PLUGGDAG!

hejhej, idag vare skolan som vanligt haha ;p .
gick sådär typ, aja sen resten av dan har jag tränat till SO provet och lite engelska :) . så nu ska jag in i duschen och sen kolla lite på idol trorja . jadu har inte så mkt mer att säga haha ;) .
HEJDÅ!!!

/ EMMA .


HELLO EVERYBODY! :)


idag hade vi dedär NO provet och de gick faktist bra haha :) . och jag slutade typ 13.45 , så då vare bara att åka hem och jag har as ont i huvet och fryser gör jag också -.- . men idag äre träning kl 8 och slutar typ 10 eller nått sånt ;p . tror jag ska va med eller så ska jag bara kolla , vet inte hur de blir men ah vi får se :) aja nu ska jag äta nått och sen kolla lite på tv . måste göra nå satt jag inte har så ont i huvet jämt .
aja
HEJJJJDÅ !

/ EMMA .


"MÅNDAGSMYS" MED ISABELLBBY ;D.

Tjenare alla glada :).

idag va jag först i skolan , så jävla segt ;o . aja sen va jag m isabell , och vi "baka" pizza haha , nejdå vi hitta en i frysen hos henne , en sån man värmer på i mikron (: . sen ville vi kolla på " a cinderella story" . har ingen aning om jag stavar rätt men iaf , haha aja så hitta vi inte den såklart (y' , men vi hitta nå grejs på tv som va lite roligare haha ;p , aja sen när de va slut drog vi till prix och köpte lite godis och dricka . men jag lära dra hem nu och ah så sitter jag här :) . och jag har typ NO prov imån yeey , kommer inte kunna nått men ah ;p . också har jag SO, engelska och typ spanska -.- . fan va mycket igentligen ;o . aja också ska jag duscha med fan då va jag har mycket åh gö ;o . bäst och börja nu (:
PUSSSSHEJ

/ EMMA .
 


VALBO (Y)

tjenare allihopa, ska bara berätta lite kort om igår.
först åkte jag isabell & marre till milno och dom åt, så kom de massa folk som vi va med senare. sen åkte vi typ runt på stan och så, låter inte så kul men de vare ;). aja sen drog typ dom mesta hem och efter en liten stund kom de några andra ;p, aja sen åkte vi hem till isabell asså, jag hon & marre. sen skulle marre ta bussen hem så stog vi där ute och vänta sen efter typ 10 min då skulle bussen ha kommit men då såg vi att sista bussen redan gått, HAHAH FAIL :'). aja sen skjussa min låssas pappa marre till rese, och sen åkte vi hem.

men idag ska jag in i duschen nu, sen in till valbo :), sen ska jag nog göra nått :) .  
PUSSSSHEJ (mp)

/ EMMA .


.............

Tjenare allihopa!

har fixat blogg nu, eller ah va ett tag sen jag fixa de men hade ingen design så de vart inte att jag orkade skriva nå ;p.
men aja, idag vakna jag typ vid 12-1? trorja iaf haha ;d. sen ner & satte mig vid datorn. & sen skulle jag in i duschen, men så sa matilda att jag skulle följa med henne till aga och äta för hon va hungrig så då bjöd hon mig, as gött. sen hem & fixa mig och sånt, & nu ska jag snart gå till isabell & va med henne & marre :). men nu ska jag fixa klart mig.
och jag ska försöka skriva everyday! :).  
PUSSSSHEJ.

/ EMMA .


RSS 2.0