Att våga är att leva!

It takes two to lie, one to lie and one to listen.
I'm done listening.

Vafan gör jag vaken nu?!?!?!

förlåt för att jag bloggat jättedåligt men har inte haft tid. förra veckan kom pappa så spenderade så mycket tid med honom som möjligt eftersom de va ett bra tag sen sist. åkte bla till stockholm typ 10 på kvällen och hämtade min lilla pärla nizhoni (fast jag kallar henne nasse). och kom hem runt 4 sen upp och till skolan runt 6 halv7.


men nu är jag den enda vaken här haha, och mår inte sådär jättebra så ska sätta på en film och försöka sova en stund. men ska försöka uppdatera mer idag, men före de så måste jag städa hehe. puss!


People just falling in love



hejsan
, första dagen efter praoen gick ju inte sådär jättebra kan jag ju säga.. lära göra om ett matteprov och jag är verkligen kass på matte, men fick G iaf, ett väldigt väldigt svagt, men ett G är ett G haha! ah sen va vi några stycken som kolla på en film, såndär typisk pinsam svenskfilm. asså jag driver inte, man skämdes åt dom som va med i filmen, haha. aja, kom hem och tänkte att jag skulle göra klart lite saker men så märkte jag att jag glömt allt i skolan, bra jobbat Emma! så bestämde mig för att jag skulle ut och springa så de gjorde jag och har duschat och sånt. ska läsa på lite till kommun provet för de har jag hemma nu iaf, puss!



You are so yesterday


Ska fixa mig lite och invänta pappa när han nu tänkt komma.. måste in till storvik och hämta mitt busskort med, och plugga för betygena ska tydligen sättas på tisdag och jag har egentligen en hel del att lämna in och några prov att göra.. aja, får se hur de blir med de. men nu ska jag klä på mig iaf!


Remember

blev inge storvik för min del, va hemma runt 6 så de va ändå ingen idé. men va iaf och såg kronprinssesan och Daniel och kollade på lite trav men jag fatta ingenting och alla suger på att förklara, hehe. nej men fan va jag vill börja rida igen. men nog om de, fick jätteont i magen efter att jag ätit så gick och la mig och sov tills för en stund sen. men nu ska jag kika på lite avsnitt av The Vampire Diaries. puss!

bilderna kommer snart, orkar inte leta på sladden som jag alltid lyckas slarva bort!



I want to be..

nu är jag uppe, har legat vaken i sängen ett tag och inte orkat gått upp haha. men idag åker jag med mamma och dom in till gävle på trav. sen blir de kanske storviks marknad efter de? har inte bestämt mig än, men nu måste jag duscha och så, puss!

I wish i could hate you, it would hurt less

har bajs ont i hela kroppen så lägger mig i sängen och kollar på nån film och försöker glömma bort allt annat! godnatt!



Jordgubbar!! ♥♥♥♥♥♥♥

sista dagen på praoen idag och jag trodde jag skulle dö! haha nej men körde stafett vilket va hur jobbigt som helst, sen körde vi innebandy, prov och fika på slutet. upptäckte att jag glömt nyckel hemma och de va låst så lära gå till norrsätra och vänta på mammas jobb tills hon slutat. så la mig i soffan och kolla på karlsson på taket och sov en stund tills hon sluta. och nu håller jag på och gör äppelpaj och ska kika lite film! puss!



































I don't wanna lose you

hejsan, har varit helt död idag efter att vi vart i Rörberg och rökdykt. gick och la mig när jag kom hem och har sovit i några timmar. så får hoppas på att jag somnar inatt nurå.. aja tänkte att ni skulle få se lite bilder ifrån idag, så hörs vi sen, puss!












































































HEEEELLLLLLUUUU!

idag va vi ju och bada vilket va jättejobbigt, trodde jag skulle drunkna där ett tag but i'm alive! sen prata vi lite om bränder osv, spela innebandy gjorde vi också. så nu ska jag snart in i duschen och daniela ligger i min säng, hehe. men sen ska jag bara fixa mig och åker sen in till gävle till vårruset. my sister ska springa! Håller tummarna för henne.  men nu ska jag gå, puss!


HITTA SLADDEN!!!

Daniela & Bella
Fanny & Bella
Jag
Daniela & Fanny
Fanny & Daniela som letar efter fotbollarna (vi hade nånting för ögona så man såg ingenting!)
Bella & brandmännena
Fanny & Daniela
Bella
Niklas & Daniela
som ni ser så orka jag inte skriva namn på alla bilder men ni ser nog vilka de är!

are you even worth trying?

hittar inte kamera sladden så bilderna kommer sen. men just nu håller min rygg på att döda mig för den gör så ont.. så ska hoppa in i duschen och sen leta på en bikini för imorgon ska vi va på fjärran (heter det så?) i gävle och bada, får se hur bra de kommer gå... hehe aja puss!


" Wasn't I supposed to be someone who can face the things that I've been runnin' from, Let me feel I don't care if I break down, Let me fall even if I hit the ground And if I Cry a little, Die a little At least I know.. I lived Just a little"



Dreams and Lies

nu är jag hemma och fryser. idag så rökdykte vi (?!) eller ja kröp runt inne på ett typ gym och skulle hitta två fotbollar. vilket inte gick så bra för mig och daniela men haha.. ah sen så åt vi på murgårn och sen åkte vi bort till domdär uppfällbara broarna påvägen till årsunda och flöt runt i några dräkter. så vart blöt men har bytt om och ska lägga mig och kolla på film eller kanske duscha före? haha aja, hörshej!

orkar inte hämta kameran just nu men om ni kikar in lite senare så kommer bilderna ifrån idag!!!


Adam Gregory <33333


jag är din brandman, lalala

då va första dagen avklarad. är kung på HLR nu kan jag säga, haha. nej men lär bli en grym vecka med brudzzzen (och dom andra också såklart!) men nu har jag precis duschat och har tagit på mig mysdressen så ska ta nått att äta. puss!



Duktig cheyyy

har legat och sovit i flera om timmar efter att jag kom hem ifrån valbo. men är fortfarande trött så de är väl bra antar jag. ska hoppa in i duschen nu och sen fixa lite inför imorgon. ska ju praoa på Räddningstjänsten med brudarna! ganska skönt att vara borta från skolan en hel veckan! men nu ska jag som sagt duscha. puss!


gamla bilder på dom men hur söt är dom interåååå?




Love like woe!

har precis kommit hem, har varit i valbo en sväng. och fan va de ska regna då?! aja, orkar inte göra nånting idag och mitt huvud gör ont så lägger mig i soffan med mami och äter lite tårta från igår. puss!



Tja, jag kan inte vara seriös i kyrkan......




sådär nu är allt klart. har fikat och massa sånt. tänkte ut och springa men de regnar jätte mycket så sätter mig ist och kollar på film! puss!


























Just nu:

dsc00063 (MMS)

Just nu:


Godmorgon!

blev väckt runt 7, så håller på och ska fixa mig och välja kläder. tänkte först bara ha jeans men vet inte nu. aja, måste fixa de och allt annat nu så kommer bilder och så när jag kommer hem! pusss!


A shot from the sky

nu ska jag borsta tänderna och sen sova. ska upp tidigt imorgon för konfirmations avslutningen eller vad man ska säga. haha men godnatt guys!
" it's so much easier to create a false smile than not to give a smile at all .."

I'm a survivor

har varit ute och sprungit en stund, kom nyss ur duschen. jätteskönt förutom att de börja regna när jag va vid typ jernvallen?! haha aja, nu ska jag fixa musik grejen till skolan och sen kika på lite 90210 ithink, puss!

jag och bella i borlänge!


Fredag den 13

har inte haft otur än men dagen har ju i stortsett precis börjat. idag vet jag inte vad som händer, inget planerat iaf. men ska äta nått nu och sen duscha. så får vi se vad dagen har att erbjuda!

I can't believe it

I never told you what i should have said. No I never told you, I just held it in. And now I miss everything about you. I can’t believe it, I still want you. And when I see your eyes I close mine, you make it hard to see. And i hate that i feel so about you.



I dont wanna cry but it's time to say goodbye.

sitter och kollar på 90210, ska snart gå och lägga mig. mitt huvud håller på att sprängas. så om jag inte bloggar mer ikväll så säger jag godnatt!

We only have one life!

sådärja, nu är jag hemma igen och ska ta nått att äta, åt aldrig där borta. men de va väl helt okej, och nu är jag ledig imorgon sen prao på räddningstjänsten här vid mig typ hela nästa vecka. hur skönt som helst!


hehehehehehhehehe

hejsan, sitter hos bellsi just nu. ska snart hem till mig och fixa lite sen tillbaka till skolan. har hållit på med företagsgrejset hela dan och ska redovisa de runt halv 6, so be there! hehe nej men nu ska jag gå, seeya!



ta på ett leende så tror folk att du är okej, det är så man överlever







Sometimes it's hard to follow your heart..



..and sometimes it just hurts a little too much to look back, move on and leave it all behind.




I need a doctor

tjenare, nu har tydligen några av dom andra  inläggena kommit upp? haha, aja de får va så nu, orkar itne fixa de och ni bryr er förhoppningsvis inte så mycke. ne men har varit i skolan till typ 1, va genomblöt (har haft vattenkrig i  två dagar nu) och va i stortsett klar med allt. så fick sitta på bussen hem helt blöt men de va inte så mycket folk på satt de va lugnt. men nu måste jag städa mitt rum, ligger kläder överallt efter rättvik osv. pusss!


Sjuuuukt!

har gått runt på stan med bellsi idag efter skolan. så när vi skulle gå hem till mig så kommer de en kille på cykel och försöker köra på oss (han kör fort också) men vi hoppar åt sidorna också kommer de en bil så han bromsar med frambromsen och voltar med hela cykel, sen låg han bara där! helt sjukt, men han bröt inget eller nånting sånt trorja. men seriöst, vi vart så jävla chockade så vi visste inte vad vi skulle göra. haha, hoppas ni alla antecknar dehär! ne skämt-o-sido men de va ganska läskigt.





sliiiiten cheeeey.













Rättvik

hejsan, har varit nå fel på blogg.se så har inte kunnat bloggat och dom inläggena som jag gjort innan har försvunnit. men nu ska de funka iaf, så nu kommer bilderna ifrån rättvik med! bra va? men nu ska jag byta om och så. puss!







































..........



Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Hejsan, nu är jag hemma igen! försökte blogga två gånger innan jag åkte till rättvik (?!). men som ni ser så har inte dom kommit upp. men nu är jag hemma som sagt efter att ha varit där sen i fredags, har lite bilder som ni ska få se! men nu ska jag snart färga håret, och vilken färg de blir får ni se snart! pusss!

Groda i vatttnet!!!

It feels like i am lost

hejsan, försöker ju få upp betygena och därför blir bloggen lidande! men nu är jag klar med sakerna för idag iaf. ska snart lägga mig i soffan och se om de är nå bra på tvn eller kanske kolla på film? får se hur de blir med de. men har precis duschat så ska torka håret lite snabbt nu, puss!


Just like love

nu är jag äntligen hemma (eller ja har varit de en stund) men anyway, utvecklingssamtalet gick bra, fick hem en mapp med saker jag måste göra för att få godkänt i alla ämnen! ganska skönt, sen har jag handlat lite soppa och så med mamma och sen gått runt på stan en sväng. men nu ska jag äta och sen börja med svenskan! puss!

visste ni att de bara är typ 4 eller 5 veckor kvar i skolan sen sommarlov? hur skönt är inte de då?!?!?!?



SNÖ I MAJ?

sitter i skolan just nu, seriöst de har snöat idag? dööör. är sjuk också och har utvecklingssamtal idag också när jag slutar. allt suger i stortsett, haha nej men har so nu och sen sven sen slutar jag. alltså runt 3. men nu ska jag fortsätta här. puss!


I'm a fighter

Godmorgon, är egentligen sjuk idag men går till skolan ändå.. kom på att vi har prov och kan inte missa mer i skolan. så nu ska jag fixa klart mig så hörs vi. puss!



lalallal

hejsan, spenderade sista april i hofors med Daniela och massa folk. är ännu sjukare nu och har legat och kollat på film och sovit hela dagen idag. men nu ska jag duscha och så, så får ni lite bilder ifrån igår. ppuss!




















RSS 2.0