sover så dåligt nuförtiden. men ska jag läsa lite bloggar och fortsätta kika på idol. pusss!



Sorry doesn't make up for anything




Helllu
, min blogg suger i know och vet ni vad? de blir inge bättre idag.. för nu ska jag äta och sen städa mitt rum och duscha, men måste bara säga att ni är helt underbara som läser min blogg ävenfast den är så tråkig! love u guys!


Don't ask questions..

- if you can't handle the answer.

riktigt seg dag fast fick sluta tidigare idag igen, men mår illa och har ont i huvudet så godnatt!

It's all about letting go

Fysikprovet gick rättsåbra faktiskt, eller ja hoppas verkligen de gick bra för vill inte göra om de.. aja sen dansa vi pardans på idrotten ska göra de imorgon också. men nu ska jag försöka fixa låten till musiken och nån grej vi skulle göra istället för slöjd imorgon, så jag får lite saker gjorda här. hoppas ni har haft en bra dag, pusss!


Duktig cheey!

somnade en stund när jag hade lagt mig i soffan och skulle läsa till provet. så ringde någon från thoren business school och prata så hade jag glömt lägga på så man har inte kunnat ringa våran hemtelefon sen typ 6-7 nån gång. haha ååh, så jävla trött så jag kommer inte ens ihåg vad hon prata om. men de va kul att dom ringde ävenfast dom inte har linjen jag vill gå, men nu har jag läst till provet och gjort kladdkaka så sitter och kollar på barbapapa och ska snart borsta gaddarna och hoppa ner i sängen och fortsätta kolla. Godnatttt!




Min smak är mycket enkel, jag gillar bara det bästa






olddddddpicccccc....

Just a feeling

Hejsan äntligen hemma, gu va segt de är med skolan. fick sluta tidigare idag, vet inte när vi slutar annars men idag blev de iallafall 2. har fysik prov imorgon och jag är verkligen kass på de, så måste läsa på jättemycke nu. försöker komma på vad de är prov om men blandar ihop allt som har med kemi,fysik och teknik att göra. åh kan inte ens tänka just nu men de måste göras, hörs när vi hörs!

gammalbiild.

EMA

hejsan, sitter och kollar på EMA på MTV, tänkte att jag skulle hinna blogga lite såhär i reklamen, har inte så mycke att berätta om dagen för har bara varit hemma och tagit lungt, mår fortfarande inte så jättebra men de blir förhoppningsvis bättre! men nu börjar de.. hörs imorgon, godnatttt!



15:34

va hemma igår, mådde inte så bra så somna ganska tidigt.. men lite bättre är de idag, och den som ringt flera gånger med dolt nummer så har jag haft ljudlöst och inte märkt de. men nu ska jag knapra i mig några ipren och äta nått osv, pussss!


Walking gets too boring when you learned how to fly



nyss hyrt film och köpte mig en ben&jerry's. huuur gotttt? men nu ska jag byta om så får vi se om jag drar mig ut eller bara stannar hemma ikväll, pusss!





Finally Home

är så grymt trött nu kan jag säga.. men hade de trevligt igår med massa folk, sen kolla på film typ hela natten hos danno med han och micke. gick till daniela sen på morgonen och sen GICK jag och emil typ halvvägs till storvik sen kom de nån snäll liten gubbe som körde oss för han skulle åt de hållet. tänk vad snälla människor de finns haha. aja sen fick jag vänta på min buss i typ 1 timme hur kallt som helst.. men nu ska jag fixa mig lite och sen hem till mormor och äta! pusss!



Party like a rockstar

fixar de sista och sen åker jag iväg på lite trevligheter i Hammarby, tjing!


I never wanted to leave, But you didn't give me a reason to hang on.





Godmorgon,
har varit vaken i några timmar redan och har hunnit med att träna lite. så kom in för ett tag sen och har duschat, så nu sak jag ta och äta lite frukost, pusss!




Take me as i am or watch me as i go





Destination sky

Hellu, hade de jättetrevligt med brudarna igår. åt tacos, kika på film och bara hade de mysigt. sen kom hampus och micke, men jag och daniela drog hem till henne runt 1 tror jag, missa bussen så sov hos henne inatt. kom hem runt 4 idag, va så trött så klädde bara av mig och satte mig vid datorn och kolla på film. aja nu ska jag hoppa in i duschen, fryser som en gris. hoppas ni haft en bra dag, puss!

bild från när vi åkte till stockholm.


smile bitch cuz tears wont help you now

-

-

Learn from it and then let it go

-
-
Hemma men bara för en stund, ska snart dra mig mot willys för att handla. sen om allt blir som tänkt åker jag till storvik. men nu måste jag klä på mig osv, hörshej!


haha bjuuder på den!


if you need me call me, doesn't matter where you are or how far







kom på att jag ska jobba imorgon så tänker lägga mig i soffan och kika på tv med mor min, pusss!

jocke & danno på kemin i skolan!


kämpa slit och svettas

ska ta på mig spring sakerna och springa så långt jag bara orkar. känner verkligen att de behövs just nu. sen får vi se vad dagen har att bjuda på, är ju ändå höstlov!






This is how we do it

har ingen bra bild på hur håret blev, men är röd i hårbotten och sen lyser de lite rött igenom. vet inte riktigt vad jag tycker om de.. men de va iallafall matilda som valde och de kunde ju inte bli värre än fel satte. aja nu ska jag ta nått att äta, puss!

jag och daniela i fredags? eller vare lördags?..


Tjejen du idag kallar för hora, är tjejen du förut ville ha, men inte fick..








RSS 2.0