söttttt

har precis duschat och inväntar daniela, sen drar vi vidare till hofors. Godnatt people!



just live your life!

fick sluta typ en halvtimme tidigare idag eftersom ingen kunde koncentrera sig på matten, och precis när jag kom upp för backen till bussen åkte den, så lära vänta i en halvtimme.. men de gjorde inte så mycke eftersom de va varmt och skönt ute, hehe. men nu ska jag fixa mig lite och sen åka in till ikea med mor min. hörs!

haha, sööta tjejer ute på mission mitt i natten..




The girls are back!

så nu har jag; pluggat, sprungit, duschat, målat naglarna och kikat lite då och då på P.S i love you som går på tvn just nu. så nu är jag skapligt trött kan jag säga! älskar att va trött och gå och lägga sig under ett varmt täcke och bara sova. så de är vad jag tänker göra snart och imorgon är de fredag och denhär helgen ska jag bara ta de lungt, kanske måla om på mitt rum? ska iallafall till ikea en sväng och kika efter lite saker to my room. men nu ska jag försöka sova, godnatt allihopa!



if today was your last day

-nickelback - if today was your last day, kääär i låten!

har fått hem skolfotot idag men de får ni inte se just nu för nu ska jag ta tag i pluggandet.. blev inget av de jag tidigare skrev utan satte på en film och kikade på istället. ibland blir jag bara så trött på mig själv, helt seriöst. haha åh, är på jättebra humör idag så jag skiter i de. så nu hoppas jag verkligen att biologin sätter sig på hjärnan och jag får ett mvg! nej nu ska jag börja med de och sen ska jag ut och springa en sväng.


Love The Way You Lie

gick super bra hos tandläkaren, hade inga hål eller nånting. så nu ska jag byta om och sen dra iväg och sola eller om jag ska börja plugga först? aja de får vi se, puss!

hitta på danielas blogg, grymt bra!


TandläkarNNNN

God morgon!
ska ta och borsta tänderna och fixa klart mig osv, sen drar jag iväg till tandläkarN. hihi, matilda fick nyss veta att hon hade sovmorgon så nu får hon följa med mig! hörs sen, puss!!


Britney spears - criminal


Too Tired To Do Anything, Too Awake To Sleep

-
-


Bra jobbat Emma!

har sovit enda sen jag kom hem typ.. men vet ni vad jag gjorde idag då? sprang själv i skogen på idrotten för missa orienteringen igår så lära göra de idag, och jag har aldrig hittat en såndär grej, men idag hittade jag alla 6 nästan helt själv! va typ 2 st som jag fick hjälp med! men ändå hur grymt är inte de?
-
haha, är fortfarande trött ävenfast jag sovit hur mycke som helst men måste läsa massa konstiga ord till svenskan imorgon, jag vet inte ens vad alla betyder.. aja ska till tandläkare imorgon på morgon med.. själv.. livrädd.. anyway nu blev de mycke här så nu ska jag gå, tjing!


ful bild från skolavslutnigen, men vill ha sommar och va bruuun!


haha, sööta!


better without you

mådde inge bra när jag vaknade men sket i de och åkte till skolan ändå. hann bara va med på tekniken sen drog jag hem. och nu ska jag kika klart på true blood. hörs!



tomorrow when the war began

-
-
skolan söög, eller ja de gick rättså snabbt och matteprovet gick förhoppniningsvis bra. men har haft ont i huvudet hela dan.. så har bara suttit och kollat på film idag. tomorrow when the war began, riktigt bra film faktiskt. men nu ska jag läsa lite bloggar osv! puss!



who do you think you are?

nej vet ni vad, har dragit ut på allt dedär som har med skolan att göra. men nu ska göra de innan jag hinner börja med nått annat. haha, ååh orkar inte.. men om jag någonsin ska komma ifrån sandviken så är de bäst att börja nu.. hoppas alla har haft en bra helg osv, puss!



Det räcker nu!!

är så himla trött på allt skitsnack som folk springer runt med.  de är så jävla löjligt att ni inte ens kan komma till mig utan snacka med alla andra för att sen få veta att de ni säger inte ens är sant? haha, kan ju inget annat än att skratta åt de. har hört flera saker som inte ens är i närheten av sant. men vill ni vara så otroligt pinsamma så får ni vara de. jag vet vad jag gjort och inte, och att ni vill tro de värsta om mig bevisar bara hur otroligt patetiska folk kan vara ibland. men vill ni skämma ut er själva så varsegod.

Hemma

är hemma nu, och har precis ätit pizza med mor min. så nu har jag ont i magen och ska ta och börja göra lite matte eftersom jag har prov i de imorgon. men helgen har varit helt okej, förutom lite småsaker som hänt (hoppas alla mår bra!) men nu måste jag gå, puss!

gammalbild.


Broookeeen

telefon funkar inte och kommer inte göra de förns på måndag bara så alla vet. så ingen idé ni smsar eller ringer för de kommer ändå inte fram, aja nu ska jag fortsätta här. puss!



life is to short!

skolan va helt okej, förutom att vi skulle skära i koöga, fyfaaan va vidrigt de va! men kom hem nyss för har fixat nytt busskort osv, ska duscha och packa sen dra mig iväg till hofors! puss!



-

IF PEOPLE
ARE TRYING
TO BRING YOU
DOWN
IT ONLY MEANS
THAT YOU ARE
ABOVE THEM
IF PEOPLE ARE TRYING TO BRING YOU DOWN IT ONLY MEANS THAT YOU ARE ABOVE THEM

Godnatt!

Du tror att du inte är söt nog. Det finns alltid någon fulare. Du vill ha mer pengar. Människor lever i fattigdom. Du vill ha en pojkvän. Vissa har inte ens föräldrar. Du är hungrig. Ett barn svälter. Du vill shoppa. Någon letar efter vad som helst att ta på sig för att hålla sig varm. Du är för varm. Andra fryser ihjäl. Du vill bara dö. De flesta människor gör allting för att överleva.
-

-och med den texten ger jag er en tankeställare och säger godnatt!


I sometimes run

har fortfarande inte kommit härifrån, men skiter i engelskan just nu och drar på mig spring kläderna och rensar tankarna lite. behövs verkligen just nu!



Fade into darkness

Hejsan läääsare! har skrattat idag så jag måste ha fått magruter i skolan.. helt sjukt. aja, kom hem och la mig i sängen en stund. sen gick jag och mötte mamma så handla vi lite. kom hem nyss och tänkte bara sätta på musik så jag kan läsa på till provet men hehe, jaa.. ska bara kolla lite saker först och sen sätter jag igång! puss!



skulle kunna skjuta nån just nu!

-
har inte börjat plugga än och mitt huvud gör spräng ont. kan inte lägga in dom låtar jag vill ha på mobilen heller och allt blir fel just nu. nej nu ska jag inte sitta här och klaga, hoppas ni har haft en bra dag osv, puss!



bueifefhuief

Hejsan, trodde jag skulle behöva va forever alone i skolan för typ alla är sjuka. men daniela kom som tur va. haha, ah nu skulle jag ha börjat plugga för längesen, har prov i so och nånting i matten till imorgon. måste läsa typ 60 sidor.... fml. aja ska väl ta och börja med de nu.. eller snart.. hööörs!



Samsung galaxy s2

va in till valbo en sväng och köpte mig en samsung galaxy s2. har kvar mitt nummer men dock inga andras. så håller på och fixar lite med de just nu, men ska byta om och sen lägga mig i sängen och kika på nån film. Godnatt!



You ask, i'll answer

blir du nånsin kär? och är du bara med daniela och killar?
-
-
sv; haha, jag har väldigt svårt för att bli kär utan att ledsna på killen efter bara nån vecka.. tråkigt men sant. och självklart så umgås jag med tjejer också förutom daniela men har fler killkompisar som jag tycker om att umgås med så då gör jag de.
-
nu vet ni de, och förövrigt så är jag hemma idag. vakna med typ migrän så bestämde mig för att stanna hemma. men nu är de bättre. skulle ha slutat halv 4 idag så kommer missa rätt mycke känner jag. men de får jag fixa imorgon, nu ska jag lägga mig framför en film. puss!



we like to sleep all day..

..and party all night, that's how we want to live our life.

Forget youu

Heeej. skolan va seg och jag sluta typ kvart i 3. är hemma och har precis ätit, så ska ta tag i läxorna och läsa till provena vi har. onödigt inlägg jag vet, puss!




i don't wanna lose your love tonight

-
-
nej vet ni vad, ska borsta tänderna och sen slänga mig i sängen. godnatt! ♥



I know you're coming back home..



but do i really care if you don't?

you are beautiful

hemma och har precis duschat, så nu känner man sig som människa igen. men ska klä på mig och börja med pluggandet hade jag tänkt medans några filmer laddas ner. hörs, puss!



Vi är inne i dimman, come and join us




Vi kommer tillbaka när ni minst anar det, likt en flodvåg ska vi få er våta. Likt en vulkan ska vi vara hetare än någonsin och likt en jordbävning ska vi skaka om er värld!

FREEEEDAG

kom nyss hem och är grymt trött. men idag är de fredag så ska byta om och fixa lite, sen åker jag till daniela så åker vi vidare till hofors sen. men kommer nog inte uppdatera mer så ni får ha de så bra, puss!




I don't regret

va som sagt hos daniela efter skolan, en person jag verkligen kan va mig själv med haha, fast de kan ju bero på att hon är precis likadan som mig. hehe men egentligen har jag inte tid att blogga. måste plugga och duscha osv. sen imorgon slutar jag 12 för ska på begravning. men nu måste jag gå, hare!



danniiii

hemma hos daniela och ska kika på fiiilm. hööörs!


..

det finns inget gå tillbaka, bara blicka framåt och hoppas att nästa dag är bättre än den förra.

I just dont think that they would understand

-
-
fick sluta tidigare idag och kom hem för en stund sen. men nu måste jag börja med läxorna osv annars kommer jag aldrig få nått gjort! höörs!



I wanna do bad things with you

har nog inte skrattat eller gått så mycke som jag gjort idag. haha, vart valbo med johanna och daniela efter skolan och kom hem nu halv 9. sitter och kikar på ett avsnitt av true blood och ska snart hoppa in i duschen. och får se om jag lägger upp skolfotot när de kommer, men tveksamt.. hade gått i regn så håret hade lockat sig och sminket typ försvunnit sattt.. hehe aja ska duscha nu, puss!



End of days

Hejsan, skolan va nå sjukt seg idag.. efteråt gick jag och daniela hem till henne och sov. huuur skönt som helst! haha sen så skulle de komma folk dit osv, för hon har fyllt så åkte hem då och har kollat på true blood tills nu typ. och juste, jag stressade över kläder osv i onördan(?!) för vi har skolfoto imorgon, haha men de va lika bra! aja nu ska jag kika på ett till avsnitt och sen hoppa in i duschen, puss!



i came to win, to fight for love.

-


har precis duschat och ska snart gå och lägga mig. är ju skola imorgon och va ju borta typ hela förra veckan så har nog missat en hel del kan jag tänka mig, och inte nog med de.. vi har skolfoto också. har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller nånting. men de får vi se imorgon, eller ja iallafall jag så får vi se om jag bjuder på skolfotot till er sen, hehe aja godnatt!

bild från nyår



I know u want us

gjorde ett inlägg igår innan jag åkte men de kom inte upp ser jag, aja sov iallafall med Bellsi i kungsgårn inatt och kom hem nu för ett tag sen. men nu ska jag duscha osv, pusss!

gammalbiiild.


How will i ever know if i let you go?

-

vaken tidigt idag och mår toppen! eller? haha nej men typ, men nu ska jag ta lite frukost och börja kika på true blood serien, har ju kollat klart på alla andra nu när jag varit sjuk, så får se om de är så bra som folk säger.. puss!


LOVE

nu väntar duschen och sen får vi se om jag orkar dra mig ut eller om de bara blir en hemmakväll idag med tanke på att jag fortfarande är sjuk. puss!


Have you ever done something you can’t change?
Something you can never rearange?
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I can feel it all down deep inside.
But I want to let these feeling rise.
Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey.
Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever bee the same, again.
You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.
Have you ever done something you can’t change?
Something you can never rearange?

Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I can feel it all down deep inside.
But I want to let these feeling rise.

Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey.
Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever bee the same, again.
You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall.



Skrattar så jag gråååter

HAHAHAH döööör! bjuuuuder på domhär!
HAHAH, vikingabyn med fanny..

Finally friday

Det är fredag idag och jag mår bättre. de är värst på natten men överlevde inatt iallafall, men seriöst ni ska bara veta vilka sjuka drömmar jag har.. haha, men idag ska jag bara dricka varmt och knapra tabletter så jag blir frisk, för imorgon bär de nog av på road trip! hmm vart ska jag åka? nej men de får ni veta då, puss!

HAHAHA, sååå fuuula!


Boy, I must've been outta my mind

-
-
And I'm always gonna be the best thing you never had, I bet it sucks to be you right now. You don't deserve my tears, I guess that's why they ain't there..

The challenge is to be yourself in a world that is trying to make you like everyone else

-
-
-
-
-

Från och med du

Hemma idag också, har inte kunnat sovit nånting inatt för att jag hostar jättemycke. och när jag väl somna hade jag hemska mardrömmar. hur som haver så lyckades jag sova i nån timme iallafall. hade ju tänkt gå till skolan idag men nej så blev de inte. aja nu ska jag kika om de finns nått roligt på tvn, puss!


kameran är trasig och jag är som sagt sjuk så de får bli en gammalbild.

baby i tell ya, my heart is freaking out when i held ya

-


vaknade av en smäll och ena gaderobs dörren flyger upp, härlig start på dagen!
men är hemma idag också, men mår bättre nu iallafall. men halsen krigar fortfarande så ska försöka ta nått varmt att dricka så blir de nog bra till imorgon! puss!

kooooom heeeem, i neeed you!


It's a good day to be alive.

feber, hosta och halsont. hur härligt är inte livet ibland?nej men eftersom allt bara blivit värre så stannar jag nog hemma från skolan imorgon också, men just nu ska jag göra lite varmchoklad och lägga mig i soffan, puss!



Victoria's Secret modellen Marisa Miller

-
-
Hur snygg kropp har inte hon dååå?

googlebilder

FML.

Godmorgon! den här har varit allt annat än "god".
vakna och hade ont i huvudet. struntade i de och började klä på mig osv, och allt blev värre så hade dragit på mig en härlig migrän så jag gick och la mig med kläderna på under täcket för att jag frös och mådde illa. gick upp nu för en stund sen och de känns bättre men ska ladda ner nån bra film och sen sova resten av dan! byyyye!



My name is trouble, and i never comes alone!

-
-
lägger mig i sängen och kikar på ensam mamma söker eller om de finns nånting annat värt att titta på, annars sätter jag på en film kanske, aja Godnatt fellas!



ÄNTLIGEN !!

har fixat om designen osv (tryck f5 om ni inte ser), har suttit med de ett bra tag och nu ger jag upp. får fixa resten men de får bli senare någon gång. men tycker de ser rätt bra ut nu ändå för att vara första gången, haha. eller vad tycker ni?

bjuuuder på en arkivbild.

I give up forever

Började måndags morgonen med att missa bussen, så lära vänta en halvtimme på nästan. och när jag kommer fram till skolan så hittar jag inte mina nycklar och måste krångla med alla saker osv, hittade nycklarna längst ner i väskan sen.. åh skulle ha stannat hemma idag, men är hemma nu iallafall och ska ta nått att äta. höörs!



Welcome to my life


You see it is not easy but i'm doing all right, welcome to my dream, it's the only one who needs me, and stays right by my side.
-
-blev en tur in till gävle istället och köpte skor sen åt på donken, strandard. haha nej nu ska jag ta tag i läxor medans några filmer laddas. hareeee!



You came on your own, That's how you'll leave

-


söndag - har egentligen läxor att göra men fattar ingenting så lägger de åt sidan och hoppar in i duschen istället. är för tidigt för sånt nu iallafall. hööörs!



You bleed just to know your alive

-

Cause sooner or later it's over and I just don't want to miss you tonight.
-  slår på en film och lägger mig, Godnatt! ♥



I'll keep you my dirty little secret, don't tell anyone or you'll be just another regret..

-
-
-
-
-

Fuck Normality

Hejsan, har precis städat rummet eftersom jag drog iväg till Hofors igår istället. kom hem runt 11-12 imorse tror jag? aja, ska hoppa in i duschen nu så får vi se vad kvällen har att bjuda på, puss!

har fortfarande inte fixat kameran så kommer tyvärr inga bilder...


My beautiful best friend

Hejsan, tror aldrig skolan har känts så seg som den gjorde idag.. helt seriöst. aja kom hem och lämna lite saker och sen åkte jag matilda erik och josef in till valbo och kom hem och duschade och nu sitter jag här. måste städa lite på rummet, ligger kläder överallt.. höörs!

ha det bäst min vackra, jag älskar dig!



things change

Hemma efter att ha varit i skolan och sen varit ner på stan en sväng. blev nytt navelssmycke, ett linne och ett par mjukisbyxer. haha, hade inte ett enda par mjukisbyxer förut och nu har jag hur många som helst? things change. aja nu har jag precis ätit och ska kika på några avsnitt av pretty little liars! puss!


RSS 2.0