IT'S JUST KNOCK YOU DOWN ..

shululu :) .
lussebullarna vart as goda hehe ;) .. och dom ser godare ut irl men bjuder på en bild på dom där nere. aja begravnings bilderna kommer så snart jag får tid! blir nog imån får jag hoppas :) . aja nu ska jag upp och kolla på tv och sen sova!
PUSS GODNATT .






/ EMMA .


i don't wanna do this anymore!

hejsan .
ska börja skriva oftare här ;p . haha aja idag fick jag sluta vid typ 2 men gick typ vid halv för skulle mä bussen , så åkte jag till mammas jobb och sen till tandläkaren :( . och dom tror inte tanden är lös och läppen är inte lika svullen längre :) . men nu ska jag snart baka lussebullar igen haha ;') .. smsa om ni vill nått!
PUSS .

/ EMMA .


HE GOT TO GO !

nu har jag inte skrivit på typ 3 dagar? , aja börjar med att begravningen va helt okej , jätte mysigt att få träffa mina kusiner :) . ah de va lång tråkigt att åka bil så mkt , men de va värt de faktist . aja så har jag gjort illa mig med , så klumpig som jag är haha (yyy) . kvällen innan vi skulle åka dit så skulle jag hoppa upp på en bänk , ah så satt tydligen den brädan löst så den slår upp rätt i ansiktet på mig .. jag trodde att jag hade slagit sönder näsan men de va läppen , så den är as svullen så vart typ 2 tänder lösa? så ska åka till tandläkarn nån dag . as jobbigt , och fick nån chock så efter de kunde jag inte andas , de tog stopp typ .. men vart bra sen :) . sen igår va jag med isabell och vi bakade lussebullar haha, vi gjorde lite fel men de vart bra tillslut :) . sen sov jag där till idag och nu ska vi fixa klart oss och sen hitta på nå kul :).
PUSSHEJ .

/ EMMA .

i don't wanna close my eyes ..

tooooday fyller min mamma år . grattis till henne hihi :) . aja skolan va helt okej faktiskit , kom typ nyss hem nästan :p . får se hur länge jag stannar uppe ikväll , om jag bara ska sova i bilen för ska ju upp vid 4 imån typ? också tare typ 7 timmar att åka dit så då kan jag ju sova :) . haha aja nu ska jag försöka hitta nå kläder jag kan ha då och sen fixa lite för snart kommer allt folk :) . får se om jag skriver nå mer sen ..
PUSSSSSS .

/ EMMA .


äckel spruta !

igår tog jag sprutan , gjorde inge ont alls .. fast lära sitta i nå rum i en kvart innan jag fick gå, as drygt ;o . aja sen så åkte jag och mami och köpte glass :) . sen kunde jag inte somna igår , vet inte när jag somna .. frös gjorde jag också . aja sen idag när jag vaknade så mådde jag illa , frös och massa sånt .. sen när jag skulle gå upp några timmar senare så mådde jag jättedåligt .. sluta med att jag föll ihop på toaletten och spydde, så sprang in till köket och ringde mami så hon kom hem . sen så kom amanda hem och mami åkte till jobbet . hände massa mer men orkar inte skriva de här.. så nu ska jag kolla på en film eller nått och bara sova! hoppas jag mår bättre imån .
PUSSHEJ .

/ EMMA .


bby, please don't cry ..

vaknade hos isabell idag , gick hem vid typ 12 för mamma skulle färga håret på mig , men så hann hon inte .. så ah , nu sitter jag och väntar på att hon ska komma hem :) .  hihi nu kom hon hem så nu ska jag färga håret !
PUSSEN .

/ EMMA .

I GOTTA GO MY OWN WAY .

idag gick jag upp vid typ 10 ? börja fixa mig och så , så åkte jag amanda mormor och mamma in till valbo . och där köpte jag en brunkräm och as sköna skor hihi . ah men nu ska jag fixa klart mig och sen va med lite folk, mysmys :) .
PUSSSHEJ !

/ EMMA .


BOYSBOYSBOYS ;*

träningen va sjukt kul idag haha, ah orkar inte förklara allt sådär .. sitter och kollar på idol just nu . helt sjukt va duktiga dom är! aja idag ska jag inte va uppe så sent för imån ska jag till valbo med mormor hihi :) . men skriver nog när jag kommer hem ithink ! :) .
PUSSSEN !

/ EMMA .


I'M STRONGER THAN SUPERMAN!!!

idag har de varit en lungn dag, eller kanske inte? haha först så hade vi idrott de gick bra som tur va! haha så va mina skor cp och sönder så jag gick utan en stund men de va ingen skönt så satte på mig dom sen . haha sen hade jag typ hk och då skulle vi ha prov men de visste inte jag typ så jag gjorde de jag kunde (a). haha sen sluta vi as tidigt så prata lite med olle och erik sen ringde jag mami så hon hämta mig . så nu ska jag äta nått och sen åka på träning.
PUSSSHEJ .

/ EMMA .


YOU JUST MAKE IT DIFFICULT ..

idag hade jag först matte diagnos och de gick bra haha . sen vare spanska och då gick de också bra på glosorna, sen så gick allt bra faktiskt? a good day! haha ah sen på slutet nurå när vi hade profil har jag bytt till individuell så jag ska göra saker med sandra och madde . haha ah och nästa torsdag ska vi till badhuset allihopa .. inte kul usch. aja de går nog bra ändå hoppas jag . juste idag hade jag utvecklingssamtal, de gick bra haha . finns inte så mkt att säga om de? så ah men nu ska jag upp och duscha , fryser så ..
KYSSSSSS .

/ EMMA .

MY DAYS IN WORDS ..

idag vare inte så mkt i skolan . gick inte så bra på engelska glosorna .. haha men imån skulle vi ha nån diagnos på matten , och sen spanska glosor .. haha har tränat på de idag så nu hoppas jag de ska gå bra :) . aja imån MÅSTE jag verkligen köpa en brunkräm , har sagt de i några dagar nu men den är typ snart slut ju ;o. ah också har vi profil tid och jag ska försöka byta till individuell för jag klarar inte innebandy 3 dar i veckan , knät håller på att gå av känns de som ;o. ah men nu ska jag upp och kolla på tv eller nån film .
PUSSS .

/ EMMA .

YOUR SO DAMN BEAUTIFUL .

idag så åkte pappa hem imorse .. också regnade de och jag cyklar till skolan , skiiiit kul . aja ska få busskort nästa vecka iaf :) . hihi aja men idag så vare kul i skolan , hände inget speciellt förutom att vi skulle hälsa på vallhov . mysmys , har inte saknat skolan eller nått sånt bara dom jag gick med förut . gick ju med dom i typ sju år? haha helt sjukt va tiden gått fort igentligen ;o . aja idag ska jag träna och sen göra lite matte har prov snart , usch .. aja nu ska packa och så till träningen :).
PUSSSSS .

/ EMMA .

A DAY JUST LIKE THE OTHERS ..

hejsan .
i lördags kom pappa vid typ 2 på natten . sen på söndagen åkte vi till uppsala till min faster och va där hela dagen . mysmys :).  pappa åkte till sthlm på möte så va vi där då , satt och prata massor haha . sen så åkte vi hem på kvällen och va hemma vid 9 typ? haha ah så idag va jag i skolan .. händer inte så mycket där faktiskt? haha aja nu ska jag snart in i duschen .

PUSSSEN .

/ EMMA .


<3

matchen gick inte så bra . men vi kämpar på! gjorde illa axeln idag igen men nu kan jag röra den och så satt de vart inte lika som förra gången men samma axel . ah och sen åkte jag hem och skulle gått in i duschen för ett tag sen men åkte till donken och köpte mat . hihi ah så ska in i duschen nu snart . och inatt kmr pappa så hoppas jag han kom ihåg att ta med snowbordarna han skulle ta med :) .
PUSSSSSSSSSSS!

/ EMMA .

LIFE IS A DAMN GAME!

idag kolla jag först på tv med jimmy eddie och matilda . sen så va jag med isabell . vi gjorde kladdkaka och kolla på film . och sen har jag suttit här en stund . så nu ska jag upp och sova lite . sen imån ska pappa komma så får vi se vad som händer då . också har jag match med , fick inte va med först men ska de ändå . hihi aja nu ska jag sova .
PUSSSSSHEJ!

/ EMMA .

FREDAGEN DEN 13 (yyyy'

idag gick allt bra på morgonen typ . kom till skolan hade först matte sen idrott . så på idrotten vart jag jätte yr och så , så gick och satte mig på sida .. sen börja jag skaka och allt bara snurra . as läskigt så la mig på golvet så höll ello upp mina fötter , sen tryckte hon i mig våffla , och jag hatar våffler så lära jag äta upp en hel jävel usch . så ah sen hjälpte dom mig till omklädnings rummet så hjälpte madde mig haha . men sen ring jag mamma så kom hon och hämta mig . så kom jag hem gick och la mig och kolla på tv och nu sitter jag här och ska snart lägga mig ígen . men ikväll ska jag nog bara titta på träningen . är fortfarande lite yr men de känns mkt bättre nu!
PUSSHEJ.

/ EMMA .

BROKEN DOWN ..

hellu .
idag har jag varit i skolan sen hemma . orkar inte göra nått typ längre.. aja nu snart så ska jag duscha sen kolla på tv och sova . och imån äre fredag den 13 och jag känner på mig att jag kmr göra nått klumpigt -.-  men vi får se vad som händer .. och pappa ska kanske komma :) , kulkul får hoppas på att han kan komma nu! aja nu ska jag gå !
SEEEEEEEYAAAAAA.

/ EMMA .


SHULULULULU.

hinner typ inte skriva här längre :p . haha men iaf idag va skolan helt okej , skulle ha vart kvar på läxläsning för jag kan inte ekvation som jag ska kunna haha , men så gick jag på nå bandsgrejs ist :), fick stå upp och kände mig yr och allt . men ah sen åkte jag hem och nu ska jag fixa lite på mitt rum (: . sen får vi se om jag hinner göra nått annat .
PUSSSHEJ .

/ EMMA .


JUST SING YOUR PAIN AWAY .

hejsan .
har inte skrivit nu på ett tag haha . men i söndags orkade jag inte för då låg jag bara och kollade på film hela dan :). mysmys , aja idag va jag först i skolan . sen så åkte jag hem åt och så sen ner till jv hade innebandy möte . de gick bra tycker ja haha, aja sen kom jag hem och då gick jag och la mig sen stund , sen ut och träffade isabell en liten stund . sen in kolla lite på tv och sen satte mig här :). och nu ska jag snart upp och tvätta av mig sminket , bortsa tänder och sen lyssna på musik tills jag somnar like always :) . imån äre skola och sen träning . och jag har inte tränat sen jag gjorde illa mig sen har jag legat hemma en hel vecka så e as stel ;o .. aja kommer säkert gå bra ändå (: .

PUSSSSSSSSSSSEN .

/ EMMA .

GOOODNATT !

hellu allihopa! nu ska jag upp och tvätta av sminket och borsta tänderna och sen sova . får se vad som händer imån . aja godnatt :) .
PUSS.

/ EMMA .


I MISS YOU SO DAMN MUCH..

ni behöver inte läsa , bara nått jag behövde få ur mig..

gud jag vet inte hur jag ska börja. du va som en storebror för mig men ändå en bästavän och nån jag gillade.. jag har saknat dig så länge nu , men inte vågat säga de till dig. jag är rädd för svaret jag ska få . de är så svårt utan dig jag mådde så bra med dig . du fick mig att skratta bara jag kolla på dig . du är underbar , va iaf för jag känner dig inte nu , jag vet inte längre vem du är . och de gör så ont , för den personen som jag älskade så mkt vet jag inte vem de är längre? hur kan de ha blivit såhär? du fick mig att må så bra , inget kunde krossa mig trodde jag iaf . men sen kom hon och vi slutade prata jag trodde bara att jag skulle va ivägen . och nu har de gått flera månader om inte nått år . jag tänkte att om jag bara lät dig va så skulle jag nog glömma dehär och du skulle bli lycklig med henne . men gud så fel jag hade . jag saknar dig än , mer än nånsin! när jag tänker på allt bra vi hade så vill jag bara gråta . vi har så underbara minnen , tkr jag iaf sen vet jag inte vad du tkr ? jag känner mig så rädd . jag va trygg i din famn , inget kunde skada mig . kmr du ihåg alla ggr vi skrattat? alla ggr vi bara låg där hemma hos dig och kolla på varandra? de finns så mkt jag vill säga men så lite tid . jag känner mig tom , helt borta . jag behöver dig! du va den som lyste upp mina dagar , den som fick mig inse att livet har mer att ge . jag är inget utan dig, bara misslyckad . helt misslyckad och hopplös. du är så vacker och jag önska att vi va vänner för du va mitt solljus i livet , min glädje , jag kan inte hitta orden för att förklara men allt är som en bergodalbana . i know the feelings inside but do you? de finns bara en sak jag undrar.. tänker du någonsin på våran vänskap? på alla stunder vi delat? jag har tänkt ta tag i dehär så många ggr men sen känner jag mig bara i vägen. liksom varför skulle du behöva mig som redan har vänner? jag är bara en i mängden.. och även om jag skulle pratat med dig och berättat hur de är så skulle nog inget förändras.. du behöver inte mig. men jag vill tro att jag finns där någonstans inom dig.. iaf att en liten del i dig saknar mig .. jag tänker på dedär om och om igen. tanken försvinner aldrig och jag både vill och inte vill att den ska försvinna . men jag ler lite för mig själv när jag tänker på allt vi gjort. om du läste dehär skulle du nog aldrig veta att de va du .. men om jag skulle berätta lite av de vi gjort skulle du nog le du med . för de har vart så roligt , vi hittade alltid på nått kul att göra . och du va så underbart snäll! åh tårarna rinner när jag skriver dehär. varför fortsatte vi inte att vara vänner ? då hade allt varit annorlund. jag saknar dig så mkt. jag skulle kunna säga de om och om igen, men du hör inte , du ser inte , du känner inte samma sak som jag. varför ? de är en fråga som ekar inom mig. varför vart de såhär? varför gör vi inget åt de? jo för du bryr dig säkert inte och jag vill inte förstöra nått . men ibland måste man göra saker man inte vill . och nu känns de just så . men du va så mkt för mig , du byggde upp en trygghet som rasa när du försvann. jag vill bara få tillbaka den tryggheten . jag kände mig så glad, jag kände att jag dög till nått för en gång skull. men de tog slut lika fort som den kom den sommaren . du jag och några andra hade de så roligt , de märktes på alla. men varför tog de slut när alla mådde så bra? alla började va med andra . och sen började skolan och nästan alla gick på olika skolor. man hade inte tid längre. och så kmr de nog förbli i fortsättningen. gud jag blir förvirrad bara jag tänker på de. jag vill , men jag vill inte ! de är så svårt, för jag vill inte förstöra nått. de skulle bara försämra allt. fast de finns ju inget att försämra. allt är redan borta. de försvann och jag vet inte om de går att få tillbaka . dagarna jag inte kan se dig vill jag inte öppna ögona. de är inte rättvist! varför ska de vara så svårt? de finns många där ute men bara en som du! och du är inte vem som helst, du är speciell. även om du bara går förbi så vill jag gråta, de är så svårt att hålla tårarna inne. de gör ont precis som allt annat här i livet. allt gör ont men varför? varför blir allt aldrig som jag vill? jag är borta ur ditt liv. snälla säg om de finns nått där man kan kämpa för.. bara nått litet som man kan börja bygga på så vi får tillbaka den starka vänskapen igen . den vänskapen vi hade , den tryggheten jag kände. jag känner mig så sårbar utan dig . men de kmr aldrig bli som den en gång va . men jag hoppas vi kan få tillbaka nått litet iaf , för du är guld värd och jag älskar dig men tiden förändrades, du förändrades och även jag . och du kmr säkert inte ens läsa dehär men de skiter jag i för jag behövde få dehär ur mig . i can't lie , i miss you so damn much.


SAKNADE ÄR FÖR STOR ..

idag vakna jag för inte så länge sen . as trött fortfarande , mår bara lite bättre idag .. aja ska snart upp i duschen och börja fixa mig tills vi ska bowla .
HEEEEEEEJDÅ !

/ EMMA .

I MISS YOU BBY ..

mår bättre nu på kvällen är ju klart -.- hoppas de bara blir bättre nu för orkar inte vara sjuk längre . så jävla jobbigt . har haft så jävla ont så jag knappt kom upp ur sängen idag . sen har jag mått illa , knappt kunnat ätit nått, haft ont överallt , feber , frysit ,hostat och massa skit . vi började tro att jag fått grissjukan men mår bättre nu så de är nog bara vanlig influensa eller vare heter . aja nu ska upp i sängen och hoppas på en bättre morgondag . imån ska jag bowla och sen får vi se om jag orkar göra nått annat .
PUSSSSHEJ .

/ EMMA .


FREDAG OCH SJUK YEEY !!!

fortfarande sjuk . yeey jättekul ! aja idag har jag vakna till och från hela morgonen men så gick jag upp vid 2 -halv 3 ungefär . idag händer de väll inget speciellt , ska leta på nån bra film eller nått haha :p . har ingen ork till nått annat .
PUSSSSSSSS

/ EMMA .


DE SNÖAR OCH JAG ÄLSKAR'T !!!

sjuk idag igen . feeeber och imån ska vi ta grissprutan och jag är inte rädd för sprutan utan dedär medlet för alla blir typ sjuka av den och armen svullnar upp? och jag ska bowla på lördagen .. aja får se om jag ens kmr kunna gå till skolan ! aja idag snöare och de tkr jag de ska fortsätta ett lååångt tag nu :) haha .  
PUSSSSSSS

/ EMMA .


GUD KNOW THAT EVEN ANGELS FALL .

sjuk idag igen .. fått feber och så inte kuuul . aja idag har jag bara sovit typ och kollat lite på tv och fått mina omdömen . fattar ingenting av dom men så äre haha ;p . funderar på om jag ska upp och bada nu snart :) . men vi får se om jag orkar !
pusssssssssss

/ EMMA .


I WANNA BE BEAUTIFUL JUST LIKE U .

kul att jag blivit sjuk . bara för att jag hade bestämt mig för att gå på träningen så blir jag sjuk . ååh ah så nu ska jag bara va hemma och sova så jag är riktigt frisk till på fredag iaf .
seeeyaaa.

/ EMMA .


BOYS MAKES GIRLS CRY .

hejsan .
vart badhuset i lördags ändå haha och de va helt okej faktiskt .. sen på söndan då va jag bara hemma och sov typ hela dan ;p . aja idag är de måndag och de hände inte så mkt i skolan , hade ingen so de sista nu så fick sluta tidigare ;) . aja idag vet jag inte vad jag ska göra .. orkar inte göra nått . juste idag fick vi tillbaka spanska provena .. gick as bra ! haha fick 80,5 av 111 och de är bra . haha aja nu ska jag nog äta nått och sen sätta på en film fyfan va skönt ! fryser as mkt med .
pusshej  

/ EMMA .

RSS 2.0