i really shouldn't miss you but i just can't let you go.




I was wrong from the start and from the bottom of my heart I apologize.
What I did to you was hurtful,
What I'm going through is hurtful.


Hurtful

föörlåt, har bloggat jättedåligt men har verkligen inte orkat efter skolan dom senaste dagarna. men nu idag så tog jag en pause från engelskan och satte mig här. men har svenska, so och no kvar till imon så har igentligen inte tid med dehär. men vad gör man inte för er läsare? haha nej men nu måste jag fortsätta. puss!

kör på en sådär lite konstig bild nurå, haha!


TOOOY!

hejsan, kom nyss hem från affären. köpte lite godis och så, inte för att jag borde äta de utan att träna men vafan.. man lever bara en gång! haha men nu ska jag mysa ner i soffan med dom andra framför en film eller nått på tvn, får se vad de blir. puss!



I taket lyser stjärnorna!

har inte gjort så mycket idag. mest tagit de lungt och städat mittt rum. sitter och tittar på nått program på 5an som snart är slut trorja.
men imon är de måndag igen, börjar inte förns halv 12 eller nå sånt trorja. roligt att veta va? haha nje nu ska jag kolla på tv och sen I taket lyser stjärnorna! godnattt!




amen tjeena snygging!






I just wanna make the world dance




NU ÄR JAG TILLBAKA!

Hejsan underbara bloggläsare!

förlåt för den långa bloggpausen men nu är jag tillbaka igen. andledningen till bloggpausen är att de har hänt så otroligt mycket dåliga och jobbiga saker på typ 1 vecka, och jag orkade verkligen ingenting. men nu mår jag bättre. så nu ska jag äta klart och sen duscha och sen hitta på nått med daniela. får se vad de blir men nu måste jag värma på maten för den vart kall innan jag hann att äta klart, haha puss!



Jag lever!

men tänker ta en bloggpause ett tag, vet inte riktigt hur länge men så blir de. men ni får ha de så bra så länge, så får vi se när jag är tillbaka igen, puss!



Big Brother!

hej, vakna nyss efter att ha somnat på soffan runt 4 nångång? hade nån konstig dag i skolan idag, så jag daniela och regina grillade hamburgare åt hela klassen, vilket inte blev sådär jättelyckat men de gick att äta iaf. haha men nu ska jag äta pannkaka och kolla på big brother, har missat de några gånger nu.. aja godnatt! 

bjuder på dendär bara för att bloggen är så tråkig just nu..


Your out of my life

skriver lite snabbt nu innan grey's börjar.. har tillbringat dagen först i skolan och sen ute med isabell, jonas och charlie. kom in för typ 1 timme sen eller nått? ithink. men nu ska jag kolla på grey's och sen duscha. puss!

bilder från idag kommer sen, hinner inte fixa de nu!
men kör på en jättegammal bild dåra! hehe.  


FAN VA GRYM VI ÄR!!!

spela båda matcherna oavgjorda och kämpa på som satan gjorde vi! men nu kom jag nyss hem och är helt slut, ska in i duschen nu och sen ska jag nog kolla på en film eller nått. puss!


HELLLLLLLU

hejsan, kom hem för typ en halvtimme sen.. ska äta nu och sen packa saker till imon. har skol-dm eller nå sånt i innebandy.. har inte spelat på hur länge som helst så får se hur de blir haha. men nu ska jag äta hehe. puss!

random bild jag vet!

I try to run but my body froze.


jag orkar inte med dehär just nu, vill bara lägga mig under täcket sova och när jag vaknar är allt som de va förut. är så trött att jag inte ens kan hålla huvudet uppe, men tar en lång dusch och går sen och lägger mig.

imorgon är de skola som vanligt, sen möte med rekton och sen är de ju föräldrar möte så får se vart jag tar vägen då medans jag väntar på mamma.. kasnke går en sväng? kan behövas. men jag hoppas ni har haft en bättre helg än vad jag haft, godnatt! ♥


The hardest thing is to say goodbye..




Hatar söndagar och inte börja den bra heller. vakna tidigt och ska in i duschen nu, allt är så segt och jobbigt idag.. men ska somsagt duscha nu, puss!


Blubb blubb

jag har så himla tråkigt så jag sitter och kollar på charlie the unicorn <--- klicka för länk! haha whoop whoop! men vet ni vad? jag ska gå och lägga mig i sängen och kolla på en bra film nuja. fast först ska jag måla naglarna, borsta tänderna osv för jag är inte ett dugg trött. men säger godnatt nu ändå, så godnatt haha!






Jag visste att de skulle bli såhär, men jag hoppades med allt jag äger att jag skulle ha fel







hejsan, hann inte färga håret idag, och orkar inte göra de nu. men har storstädat mitt rum idag, så nu är de rent och fräscht därinne. sen kikat på film, är så himla trött hela tiden och orkar ingenting. 

men anyway,  här får ni min outfit för idag.. puss!
(och ja, jag dammsuger med klackskor)
 


I'm so excited and I just can't hide it i'm about to lose control and I think I like it






God morgon readers!
jag vaknade runt 10 nån gång och har ätit lite frukost och kollat på big brother, missade de igår. haha, fan va skön gurkan är.. dör! aja nu snart ska jag färga håret och så, kommer kanaske en bild sen, man vet aldrig ;). puss!



Godnatt! ♥

nu ska jag sätta på en film och somna till den! Godnatt!


Kör en till..



jag har alltid velat bli modell, men har såna komplex över min kropp så har aldrig tagit tag i de. men ska göra de nån gång!




Hemskt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8695931.ab

de har kommit en tsunami in över norra Japan, de är så hemskt när sånt här händer. den är nästan lika stor som den i thailand.. men jag ber för alla som är där och hoppas att dom klarar sig!




I may be bad, but I'm perfectly good at it





Freeeeeeeeedag

kom nyss in efter en promenad till enen i solskenet med stoffe. haha men nu ska jag ringa mamma och kolla om hon kan köpa hårfärg åt mig, sen får vi se om jag stannar hemma eller åker iväg nånstans ikväll. puss!


Bildrepris!! (orkar inte leta på kamerasladden som jag alltid lyckas slarvabort..)

Sometimes i just want to say that i don't care!





God morgon fellas!
känner mig gladare idag, får hoppas att de håller i sig. slutar runt 12-1 idag så får vi se vad som händer sen, men nu ska jag borsta gaddarna och fixa klart håret. puss!

 

Äntligen hemma!

eller ja, har varit de i typ en timme nu.. vill bara gå och lägga mig. sjukt jobbig dag, vet inte hur många gånger jag tryckt in naglarna i insidan av handen för att jag inte skulle börja gråta.. så kommer  nog inte skriva mer idag. hare bra allihopa, puss!


Whooop Whooop!

God morgon! ska fixa klart mig sen drar jag mig till skolan. slutar typ halv 4 idag men har bara 4 lektioner eller nå sånt. så hörs efter, puss! 






Once again..

.. it's time to face it and be strong, I wanna do the right thing now. I know it's up to me some how, I've lost my way.. If I could take it all back I would now, I never meant to let you all down. And now I've got to try to turn it all around and figure out how to fix this. I know there's a way so I promise, I'm gonna clean up this mess I made
Maybe It's not to late?




Big girls don't cry

Ska in i duschen nu och sen sova. så godnatt på er! ♥

justia, kolla min bula i pannan, på vänstersida blir de va? men iaf, tappa mobil i skolan och skulle ta upp den så slår jag huvudet i bordet, min vanliga tur alltså.. men ser ni? 


Visste du att..


alltid när jag åker buss själv brukar jag sitta och kolla i kors, jag vet inte varför jag bara gör de.. haha!

Whip my hair - Williow Smith


Så jävla grym brud!!







Sen den stunden va jag fast som i ett nät




kom nyss hem från skolan, fick skjuss hem av daniela och hennes pappa. aja kom till skolan men missa musiken, så hade bara so efter ett tag och då hade jag suddkrig med daniela, orkade inte göra nått så hade lika gärna kunnat stanna hemma.. men nu ska jag lägga mig och kolla på film.




Du försvann

hej jag suger på att kolla scheman och började 9.50 idag INTE 10.50! haha har gått nästan hela 8 och jag kan fortfarande inte mitt schema, thats bad! aja måste springa nu, hejdå!

bjuder på dom här bara för att..




kan inte titta tillbaks trots att min vilja är stark



första gången som jag är trött den här tiden.. så ska gå och lägga mig medans jag är trött, haha! börjar 10.50 imon och slutar 12.45 trorja, så jävla skönt! have a nice life guys! godnatt!



Dagar blev till månader och år


kom nyss hem,  kikade på ett avsnitt av big brother innan och sen duscha jag. sen åkte jag med magnus och handla lite, va ute och gick en sväng före de också.. men nu sitter jag här och tänkte parkera mig framför tvn en stund men först ska jag skriva av engelska dagboken ifrån datorn till papper. puss!


Varje gång

Varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu. Allting har förändrats, men du finns kvar.
Allt var svävande men nu så ser ja klart.

 



What do you do..

slutade runt 1 idag efter teatern. fastnade här som vanligt.. haha nej men ska kolla på big brother avsnitt som jag missat nu, puss!

 


Im tired to always make the wrong choice



ska in i duschen nu efter att ha gjort klart nästan allt. imon blir de en lung dag i skolan.. ska ha teknik eller blir nog att jobba ikapp för min del sen på teater och slutar efter de om jag minns rätt.. men nu ska jag gå, godnatt! ♥


You are everything that i wanted




Första skoladagen efter lovet avklarad! var jättetrött så sov en stund när jag kom hem och har nyss ätit. så nu ska jag ta tag i svenskauppgifter och lite so. bäst jag börjar nu, puss!


bjuuuuuuudisch!

Even the best fall down sometimes




har pluggat som en idiot idag och är snart klar, men ska in i duschen och sen göra klart resten. sen blir de sängen och sova! godnatt!


Don't leave me hanging in a city so dead.




God morgon!
sista dagen på lovet och jag måste plugga.. kul huh? skulle ha gjort de första dagen/dagarna som jag hade tänkt. men måste fixa de idag så ska äta lite frukost och duscha sen är de bara att sätta igång med allt. wish me luck fellas!



It's better that way, I'm better off alone anyway.





MY HAPPY ENDING

borde gå och lägga mig men känns så ensamt utan min danne brevid mig, haha. men nu ska jag borsta tänderna osv, sen gå och lägga mig framför en film eller bara i det tysta mörkret. nej godnatt! ♥



HITTADE SLADDEN!

så här kommer några bilder ifrån helgen!










LOST

kom hem idag därav den dåliga uppdateringen.. sitter och pluggar eller ja gjorde de men lära ta en paus. ska leta på kamera sladden men har ingen aning om vart jag lagt den så ni får leva med att de kommer tråkiga bilder ett tag till! aja har inget mer att säga så, hörs puss!



Is a house really a home when your loved ones are gone?





god morgon! blev väckt av min älskade för typ nån timme sen. de är ju alltid trevligt med en massa vakna sms eller vad säger ni? haha nej men nu ska jag ta och äta lite frukost och fixa mig lite, sen bär de av mot min kära daniela. ska spendera resten av mitt liv där.. haha nej men nästan. är på jättebra humör idag, så alla som vill bråka eller har nått irriterande att säga, TA DE IMON!!! puss!


Tell the world, I’m coming home




funderar starkt på om jag ska gå och lägga mig nu.. men jag är inte trött så känns inte så lockande. men får kolla på nån film eller nå, orkar inte sitta kvar här längre. så godnatt!


Im not alone

" When I look at you, I see forgiveness, I see the truth.
You love me for who I am, like the stars hold the moon.
Right there where they belong and I know I'm not alone. "


SUNSHINE IN THE RAIN

hejsan, förlåt för den jättedåliga uppdateringen men har inte haft lust att blogga nått. men imorse kom jag hem runt halv 6, missa ju bussen i storvik igår så lära ta 5 bussen hem.. kom lagomt till att mamma gick upp och skulle jobba. men somna inte förns vid 7-8 nån gång, sen sov jag nån timme. sen duscha jag och följde sen med amanda ut i solen och skulle till nått ställe och kika efter sommarjobb typ. sen åkte jag och mamma en sväng till valbo. kan visa vad jag köpt sen om jag orkar. och nu har jag ätit och sitter och kollar efter nån snygg bikini till i sommar haha, as usual. men nu vart de ett långt inlägg så, puss!


RSS 2.0