Är man nå cool eller?!?!?!?


Baby, i need you

hejsan, gjorde ett inlägg igår när jag kom hem men så la internetet av och de gick inte att starta igen så gick och la mig ist. men nu är jag vaken och ska ta och äta lite frukost.
about yesterday, jag och Bella cykla runt hela dan typ. sen spela vi kort, chilla i hängmattan, dunka musik och bara älskade livet! haha. men nu ska jag som sagt äta nått, duscha osv. puss!








fler bilder kommer sen, internetet blev segt........


Genom eld

kuuuuuuul, stog i duschen och hade hög musik på. så burkar jag alltid låsa dörren in till toan varje gång jag duschar men tänkte att jag va hemma själv så de spelar väl ingen roll. så låter de som om nån kommer in genom ytterdörren men när jag ropa så va de ingen där, trorni jag dog lite ellerrrr?!??!!
aja men de va inte de jag tänkte säga med dehär inlägget utan tänkte visa min hårfärg, glömde helt bort de igår!


Why is everything with you so complicated?



God morgon!
jag är redan vaken och klockan är bara kvart över 8? helt sjukt. aja ska vara snäll och följa med mormor en sväng till sjukhuset idag med, sen hitta på nått med bella ithink. men nu ska jag nog kolla på en film, ska inte vara där förns 1 satt ..



YOooOooo

kom nyss in efter att ha spenderat kvällen med Bella och Charline. eller ja mötte dom på rese och åkte hem till charline först, hjälpte henne diska och satt och prata lite på balkongen. sen skulle vi äta på aga men då va de stängt så då åkte bara jag och Bella till donken och har suttit där och pratat och ätit lite, hehe. men ska hämta nått att dricka nu, hööörs!

Ginger <33333333


Färgar håret!

sitter med färg i håret just nu, hoppas verkligen de blir bra! fast skulle inte förvåna mig om de blir nå knas för har haft lite otur idag redan för först brände jag mig på kinden med plattången så har ett fint streck där, sen har jag gått in i kanten utav sängen så har ett blåmärke på benet. sen har jag varit ensam hemma hela dan och mamma slängde bara i färgen sen åker hon vidare iväg och jag blir hemma själv tills ikväll nån gång. men nu ska jag skölja ur färgen!!!

typ som håret ser ut nu......



Jag gråter bara i regnet.

Jag kommer aldrig visa mig svag, för jag vet vad ni tänker.
Ensam är stark, det är sån jag blev. Litar inte på någon och allt är hans fel. Men ser det ut som om jag lackar? Nej. Mer som om jag tackar dig. För jag kommer aldrig mer behöva vara svag.



i wish you were here right now


Godmorgon! har vaknat flera gånger idag, så gick upp vid 11 nån gång och duscha. så nu ska jag klä på mig och sen åka vidare till sjukhuset med min lilla mormor för hon skulle hämta nått. sen MÅSTE jag färga håret, är så trött på dehär nu. fast har inte bestämt heeelt vilken färg men de får ni se sen! puss!



Jag vet att du vill ha oss!

hejsan, sitter hemma hos daniela just nu. gick och la mig runt 9 imorse men har ingen aning om när jag somna egentligen. blev väckt av mamma runt halv5, klädde på mig och tog bussen hem till daniela. gick och åt pizza direkt typ haha. så nu sitter vi här och dör utav värme i hennes rum! aja nu ska vi väl göra nått hörs!



It's to late to catch me now!



Härligt, skulle ha sovit nu för längesen men nejdå! har kollat på pretty little liars och ska nog hoppa in i duschen för jag är inte ett dugg trött. sometimes life just suck! aja mamma gick upp för ett tag sen så hon kanske kan fixa lite frullle åt mig! hehe. men ska kolla klart på avsnittet nu och sen hoppa in i duschen. pusssss!


nära mig

När mörkret faller och lampan släcks vill jag känna dig nära mig..


Gooodnatttt!

tjeenis, va ner till donken en sväng med bella och malin. sen kom de fler också. kom hem för en stund sen och ska snart lägga oss. pusss!



Give me everything tonight!



dålig uppdatering jag vet, men har spenderat dom senaste dagarna i storvik och hammarby, haha ovanligt jag vet. men va nyss i gävle och lämna av amanda på tåg stationen, gjorde ett inlägg innan jag åkte men de försvann. aja nu ska jag ta nått att äta och sen duscha. puss!


går inte att ladda upp bilder just nu så dom kommer sen!

Glad Midsommar!


idag är de midsommar och jag har precis ätit och håller på att fixar mig lite. ska sen in till storvik och hitta på nått med daniela. har ingen aning vad vi ska hitta på men de får vi se! hoppas ni alla får en rolig midsommar! pusss


Pretty little liars!

började kolla på serien " pretty little liars " och är helt fast. kände att jag behövde ta en paus och tog på mig spring kläderna och ut i regnet och sprang tills jag inte kunde andas och bena är så slut så jag knappt kan stå upp. men har tagit en dusch och tänkte bara tipsa om den serien! men nu måste jag börja städa mitt rum, är ju midsommar imorgon, vilket de inte alls känns som om ;o. haha aja puss!



God morgon!

är uppe jätte tidigt idag, skulle ha åkt i till gävle och tittat om dom har bikinin jag vill ha där för den va heeelt slut i valbo.. men alla affärer ska tydligen stänga 12 idag och jag vakna runt 10 och orkade inte gå upp. så de sket sig, har hunnit äta frukost och ska snart in i duschen hade jag tänkt. regnar gör de idag men så vill bara lägga mig framför en film och sova. men vi får se vad dagen har att bjuda på! puss!



Mannen i köket och frun i soffan!




precis som rubriken säger ska de vara, har just nu den diskutionen med min man! haha men vi kom på den bästa lösningen, båda i soffan! haha men apropå ingenting, sitter och kollar på 2 Fast 2 Furious. ska snart sova för ska upp i bra tid och in till valbo imorgon. men ni får ha de bra allihopa, Godnatt!



(bilden tagen från google)

I just tried to wish it away

God morgon!
har haft en vidrig jävla natt men mardröm efter mardröm.. varje gång jag vaknat och somnat om kom en ny. så nu ger jag upp och ska ta lite frukost. ser att de är sol ute, men svinkallt här inne?!.. får se vad som händer idag, behöver verkligen städa mitt rum, men aja vi hörs när vi hörs!



127 Hours

Hejsan! har legat i soffan hela dan typ, ska snart in i duschen medans filmen 127 hours håller på och laddas. sen ikväll ska pappa komma hit med min älskling. men vädret suger och jag  känner mig lite sjuk så de är lika bra just nu.. haha aja puss!


I wanna love you

mår äckligt dåligt idag och gick upp för bara några minuter sen.. har ingenting mer att säga så ska starta en film och kolla på den. hejdå!



Never Back Down

Hejsan! har jätteont i hela kroppen och känner mig alldeles död typ.. så jag och miriam gick till donken ist sen köpte vi chips och hyrde film, " Never back down " grymt bra film och skit snygga killar! haha men hon åkte hem för en stund sen så nu ska jag tvätta av mig sminket och sätta på mig myskläder sen ska jag kolla klart på vampire diaries, har bara 3 avsnitt kvar.. hur fan ska jag klara mig?!




Todaaaaayyyy

God morgon allihopa!
fortfarande ingen sol, vilket sommarlov huh? aja har varit vaken sen runt 10 typ.. har varit och solat en sväng med. sen har jag fastnat här framför vampire diaries, men nu ska jag fixa mig och sen möta upp miriam och sen vidare till aga. hööörsheej!

haha, började skriva inlägget imorse....



Jag ville be dig stanna, bara en gång till



God morgon!

vakna runt 12-1 imorse, gick upp och klädde på mig sen gick jag till hemmakväll med några filmer sen hade jag tänkt sola men apparaten ville inte ha mina pengar så vart irriterad och gick hem. så nu ska jag antingen lägga mig i sängen en stund till eller så ska jag duscha och äta nått. kanske springer en sväng? aja höörs!


Shulululu..

..sitter fortfarande uppe? har fixat naglarna och städat undan lite på rummet men inte blev jag trött av de inte. satte på en film men blev fortfarande inte trött. så nu sitter jag här med sprängande huvudvärk, halsont och mår illa. kanske borde lägga mig i sängen en stund ändå? ah blir nog så fast först ska jag borsta tänderna och så. pusss!


Godnatt fellas! ♥♥♥♥




Bara du själv!

" Du kan inte styra över din första tanke men du är alltid ansvarig för tanke nummer 2 "


Hejsan
, jag vet att jag har bloggat jättedåligt men har varit i storvik och hammarby i några dagar nu. kom hem för nån timme sen och ska ta nått att äta och sen lägger jag mig nog framför tvn eller en film tills jag somnar. sov gott readers!


My baby! ♥

ställde klockan på 8 imorse men orkade inte gå upp så somna om. gick upp efter några timmar och kolla på en film. ska snart in i duschen och sen dra mig mot gävle är de tänkt. hööörs!




Everybody hurt's someday

so many questions, so much on my mind
so many answers i can't find
wish i could turn back the time
and i know you never meant to make me feel this way
but i wonder why



Känna din kropp emot min

Hejsan! har precis hjälpt mamma lite här hemma och dammsugit, känner mig så snäll idag haha. men nu ska jag duscha och så. får se vad som händer idag, ska iaf ut och äta lite med familjen fast de blir till kvällen trorja dom sa? men nu ska jag som sagt duscha, pussss!



People change, things go wrong, shit happens, life goes on.








Studenten!

gick upp tidigt idag för att hinna fixa lite innan vi for till gävle och kolla när hampus tog studenten. sen ner på stan här i sandviken och kika på alla dom som åkte runt på stan. kom hem och la mig på soffan och kika på dumm och dummare (visst heter de så?) aja  men nu ska jag fixa lite sen ut med daniela. får se vad vi hittar på men de blir säkert kul. pussss!

fick inga bra bilder men dom duuuger!















Det är nu jag börjar andas

tjenis, har hunnit med mycket idag för att bara skulle ha legat i sängen. först köpt nytt busskort, sen ätit och träffat jonas och jens en stund. så nu ska jag till storvik och va med daniela. hoppas ni har och har haft de trevligt i solen idag läsare! puss!


Next to me

Första dagen på sommarlovet och jag känner inte för att göra nått annat än att ligga kvar i sängen. men har ändå dragit mig upp och ätit lite soppa och satt mig här. men nu ska jag kika om de finns nån bra film och sen lägga mig i sägen så får vi se om de händer nått trevligt till kvällen! puss!


SOMMARLOV!

äntligen hemma efter att först gått på min egna skolavslutning sen stannat kvar och kollat på niorna. lära ta bussen hem också, kuuul. nej men nu är jag hemma iaf och ska fixa lite inför kvällen som ska spenderas i kng. men nu ska jag äta, pusss!


Don't you know?

God morgon!

idag har jag skolavslutning! känns helt sjukt att tiden gått så fort men ändå så sakta. men nu har jag fixat klart mig, vart lite tidigare än vad jag hade räknat med så nu ska jag försöka få i mig lite frukost. men tänkte bara säga att vi hade hade jättekul igår när vi serverade. och jag lyckades att inte tappa nånting! men kommer bli så himla tomt utan niorna sen nästa år, vilket är lite tråkigt men de blir nog bra! men nu måste jag gå, haha puss! Hoppas ni allihopa får en underbaaaar dag!

niorna som spela i finalen på brännbollen igår.




Brännboll!

kom hem för en stund sen, är blöt och trött. har bara spelat brännboll idag och haft lite vattenkrig. men nu ska jag byta om och ta nått att äta för att sen åka tillbaka till skolan runt halv 6 för att servera niorna för dom har nån middag, och så snäll som jag är så ställer jag ju upp. haha nej men de blir nog trevligt, också ska jag försöka att inte tappa nånting! hehe pppuss!


California King Bed

nej vet ni vad, nu ska jag borsta tänderna och så sen lägga mig! är grymt trött just nu! Godnattttt!




Bilderna ifrån igår!












































































Man Down

hellu, sitter hemma hos daniela. sov här inatt, belv ingen hemmakväll igår haha. har legat och solat hela dan och ska snart åka hem. och om internetet funkar ska ni få se bilder ifrån igår! men nu ska jag dra, puss!




shulululu

ställde klockan på 8 imorse för jag tänkte va lite smart och va ute och sola lite. men de typ halft regna så så blev de inte. sen kunde jag inte somna om så sprang en sväng och har duschat och lite så nu. känner mig trött och ganska sliten så blir en hemmakväll för mig idag ithink! aja nu; frukost! puss!

kan ju börja med att säga att vi bjuder på dom flesta bilderna!!










internetet håller på och lägger av hela tiden men resten av bilderna kommer sen!

I remember

God morgon! har trott att de va söndag idag ända sen jag kom hem igår?!

Vakna tidigt idag och la mig en stund på balkongen, så sjukt skönt.. älskar sol! men nu försvann den ifrån där så då gick jag in. så nu ska jag äta nått och sen ut med daniela och bella. har ingen aning om vad vi ska göra men de blir säkert nå kul like always! haha puss!

lägger in bilderna senare idag så kika in lite då och då!

Okidoki

God morgon!
hade jättetrevligt i storvik igår, badade och lite så. sen va vi några stycken som sov kvar hos rasmus. lagade mat typ 4 inatt, hehe. kom hem till bella för ett tag sen nu och åt grillat. så nu ska hon fixa sig och sen åker vi hem till mig så jag får göra de och sen vidare till strovik igen ithink! juste, hann hem och hämta kameran så bilder kommer sen! puss!



Storvik

Bellsi ska bara duscha och fixa sig sen drar vi vidare mot storvik och grillar med lite folk. får se när jag kommer hem sen, pusss!

glömde kameran men får se om jag hinner hem och hämta den eller om den får stanna hemma ikväll.




Say my name

God morgon fellas! jag somna igår runt 4-5 sen vakna jag imorse vid typ kvart i 12 och kände för att sola igen så gick ner och gjorde de. de är de skönaste med att bo på stan, man behöver inte vänta på nå bussar eller så. men nu ska jag äta nått och sen duscha, så får vi se vad dagen har att komma med! puss!

update: ska ut med bella nu och sen kommer daniela när hon är klar! hehehhehe


I just can't.

jag är trött på att kämpa ensam, jag vill bara känna trygghet. kunna känna mig säker på att om jag slappnar av så kommer inte allt att rasa samman. men de går inte, de är för många som litar på att jag alltid kommer fixa de dom inte klara själva. och jag kan inte svika nån av er.. i just can't.





One day i fly away!


Someone like you

hejsna, har haft de vidrigaste mest äckligaste humöret idag så de är hemskt! men de blev betydligt bättre efter en tur med bästavän och sola och sen hem till en ben&jerry's! så nu hade jag tänkt att jag skulle sova eller duscha men blev jättepigg och bara lära sätta mig här. haha! men vet ni vad? nu ska jag kika vidare lite här och sen duscha, puss!


lite fler bilder ifrån MHF






















Don't seek what you don't need

God morgon! eller? låg i sängen nån timme innan jag gick upp idag. och mobilen la av och gick inte att sätta på på flera timmar, men nu funkar den men hur länge? aja jag hoppas de bara va en engångs grej! stukat handen har jag också lyckats med? haha men nu ska jag nog ta nått att äta och sen hoppa in i duschen. får se vad som händer idag, mitt busskort gick ut idag så är fast i sandviken idag.. vad mycket idag de blev där? haha aja hörshej!


går inte att lägga upp bilder just nu så resten av bilderna från igår kommer så fort de går!


MHF med alla 8orna!

Hejsan, nu är jag hemma igen!
har haft jättekul med alla i MHF-stugan. fck skjuss hem av stoffe och hans pappa. så nu är jag ledig tills på tisdag, hur skönt är inte de då?!?!?!? hehehehe. ne nu ska jag äta nått! puss!

lite bilder ifrån paddlingen med klassen!


























MHF- med alla åttor!































































uppdate; internetet krånglar hela tiden så har tagit jättelång tid att lägga in dom här bilderna bara så är skit trött nu så tänker borsta tänderna osv, och sen gå och lägga mig! resten av bilderna kommer imorgon så kika in då, puss!!


RSS 2.0