BYEEEEEEEEE!

va hemma från skolan idag, har bara kollat på film typ.. har fått feber och jätte ont i halsen, livet suger ganska mycket just nu kan jag säga! och imon måste jag till skolan igentligen, ska först simma på morgon.. är typ den enda i klassen som måste göra de.. inte kul alls, sen så har vi prov på både torsdag och fredag så måste hämta alla papper och sånt i skolan.. men har som sagt feber och så så vi får se hur de blir.. men nu ska jag duscha, bye.

blir en smått gammal bild på, emma maja och mig.

I HATE THAT I LOVE U

äckligt kallt ute, fyyyyyyyfan.......
tänker snart gå i idre som björnarna.. haha visst heter de så?.. aja skit samma, mår piss men måste gå till skolan ändå imon, har träning och den vill jag gå på.. men får se hur de blir, tänker ta lite varm choklad och lägga mig och läsa lite för måste läsa ut en bok och skriva om den innan jullovet, så de är lika bra jag börjar nu.

ska försöka skriva mer från dendär listan, men orkar inte nu så får tare sen!
och orkar inte leta bild så får bli den första jag hitta.


PRESENTATION!

första punkten vilket är en presentation.

jag heter Emma Westling och är 14 år, fyller 15 den 10 januari. mina föräldrar är skilda och bor på två helt olika ställen. jag bor hos min mamma i sandviken på stan och med pappa bor jag i varberg ute på landet, men jag har inte så bra kontakt med han, har inte träffat han på flera månader och inte varit hos han på nått år nu.. men anyway på fritiden är jag mest med kompisar och har precis börjat på innebandy igen. så nu får vi se hur länge jag kan spela iår eftersom jag har problem med mitt knä och har opererat de en gång men de vart inte bra. sen två dagar före julafton förra året åkte jag in till sjukhuset och opererade bort blindtarmen, så man kan säga att jag har otur! men annars så går jag på hedängskolan och pluggar nästan varje dag känns de som men ändå så visas inte de på betygen? haha. men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, jag är en väldigt glad person och visar aldrig när jag är ledsen.. och jag har ganska dålig humor och skrattar till allt. men annars så tar jag dagen som den kommer och gör de bästa av den. ja, de va lite om mig.


GRATTIS MAMMA...

... PÅ FÖDELSEDAGEN!

jag älskar dig så otroligt mycket!


(en gammal bild på amanda och mammi)

I close my eyes and pray

PLUGG TILL HALV 8, SEN BLIRE TRÄNING I STORVIK!!!!

har sett att jätte många börjat med dehär, och de är precis som dom säger. ett bra sätt för er läsare att lära känna mig och inte bara behöva läsa om vad jag gör om dagarna,bra va?;)

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina syskon. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Min kärlek.
Dag 6 – Min dag i detalj.
Dag 7 – Mina bästa vänner. 
Dag 8 – Mina passioner.
Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig
Dag 11 – Mitt arbete.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Fula ovanor.
Dag 17 – Min favoritresa.
Dag 18 – Min bästa födelsedag.
Dag 19 – Något jag saknar.
Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
Dag 21 – Min önskelista. 
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min skoltid. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Mina favoritskor. 
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..


ITS TO LATE

har haft en ganska lungn dag idag. har bara haft 3 lektioner, kanske hur skönt som helst.
men nu ska jag äta nått sen åka in till valbo med daniela.
pusssssss.


I'm falling into pieces

and i'm breaking down everytime as you walk away.BROKEN

är gaaaanska trött nu kan jag säga, haha. va sjukt segt i skolan så höll på att somna på flera lektioner. sen tänkte jag sova lite när jag kom hem men nej de hann jag inte, utan tog bussen och spela innebandy med storviks brudarna. sen kom jag hem för ett tag sen och har ätit och ska hoppa in i duschen nu :).
seeeeya.


JAG ÄLSKAR DIG!! ♥ÅÅÅÅÅH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

.... HAR SÅ JÄVLA ONT I RYGGEN!!!

men sov hos daniela inatt iaf, åkte hem vid 11 typ för hon skulle ha match, somna när jag kom hem sen ringer söt felicia och väcker mig vid 3 nån gång. och så snäll som jag är så går jag upp och följer med henne till donken, haha. sen handla jag lite med mammi så nu ska jag sätta på en film ;).
pussss.


PAAAANG BRUUUUUUDAR!!!

HEEEEEJSAN.
jag är kung och sitter hos danneboy med dannoboy och rasmusboy.
fast dom gick nu så ska några annnndra kommma snart....
HAHHAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!

ALLA HAR VI EN FÖRBJUDEN KÄRLEK
kom hem för ett tag sen.
skulle ha färgat håret men tror inte de blir så..  nu ska jag iaf laga mat med min kära mormor hehe. sen får vi se om de bara blir film eller nått annat. pusssss.


ICA MAXI ♥

prao på ica maxi hela veckan, wiiihoo!
haha, nej men nu ska jag duscha och så, får se när jag skriver nästa gång.. är ganska mycket just nu. men börjar 10 imon sen 8-16 resten av veckan! kom dit!! ;D. pusss.


HAHHAAHAH, bjuder på den ;).


!!!!!!!!

GLÖMDE MOBILEN HOS ANTON SÅ INGEN IDÉ NÅN SMSAR ELLER RINGER!!!!!!!!


LIKE TOY SOLDIERS

hejsan! :)

gud vad de snöar ute.. de börja typ när vi hade matte, sen åkte jag och daniela hem till mig och somna en stund sen när vi vakna så var de hur mycket som helst.. och daniela åkte för nån timme sen trorja så ska in i duschen nu för de är så himla kallt!! så höörs.


........

sitter hos daniela just nu, ska snart laga lite mat sen ut och rida. efter de ska vi nog plugga lite eftersom de omprovsvecka.. ska göra två prov imorgon satt, pusssssssss.

bjuuuuder på dom serrrrru.lev ditt liv som DU vill

idag tänker jag bara ta de lungt, just like yesterday. ska städa mitt rum och så, sen får vi se vad kvällen bjuder på.. puss!


bjuder på en gammal och typ blond bild!!

SÄÄÄÄÄÄÄNGEN!

är så trött på allting just nu, så tänker gå och lägga mig och spendera resten av dan i sängen!! orkar ingenting annat, va nästan så jag inte orkade gå hem imorse.. but here i am.
pusss.Daniela ♥ Emma

har varit jätte dålig på att blogga, men ska bättra mig när skolan börjar. hinner inte så mycket nu..
sitter hos daniela i hammarby just nu, ska snart ta bussen till sandviken. sen får vi se vad vi hittar på. men måste skynda mig nu. pusssss.
RSS 2.0