LEV DAGEN SOM OM DE VORE DIN SISTA !

idag ska jag antagligen in till gävle med maja sanna & hanna om de blir som vi tänkt . aja ska snart in i duschen snart iaf , sen fixa mig så får vi se vad som händer . fick min badhus biljett såld haha ! :d . ah men nu ska jag kila .
seeeeeeya

/ EMMA .


MITT LIV RULLAR PÅ .

kom typ nyss hem . idag fira jag först alex , fick en ny lite plattång den är jätte liten ! aja sen va jag med isabell och vi gjorde roliga filmer :') . haha sen så baka vi kladdkaka , den vart inte så god för vi tog ut den för tidigt (aaa' . aja sen spela vi kort och sen gick jag hem . imån blire disco i gävle .. så måste hitta kläder till de mäh ;o . haha först köpte jag en biljett till halloween festen på badhuset .. men sen så ville jag häldre åka till gävle så de blir gävle ;) .
KYSSSSSSS .

/ EMMA .

VARJE DAG KAN VARA DIN SISTA .

idag vaknade jag rätt tidtigt igen . ska snart börja fixa mig snart , tänkte gå på träningen men har fortfarande ont i handen och kan typ inte vrida den helt åt vissa håll , så de blir ingen träning idag . men i onsdags så fyllde lill-alex år , så ska fira han idag . sen så får vi se om jag ska på bandy premiären .
PUSSHEJ

/ EMMA .


I MUST BE SLEEPING .

förlåt alla om jag varit lite off idag .. men fick veta att min morfar dött , min riktiga morfar . visst jag kände han inte så bra , träffa han nån gång när jag var liten och så , sen har jag skickat brev och pratat med han i telefon .. men de är så svårt att inse , fick inte in de först men sen så ville jag bara lägga mig ner och gråta .. jag som sett fram emot att få träffa han , usch först kändes de som en självklarhet att jag skulle gå på begravningen men nu vet jag inte längre , de kmr va så jävla jobbigt . men kmr nog ångra mig annars . men de är ju ett tag dit så har tid att tänka . men varför han? jag hade så mkt jag ville fråga honom , men så lite tid . vid vissa tillfällen ville jag inte träffa han eftersom han aldrig hörde av sig och så men sen ville jag ge han en chans . men han gav aldrig mig nån . jag vill bara säga att även fast vi inte hade så bra kontakt så är du en del av mig och jag älskar dig för du va och förblir min morfar . men de blevi inte bättre än såhär .. men jag hoppas du har de bra där i himlen , du va nått speciellt ska du veta .

vila i frid morfar , you have the angels on your side now .


orka inte skriva så kopiera från bdbn . men en sak jag kom på nu var om han aldrig ville veta vem jag var nu när jag va äldre eller nått sånt ? men de är nått jag aldrig kmr få veta ..

/ EMMA .


HALLOWEEEN PÅ STAN !

tänker bara berätta lite snabbt om min dag . först börja den med att jag och isabell åkte till stan . träffa massa folk och så , kulkul . aja sen åkte vi hem så släppte mamma av oss vid prix för isabell skulle handla lite . men ah så gick vi därifrån . as kallt äre ju ute ! aja så kom vi till henne och kolla lite på tv och åt toastade macker eller vare heter haha :) . aja sen hem till mig för vi kom på att båda hade matteläxor så vi tänkte göra de . sen gick hon typ nyss . men nu ska jag fortsätta så jag blir klar nån gång . okej dehär vart inte så kort som jag trodde de skulle bli :') .
KYSSSSSSSSS

/ EMMA .


YOU WON'T BE LONLEY ..

vakna nyss och kl är halv 12 .. seeeeeegt men aja igår va jag först med maja & isabell , och vi drog ner till stan en stund , sen efter några timmar drog vi till barrsätra och mötte jesper och carolina . så cykla vi till carolina . och där kolla vi på film , the grudge as läskig ;o . aja sen när jag kom hem så gick jag och la mig och kolla på tv .
aja idag ska jag nog dra mig till stan igen , är ju nå halloween grejs där väll ?
PUSSSHEJ

/ EMMA .


I TRY BUT IT'S MEANSLESS..

kom typ nyss hem , idag vakna jag hos isabell så duscha vi och fixa oss , sen drog vi vidare till sh täffa massa folk där och så .. sen gick vi hem och nu sitter jag här och ska snart kolla på en film eller nått .
PUSSSSS

/ EMMA .


DAGARNA GÅR MEN ALLT ÄR KVAR .

idag känns armen lite bättre faktisk , men svullnaden går inte ner .. men de gör den nog snart hoppas jag ! :) . aja igår va jag med maja isabell så skulle isabell äta så vi gick till aga men så ville inte hon äta där längre så vi fortsatte till pizzerian i björksätra , åt där så kom emil och anton . sen kom elin och emil . sen drog emil hem och efter ett tag alla andra med . haha sen kom jag hem satte mig lite vid datorn och sen upp och la mig . ah och idag ska jag va med isabell och vi ska nog hitta på nå kul like always ;p . aja nu ska jag börja fixa mig och sånt .
PUSSENNNNN.

/ EMMA .


YEEY JAG LYCKAS MED ALLT !!!!

yey igår vare match ju , gick skit som resten av dagen .. först på matchen så sprang två tjejer in i mig samtidigt så jag ramla . så när jag skulle resa på mig kunde jag inte röra höger armen så hjälpte några mig av planen och sen börja jag tappa känseln i handen och armen svullna upp . sen så när jag kom hem ringde vi sjukhuset men fick ingen tid förns omtimmar aja sen åkte vi dit så tröck läkaren på armen och de gjorde as ont , så säger idioten åt mig att åka hem och ta värktabletter och röra på den mkt så kommer den va bra om 3-4 dagar ! de är bara de att jag tappar känseln i handen lite då och då och kan fortfarande inte röra den så mycket och den är blå på vissa ställen . så jag ska försöka hitta nått att hålla upp den med eller nått . men ah får se hur dehär slutar .. men nu ska jag äta nått och dunka ULRIK ! (: .
PUSSHEEEEJ .

/ EMMA .



I STILL REMEMBER YOU ..

asså gud va kallt de är ute nu ;o . haha kom in för en liten stund sen .. först mötte jag carolina sen åkte vi hem till henne så åt hon och vi kolla lite på tv , sen åkte vi till prix och köpte lite godis sen hem till mig så åt jag . sen så kom jesper jesper och fredrik? . haha aja så åkte vi och mötte jonas och sen cykla vi hem till jesper . va där ett tag sen drog vi ut igen och så åkte jesper hem så då drog carolina med , och sen cykla jag jesper jonas och fredrik hem och nu sitter jag här :) . ska ta lite godis och sen upp och kolla på film för imån har vi match mot söderala trorja dom hette , haha aja ska samlas 9 och sen åkte dit vart de nu va ;p . haha jag har ingen koll alls ;') . 
GOOOODNATT ! :D

/ EMMA.

FREDAG OCH HÖSTLOV ! :)

förlåt för den dåliga uppdateringen . men har inte orkat nått på nästan hela veckan , usch har bara sovit . aja idag gick de bra i skolan iaf , lungt som vanligt ! så nu ska jag vänta på att carolina vart hos tandläkaren sen så ska vi nog hitta på nått . och idag är de fredag , gud va skönt :) . och höstlov är de också , pappa ska ha eller har haft ett möte i sthlm så han skulle komma förbi sa han men vi får se , aja nu ska jag börja fixa mig lite snart ! :) .
hare bra allihopa! PUSSSS .

/ EMMA .


HEMSK DAG !

dagen börja med att jag träffa isabell lite snabbt ute för hon var ledsen , sen gick in prata lite med matilda .. och en av hennes vänner har gjort nått hon inte borde och såklart så varte jag som fick berätta de .. asså tänk att vissa saker kan gå så långt igentligen .. usch ja de är hemskt . men ah jag hoppas hon hare bra . känner henne inte men de gör så ont att veta att en av ens närmaste mår så pissit just nu .. men så är de . aja nu ska jag fixa mig och så hoppas dagen blir bättre ! MYCKET BÄTTRE !
nämner inga namn!
REST IN PEACE LITTLE GIRL !
pusshej

/ EMMA .


I'VE GOT SOUL BUT I'M NOT A SOLIDER .

förlåt för dålig uppdatering , men har inte orkar ibland haha . aja idag har jag haft de bäst med isabell bby . haha först va vi på träning och sen hem och duscha och så , sen typ halv 9 eller nå så va vi igen , och då gjorde vi massa saker haha . så kom jag hem nu typ , asså vi har haft hur kul som helst ! ;d .  aja men nu ska jag fixa lite , skriver kanske mer senare :) .
PUSSS1

/ EMMA .


I'M BROKEN AND ALONE .

idag blire pluggdag . aja i skolan hände inte så mkt som vanligt haha ;p . de är ganska lungt när typ tre nia klasser är borta haha :) . aja nu ska jag fixa lite läxor och så  .
HEJJJJS

/ EMMA .


BRA JOBBAT TJEJER! =D

hemma nu , förlorade matchen m 6-4 , men vi kämpade på as bra ! och dom va fler än oss och ah . haha också när vi spelade så kom jag på att de va dom vi mötte när jag vred mitt knä så de vart alldeles snett ;o . och nu har jag as ont i de -.-' .  aja men nu måste jag in i duschen , kommer aldrig annars in i duschen förns typ 12 ;o . haha men ni får ta och smsa om ni vill nått , kanske inte svarar på alla sms men dom jag orkar (aaaa ' . 
PUSSS1

/ EMMA .


I WAN'T SNOOOOW LALALALA ! :D

idag gick de inte så bra i skolan , först så lära jag göra en matte diagnos och sen ett engelska prov . gick skiiit dåligt . aja och sen när jag slutade så GICK jag hem för jag orka inte vänta på matilda för jag sluta vid typ 1 och hon vid 3 ;ooo . och senare idag så äre match mot GGIK trorja ? , haha aja nu ska jag kolla på andra avenyn :) .
PPUSSSSSS.

/ EMMA .

YOU WAS THE ONE WHO MADE ME STAND ON MY OWN .

sitter hemma nu , idag va jag i skolan hände inte så mycket faktist .. haha sen va jag med carro och vi har inte gjort så mycket heller . har varit en skön dag idag ! aja nu är jag trött och ska kolla lite på tvn snart trorja . ah och sammtidigt ska jag locka mitt hår , haha får se hur de blir , kanske kommer en bild sen ;) .
seeeya !

/ EMMA .


I USED TO BE SO STRONG .

dagen började med att jag skulle va med isabell , sen smsa hon att linus och alexander skulle komma om en timme , så börja jag fixa mig as snabbt , sen skulle vi åka dit och ah . fick sitta och vänta på bussen i typ en halvtimme sen kom vi fram dit och då lära vi gå as lång ;o . ah och dom cyklade såklart -.- . aja sen kom vi till alex och då kolla vi på film , sen skulle linus hem så då skjutsa hans pappa oss till bussen . sen när han åkte så såg vi att bussen inte gick förns om en timme ;o . men så skjutsa alex pappa oss till prix så kom vi på att min cykel stog där så vi cykla hem och nu sitter jag här ! så nu ska jag snart kolla lite på engelska läxan haha ;p .
KYSSSSSSSS

/ EMMA .


FILM TIME! ;D

ska upp och sätta på en film och äta godis sen sova , vet inte vad som händer imån men vi får se .
men smsa och ring om de är nått ! 
++ att de är både gammla och nya bilder på bilden ! hahha :'d .
BYE BITCHES ! ;)

/ EMMA .


MY LIPS LIKE SUGAR ! ;*

idag duschade jag och fixa mig , sen åkte jag iväg med mami och köpte mat på jensas . känner mig ganska tjock haha , för igår åt jag på donken och idag på jensas ? ;o . jadu , sen drog vi vidare till hemmakväll och köpte godis ;d . haha sen åkte vi hem och då kolla jag lite på tv :) .
yes that's my day ! :)

/ EMMA .


VARFÖR KÄNNER JAG SÅHÄR?, JAG ÄR VILSE I LIVET .

tjeenare alla glada ! :D

har inte så mycket att säga men aja , nu snart ska jag in i duschen sen fixa lite på mitt rum . är lite sur för amanda ska få en dubbelsäng och inte jag . haha men sånt é livet antar jag . har fortfarande feber men mår lite bättre än igår faktiskt . men ah , får se vad som händer idag om jag orkar göra nått . juste har rensat bdb nu , haha fyfan va gammla bilder man hittade :') . men smsa om de är nått (mp) .
pusshej !

/ EMMA .


sssjuker .

hejsan allihopa !

sjuk idag igen .. feber gick ner igår, men idag så har den gått upp igen -.- . är skit trött och så idag . men nu ska jag sätta på en film och försöka sova lite mer .
byebye !

/ EMMA .

SJUUUUUUUUUK!

hhhejsan ! :)

mår mkt bättre idag kan jag säga , idag va amanda också hemma , så vi tog lite pengar så drog vi till prix och köpte thi mat , sen lite godis . sen cykla vi hem och jag råkade köra ner i diket (aaa' . hahah aja sen kom vi hem och då kolla vi på film sen drog hon ut och jag ner till datorn . har fortfarande feber och ont i huvudet och lite ont i halsen och är allmänt förkyld . men jag överlever nog :) .
pussssssssssss!

/ EMMA .


¤ MY OWN STARS !




~ SJUK!!!

hejsan allihopa!

förlåt för den dåliga uppdateringen . men har inte orkat göra nått i flera dagar nu . aja idag är jag sjuk .. har ont i huvudet , magen , halsen och har feber . YEY ME ! nu på morgon har jag bara kollat på film .. har inte orkar göra annat förns nu , vart hungrig så skulle göra nått att äta men fastnade här ;p . men nu ska jag fixa nått och äta sen ta lite tabletter så feber går ner och allt slutar göra ont! (yyy' .
SEEEYA!

/ EMMA .





<3


MORFAR, GODNATT .

orkar inte berätta om dagen idag . eller ah idag hade vi SO prov som gick såååååå bra .. eller så inte . sen efter skolan va jag med isabell och vi har inte gjort så mkt .

aja tänkte faktis bara säga att snart är de nästan 4år sen min låssas morfar dog. de va några dagar före hans födelsedag så de fick vi fira utan honom . asså de känns som igår . men jag var så liten och tänkte aldrig på att du kunde lämna oss så fort . men de gjorde du, du va stark men cancer segrade . kommer ihåg när vi hälsa på och du bara låg där, du orkade ingenting bara låg där i sängen, jag ville bara att du skulle bli frisk .. önskar du bara kunde komma tillbaka och allt skulle bli som de en gång va.
men jag hoppas de finns en jävligt bra andleding till att ta dig ifrån oss . men jag hoppas vi ses snart , för jag saknar dig nå otroligt mkt . jag vill tro att du har de bra men jag vill bara att du kommer tillbaks . men du har de säkert bra .. du va den morfar jag aldrig fick . och hemma hos mormor och dig så hade ni en tågräls bakom huset och jag tyckte alltid de va kul att stå där och kolla när tåget kom , men jag vart rädd men kände mig ändå så trygg . jag visste att de inte kunde skada mig . "jag vet att de blir bra till slut även fast de bara ser mörkt ut."
jag älskar dig & kommer alltid göra de .


RSS 2.0