HIGH ON LIFE

har inge internet hemma för tillfället.
men skriver lite snabbt hos madde nu.

blir inge hofors eller gävle, blir hemma själv hos mig med lite folk.
skriver när jag kan sen måste gå nu .
puss.


ALLA SOM HAR MITT NR SMSA!!!

ALLA TÄVLAR MOT KLOCKAN MEDANS JAG VINNER TID



är sjuk idag med, men imån ska jag dra mig till skolan även fast fredagar är så korta och mitt huvud gör ont. men ah idag har jag bara kollat på tv och suttit här vid datorn.
men nu tänker jag hoppa in i duschen och sen kollar jag nog på nån film.

men vad händer imån då? själv skulle jag och madde vart med några från hofors men dom ska till falun nu eller nått sånt. så vi får se vad som händer haha, de blir väl antingen gävle eller hofors eller nått.

här är iaf en bild på bikinin jag köpte förra veckan :).


IT'S MORE THAN JUST A FEELING

nu är jag hemma igen efter utvecklingsamtalet, de gick bra :). kollade på andra avenyn innan med, fyfan va bra de är just nu! hlet sjukt. men aja nu ska jag gå upp och duscha och så, sen kolla lite på tv om jag inte går och lägger mig haha. har varit uppe sen 8 imorse för kunde inte somna om.. får se om jag orkar dra mig till skolan imån.
go'natt ♥


byyyyyyyye

nu åker jag ner till mammisjobb så åker vi vidare till skolan.
vi hörs när vi hörs ;).

OM DU ORKAR SVARA SKA JAG INTE FRÅGA MER




go'morgon!
vart en jobbig dag igår med massa skit så orkade inte gå till skolan idag. hade ont i huvundet också. men ska dit vid 3 för då har jag utvecklingsamtal. visste heter de så? ;o .
aja kom på att jag ska berätta vad som låg i paketet igår ;)..

dom där linserna, ville ha ett par gröna men då lära man ha ljusfärg på ögona. så de fick bli dom där, men är nöjd ändå faktkist. har inte provat dom än så får se hur jag ser ut i blåa ögon sen ;).
aja nu ska jag ta nått att äta och kolla lite på tv.
pussseeeen.

INGE MER GODIS FÖR MIG INTE!!!

idag har de varit en sjuk och seg dag. orkar inte berätta om mer om de så ni får veta hur de gick hos tandläkaren.
första gången jag har ett hål i en tand, så var jätte nervös. men när jag kom dit så fick jag en bedövning, som smaka skit äckligt.. men sen skulle jag få nån såndär spruta och jag va livrädd och ont gjorde de också. (ja,även fast jag redan fått nån sorts bedöning) men iaf så skulle dom börja men de gjorde ändå ont, så lära ta spruta en gång till. som sagt, inge mer godis för mig för jag vill aldrig göra om dehär!! haha va bedövad ända ifrån under-ögat ner i haka. och halva tungan.. men de har släppt nu, fast åt mat nyss så har bitit sönder en bit av läppen utan att jag kännt de, bra va? så typiskt! aja nu börjar bedöningen försvinna så nu göre ont..

juste, idag kom de ett nytt paket som jag hämta ut på posten, vad kan de vara i de då? ;).
berättar senare vad de va i de måste fortsätta plocka ner saker från mitt rum i inför flytten.
puss.


hejhej!

nu är jag hemma igen. cyklade med madde ner till stan, hämta pengar hos hennes pappa. sen drog vi vidare till amorinen och åt, (tror de heter så haha). aja sen in på ica och köpte dumle klubbor haha. så orkade vi inte cykla hem igen så vi följde med några vi träffa på ica ner till zenit men de sög där så vi åkte hem ändå. haha så drog madde hem nyss typ ;).

juste, idag försökte jag få igång min gamla kamera, men den är helt slut haha. ska försöka lite senare sen igen, men nu ska jag snart kolla på arn och göra lite varm oboy.
puuuusss. ♥


when the drugs dont work, you get high on life!



igår orkade jag inte skriva när jag kom hem, men de vart bara jag och madde som drog till bion, amanda fick migrän.. men vi kolla på "alice i underlandet". först börja den med reklam sen vart de helt svart där inne, man såg ingenting. haha men då vare nå knas men dom fixa de sen så efter en kvart börja den. men de va värt de för de va så jävla rolig och bra!

idag har de varit en ganska lung dag faktiskt, hade ingen so så fick sluta tidigare. men nu ska jag fixa mig och sen så ska väll madde komma snart..
puss.


seeeeeeya

åker in på bio nu med amanda och madde.
ni som har mitt nr, smsa ;).
pussss.

We'll be alright as long as you stay with me

go'morgon allihopa!
är sjukt trött idag, brände mig över hela bakside kroppen eller vad man säger haha igår när jag sola. ont göre iaf, kunde inte somna om imorse pga de, så har varit vaken sen 8.  men ah ska snart in i dsuchen och börja fixa mig. madde kmr väll vid 12 nån gång trorja ;).
puss.


DET FINNS SÅ MYCKET MER ATT GE



har ingen bra kamera så kan inte ta kort på de som kom i paketet eller så.
så får ta bilder från datorn nu..
men de va iaf:
skinnjacka & skor.

sen så kan jag ju inte ta kort på mitt hår.. men de är iaf nån röd,lila svart färg, haha låter sjukt konstigt och så men ah, de ser bättre ut än vad de låter om jag säger så ;).



YOUR NOT HERE AND I DONT KNOW WHY



go'morgon!
vakna för ett tag sen idag, ska snart skjusa ner matilda till hennes fotboll och sen åker jag och mammi och solar, hehe. sen ska vi hämta amanda nån gång, hon kmr hem från polen idag :). men nu måste jag skynda mig.

ni får veta sen vad de va i paketet igår och hur min hårfärg vart ;).
puss.

JAG KAN INTE STÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR




orkade inte skriva igår när jag kom hem, men färgade håret iaf.. blev inte som jag tänkt men ah de duger tills vidare ;). haha matilda färgade på mig. trodde att de skulle bli helt misslyckat men ah, tur för henne att de inte blev de ;).. aja idag så var jag bara i skolan till 11 nån gång, sen fick jag ont i huvudet så jag gick hem. gick och la mig och sov i typ 3 timmar tills matilda väckte mig. men nu ska jag klä på mig nått annat och sen ska jag åka ner till konsum så ska jag och mammi hämta ett paket.. och va de är i de får ni veta sen :).
puss.
(kmr bild på håret senare)


VALBO

blir ett snabbt inlägg nu. kom hem från skolan för ett tag sen och ska åka in till valbo med madde senare.. men nu måste vi titta till nudlarna haha, skriver mer när jag kommer hem.
puss. ♥


hejsan sötnosar!
idag va jag först i skolan sen åkte jag in te gävle med mammi, matilda och magnus. skulle ha köpt skor men köpte en bikini ist.. blev en vit, viket inte är så smart haha men ska bara sola i den. men sen åt vi och efter de åkte vi hem. så dirket när jag kom hem åkte jag och isabell till donken och åt glass haha. träffade david gjorde vi också. men nu ska jag upp i duschen. och imån börjar jag 5 över 9 (yyyyyy'.
go'natt allihopa. ♥

JAG HAR BARA VILJAN ATT FINNAS KVAR.



förlåt för den dåliga updateringen, men har varken haft ork eller lust..
men ska bli ändrigar på de! :). men har inte gjort nått speciellt idag, har rensat rummet, fan va mycket skit de kan finnas haha. men ah, imån ska jag och madde nog åka in till valbo om de blir som vi tänkt också ska jag försöka få mamma att köpa hårfärg åt mig, får se om de ens kmr gå eftersom jag har lite svart i håret än.. men nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att jag inte halkar igensom för nån dag sen , fan va otur jag har haha. aja sen ska jag kolla på south park och soooova. juste måste fixa med mobilen med, ska lämna in den på lagning, den har fått nå fel haha.  
godnatt ♥

i'm brown again and i loove it!!!



YOU JUST BREAK ME DOWN

go'kväll haha eller vad man ska säga just nu. har nyss kollat på andra avenyn, helvete vad snygg kim (Jonas Bane) är! haha men fan va drama de är där nu. men iaf nu ska jag upp och duscha lite, även fast jag gjorde de för bara nån timme sen, men ändå haha. också måste jag träna på spanska glosorna, kom på dom nu. hehe. aja får fixa de nu innan jag glömmer de.
sov gott sötnosar! ♥



I'M LOSING MY SELF

hejsan allihopa!
idag stog jag och fanny i kafeterian i skolan hela dan, haha och de gick som de gick ;).. aja nu tänker jag gå upp och bada, har så himla ont i huvudet. finns på mobilen om ni vill nå.
puss. ♥


JUUUUUUUUSTE!!!

.. som ni kanske kommer ihåg så kolla jag och mammi på en lägenhet i stan för några dagar sen?mammi har tackat ja till den, yeeeeey. så nu blire att packa och slänga massa saker, haha vi har ju bott i dehär huset i 12 år, så då hinner man ju samla på sig en jävla massa skit haha!
pussssssss på deee! ♥


haha, bara för att jag är på bra humör, bilden ser rolig ut och de är sol ute. !!! ;).








I CANT STOP LOVING YOU.

kom hem från skolan för ett tag sen, och de är fortfarande fint väder! loooove it. haha men idag vare en seg dag, hatar tisdagar!!! haha imån ska jag iaf stå i kafeterian hela dagen ;). men nu ska jag upp och byta kläder och så faktiskt, sen ut i soooolen.
seeeeeya ;*


KOM OCH TA MIG LÅNGT HÄRIFRÅN



idag va jag till skolan, hände inget speciellt ttyp ;p. förutom att vi fick sitta ute på so:n vilket va skit skönt eftersom de varit så varmt och soligt idag :). jag, fanny och angelica satt ute på en klätterställning (tror de heter så), haha. men måste fortsätta plugga till spanske provet nu efter att jag lagt ut bilderna från idag ;). hinner inte lägga ut alla, fanny skriv på msn eller nå om du vill ha alla bilderna.
hörs senare, puss. ♥

OREDIGERADE BILDER!!!

fanny & jag

jag & fanny  (bjuuuuuuuuder ;)

angelica & fanny.

fanny.

fanny & jag.

fanny & jag.


SWEET DREAMS READERS.

hejsan sötnosar :).
idag åkte ju jag och madde till gävle, va skit skönt väder. gud vad jag älskar sol! :). haha men iaf idag har vi ätit hur mycket glass som helst. men ah orkar inte berätta precis vad vi gjort är sjukt trött nu. men imån äre skola iaf, inte taggad alls.. har varit borta från skolan i 3 veckor om man räknar med påsklovet. har nog missat massor.. men nu ska jag upp och duscha iaf. sen sova så jag orkar upp imån.
godnatt.

GÄÄÄVLE

god morgon :).
blev väckt av matilda idag, haha. är skit trött fyfan, men hoppade in i duschen så är lite piggare nu iaf. men nu ska jag och madde fixa oss och sen drar vi till gävle.
hörs väll senare ;).
puss.



YOU CAN'T BREAK A BROKEN HEART



har precis duschat nu, kollar på "ballar av stål". haha ääälskar't, dom är så jävla sköna.  
men nu ska jag kolla klart på de och sen sova.
hörs nog imån nån gång, godnatt :).

KISS N TELL

idag kom ju som sagt madde och hämta mig vid 12, så åkte vi ner på stan och åkte den där rosa snurrkarusellen 3ggr, så har blåmärken på insidan av lårena på båda siderna och svullen och blå på armbågen! och ja allt av karusellen. haha, men man satt inte fast riktigt så jag flög runt överallt och de gjorde skit ont men de va roligt iaf :). aja sen åkte vi hem till henne och bytte kläder och sen hem till mig. så köpte jag thi-mat, hur gott som helst! haha sen åkte vi och köpte glass på ica, och då vare t.o.m sol ute! :). men sen hem till mig igen och spela lite spel haha. sen fixa jag lite på mitt rum medans vi vänta på bussen men mamma skjussa hem madde ist. så när vi kom hem kom matilda och pappa efter ett tag. men han skulle iväg och träffa nån men kmr nog snart igen hoppas jag. men nu vart de mycket här haha :). men ska snart in i duschen..
puss.


IDAG ÄR EN BRA DAG, LALALLA

god morgon läsare :).
ingen fin morgon men den duger, bara de inte regnar haha. men idag vakna jag av att folk smsa vid 10, och jag skulle ändå gå upp då satt de va bra ;). gick in i duschen och har precis fixat mig nu, ska bara platta håret så är jag klar! men vid 12 kmr madde och hämtar mig trorja, så då åker vi till stan och åker karuseller ;) hehe sen in till valbo kanske :). men nu ska jag göra mig klar.
puzzzzzz.

GOD NATT SÖTNOSAR!

ska upp och duscha och sen sova!
är sjukt trött just nu haha.


DO NEVER LEAVE ME!

shululul boys and girls!
kom hem nyss från.. discot asså, hann inte skriva när jag åkte, fick stressa jätte mycket. haha så hann inte sminka mig bra eller platta håret riktigt. men skit samma, de blev bra där borta ändå :). de va ganska lite där borta haha. men aja, åkte in dit med maja, så hämtade vi emma och åkte till andersberg. så lära vi sitta där ett tag och sen öppna dom. så kom alva, sara och några till, vet inte vad dom heter.. men iaf, vid 1 typ hämtade mamma oss, och jag va hyper/övertrött.. så jag sjöng i bilen och räkna lampor och ah. haha men så ville jag ha glass, så vi svängde in på donken så jag fick köpa en hehe :). som sagt så kom jag nyss hem! gick upp och bytte kläder hehe, myzzzzzz. så ska snart hoppa in i duschen eller ta ett skööönt bad , får se ;).
puss.



TIDSFÖRDRIV

har nyss kommit ur duschen, men har tråkigt.. ska snart fixa mig och sen dra mig ner på stan för att kolla på lägenheten med mammi.


20 SAKER OM MIG.
1. Jag har lätt för att känna medkänsla.
2. jag har svårt för att bli kär.
3. Jag har hett temperament ;).
4. Jag har haft planer på att bli polis.
5. Jag undviker konflikter.
6. Jag drabbas ibland av panikångest.
7. Jag älskar att vara för mig själv ibland.
8. Jag har lätt för att gråta när jag ser något sorgligt/hemskt på tv.
9. Jag har lätt för att tycka synd om folk, även dom jag inte känner.
10. Jag är rädd när jag går upp i trappor, är rädd att någon ska ta tag i mina fötter.
11. Jag vågar inte sova/kolla på film med benen utanför täcket.
12. jag har en tvilling.
13. jag får lätt feber och har jämt ont i huvudet.
14. jag tycker christopher rahlenfeldt är grymt snygg.
15. jag plattar jämt mitt hår flera gånger om dan.
16. jag vill börja springa ute men vågar ínte (aaa'
17. jag lyssnar på musik hela tiden, även när jag sover.
18. jag älskar sommar.
19. jag hatar skogen utanför mig, den är läskig.
20. jag duschar varje morgon och kväll.



VILL DU HA GRATIS SKOR? :)

har hittat en sjukt bra och enkel sida. 
du samlar poäng till ett presentkort på olika skobutiker.
OCH DE ÄR INTE SVÅRT!

klicka på länken så kmr du dit. 
http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=18374

 


I DON'T WANNA LOSE THIS FEELING




god morgon sötnosar! :).
 

vakna för ett tag sen nu, är skit trött fortfarande men ska hoppa in i duschen snart haha. men idag ska jag va med emma trorja, och går nog på discot sen ikväll med :). men före de ska jag kolla på lägenhet på stan med mammi. vill igentligen flytta in till gävle som de va tänkt, men allt förutom där jag bor nu blir bra så länge, haha.
men som sagt ska hoppa in i duschen nu snart ;).
puss.



BABY, WE CAN DO IT ALL NIGHT

har nyss varit och solat haha. vart inge andra avenyn ;). och jag är ju så duktig och solar när jag har skit ont i huvudet.
GO EMMA! så nu har jag ännu mer ont i huvudet. men ah sån är jag :). men nu måste jag städa på mitt rum hehe. ligger kläder överallt för den som vill veta ;).
puss.


hehe bjuder på den ;).


WHO SAYS?

kom hem för ett tag sen, har världens huvudvärk just nu. kanske lägger in bild sen på vad jag köpte. men nu ska jag hämta en glass och kolla på andra avenyn!
puss.



DOM ÄR INTE SOM DU

god morgon , eller ja eftermiddag kanske jag ska säga haha.
vakna vid halv 2 idag typ, gick upp och duscha och har klätt på mig nu. ska fixa klart mig nu, sen hämtar mamma mig och amanda också åker vi in till gävle. men nu måste jag skynda mig så jag hinner haha.
puss.


IT'S ALL OVER NOW.

kom nyss in , fan va kallt de är ute nu ;o. men iaf först va vi allihopa hemma hos isabell ett tag, men jag ville ha glass så vi tog bussen till donken haha. efter de åkte vi hem till isabell igen. så när maja skulle hem gick vi med henne också stog vi utanför där ett tag. sen stog vi utanför här och prata i typ mer än 1 timme. men som sagt kom in typ nyss :). så ska ta nått varmt att äta och sen hoppa ner i sängen :).
puss.

VÄRT ATT BESTÄLLA?  :)

ingen rubrik.

nu ska jag platta klart håret sen går jag till isabell.
så kmr nog maja och emma dit med, ithink :).
men vi får se va vi hittar på.
puss.

looooooooooove.

DU ÄR INGENTING!

nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis.
och fixa mig och sånt, sen va med emma och isabell.
men nu måste jag skynda mig ;).
puss.


THE NEVERENDING STORY

god morgon allihopa! :).
har precis kommit upp ur sängen. skulle nog kunna ligga kvar där hela dan idag känner jag! haha. men nej inte idag :). jag och amanda gick ner och gjorde varma mackor och oboy 3 på natten, haha. också kolla vi på " den oändliga historien ", en jätte gammal film men jag älskar den haha :). men såg inte hela så ska kolla på den nu om de blir som jag tänkt ;).
puss.






JUST FORGET ME.

nu ska jag upp och duscha.
har så himla ont i huvudet, nacken och ryggen.
men ah , thats life i guess.
godnatt.

lalallala, jag hatar min ögonfärg!!!
(den är mer brun på bilden än irl)


WHAT IF?

I'll get better, I promise!
jag ska börja ta mer bilder och sånt, haha bloggen är så himla tråkig. men har ingen ork till att göra nått just nu:(. men idag vakna jag och kollade på film, orkade inte gå upp haha. men vid 4 ringde mamma så då lära jag gå upp och klä på mig och sånt, så åkte vi in till gävle och fixa amandas id kort eller vare heter? haha. men ah sen åkte vi hem och jag har precis ätit flingor som jag inte ätit på jag vet inte hur länge haha :). men nu ska jag hämta nått att dricka ;).
puss.

bjuder på en bild som blond ;).


YOU IS JUST LIKE THE OTHERS

är grymt trött och sliten. så de är därför jag inte har skrivit nått igår när jag kom hem eller idag på dan. men köpte inget i valbo, orkade inte ens titta på nått.. men iaf efter ett tag så gick vi till ikea och fika lite, sen åkte vi hem. orkade inget eftersom jag har så ont i huvudet också gåre ner i hela nacken och ryggen. aja idag har jag inte gjort nått speciellt. ska dra mig upp och ta ett varmt bad nu :).
puss.



give me summer right now!!!!


GOOD MORNING

har precis duschat, ska fixa mig och sånt nu.
sen drar jag in till valbo en sväng. :)

puss.


GLAD PÅSK!

sitter här och har precis ätit påskmat, haha. gick upp vid 11 idag så åkte vi och handla mat och allt sånt man kan behöva idag. sen när jag kom hem gick jag in i duschen och har fixat mig och så. är trött och hur mätt som helst ;o. men aja senare vet jag inte vad som händer faktiskt ;p. men ska kila nu.
puss.


FOREVER AND ALWAYS

hejsan :).
vakna för några timmar sen haha. men orkade inte gå upp så har kollat på 2 filmer. men sen duscha jag och gick ner och gjorde lite fukost, så nu ska jag fixa mig och sen va med maja. de va länge sen nu! :).
puss.



1 april

.. och jag har inte blivit lurad en enda gång idag! :). haha, men mår mycket bättre idag faktiskt och har varit ner på stan med mamma. vi köpte lite mat sen gick vi och köpte en piercing. kommer bild sen :). men har varit och hyrt film nu så ska sätta mig och kolla på dom!
puss.


RSS 2.0