STRONG

vakna för någon timme sen, har precis duschat och ska äta nått. sen åker jag med isabell till göransson och kollar på bandy. hörs sen!


i never thought love can be so strong, now it’s tearing me appart





väntar på att amanda ska göra klart sin macka sen ska vi kolla på film. sen ska jag sova, förhoppningsvis hela natten utan att vakna typ 83974 gånger av att jag hostar. men nu är hon klar så godnatt allihopa!


be without you

kom typ nyss hem efter att ha solat.. tänkte färga håret men tar de nån annan dag ist. men nu ska jag försöka få nått gjort här hemma. puss!


I don't hate you for failing, i love you for trying.





hemmakväll

blir en hemmakväll för mig idag, orkar inte göra nått annat. hatar verkligen att va sjuk.. men nu ska jag hjälpa mamma med maten eftersom jag är så snäll. puss!


I JUST CAN'T

god morgon!
kunde inte skriva igår för jag och daniela gick till J direkt efter skolan. kolla på film hela dan, sen skulle vi ta taxin hem runt 11 men lära stå och vänta på den i kng VID KYRKOGÅRDEN! jättetrevligt efter en dag med typ 4 skräckfilmer.. haha.

aja vakna hos daniela idag, tog 10 bussen hem. och har lyckats blivit ännu mer förkyld än innan.. FHNEAJFHEJG. men nu ska jag dricka nått varmt och sen kolla på film. puss!




you never realize


don't hate the player, hate the game




god morgon! 
har vaknat till och från hela natten, mår ännu sämre idag. men imon måste jag till skolan.. måste bli frisk snart, vill inte va sjuk på lovet ju. men nu ska jag ta nått varmt att dricka och göra allt för att bli frisk. puss!



i still miss you, so please stay.

går och duschar och sen lägger mig. är helt slut i kroppen och orkar ingenting just nu. godnatt!

skolavslutningen på söder!


I MADE A MISSTAKE

skrev ett inlägg hos daniela imorse men de finns inte nu? aja, vakna upp hos daniela och är jättesjuk så blev inge skola för mig idag. de blir bara värre också är de snart lov också.. kul. ska försöka gå imon men vi får se hur de blir.. mår jag lika som idag så blir de nog inte så. men nu ska jag ta nått varmt och dricka och hoppas på att allt blir bra snart. puss!


LIFE IS WONDERFUL

har nyss klippt mig, ska duscha och så snart.. packa ska jag göra också. sover hos daniela imorgon. behöver verkligen komma bort lite. men får se om de blir nå uppdatering då. har feber, ont i halsen och hostar. börjar bli förkyld tror ja. aja ska som sagt duscha och sen kolla på nån film. godnatt!



SOMMAR? JA TACK!!




















MY HEAD


IN THE END

feber och mår illa, bra start på veckan huh? har iaf vart i skolan men ska lägga mig och kolla på nån film nu. sen vid 6 nån gång ska jag åka och klippa mig.. visar hur de blir efter om jag har tid/lust. hörs puss!


sometimes i think of you and smile


I'm torn between the chance for everything and a price that I can't pay
losing you is something that I'd never chose so I'll just have to wait
but it kills me everyday.








im falling for you

fryser så jag skakar, har gjort de hela dan. vet inte vad de är men ska in i duschen snart. måste läsa på biologi provet också, eller ja de spelar ingen roll kommer ändå inte kunna de.men får se om jag ska till skolan ens imon..

 
aja va hemma hos J idag och kolla på film. (hmm who can it be?) haha men nu ska jag som sagt duscha och se om de blir nå bättre. godnatt!

bildbrist så de bara skriker om de!

<3

kom hem typ nyss. ska byta om och sen åka till J. mår jätte illa, men de går nog över snart hoppas jag. pusss!



koekoeekokeokejhf

blev väckt för en stund sen, ska klä på mig och håller på att försöka få i mig lite frukost. ursch har ingen lust att göra nått idag men måste iväg på konfa. men skriver mer när jag kommer hem, om jag orkar. puss!


Born to make you happy

har duschat och ska klä på mig och så, sen tar jag bussen till storvik och är med J och dom. pusshej!

har verkligen inga bilder, men fixar de sen. hinner inte nu!


kdjeijhgkej

kom hem för en stund sen, ksa lägga mig på soffan och kika på tvn med mammiii. höööörörssiss!

orkar inte leta efter nån bild så tog bara nån!


MY BBBBABY!

åt nyss lite kebab, ska fixa mig och sen drar jag vidare to the others. skriver kasnke när jag kommer hem. de får vi se då! pussss!


.....

the worst feeling is when someone makes you feel special,
then suddenly leaves you hanging, and you have to act like you don't care at all.
 




SPOTTAR UT SKAM

kom hem nyss. de är svinkallt ute och jag fryser som en jag vet inte vad. så nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta. måste hinna fixa lite till ikväll med, men nu ska jag som sagt duscha. puss!


SKOOOOLAN!

håller på att klä på mig och fixar mig lite. sen åker jag iväg till skolan! slutar 12.25 eller 13.05 beror på vilken no jag tar. men nu måste jag skynda mig här, pusss!


Im a legend

har nyss tagit en lång och otroligt skön dusch, haha. så nu sitter jag här med en kopp varmchoklad som jag ofta dricker på kvällarna har jag märkt. intressant jag vet. men nu ska jag sätta mig och kika lite på tvn hade jag tänkt. hörs pusss!


5e bilden

En gammal bild på dig själv.


LOVE


HULTFREDSFESTIVALEN!!!

trosdagar är så jävla sega? helt sjukt. men nu ska jag äta nått har bara ätit en hårdbröds macka idag och slutade halv 4. men nu ska jag spela bubble trouble haha, puss!



jag kan inte lösa allt idag så jag tänker bara njuta av livet!



har precis kommit ur duschen och ska klä på mig och fixa mig lite. sen bär de av mot skolan, puss!

FAN VA JAG BJUDER PÅ DEN!

haha, men nu ska jag in i duschen och sen sova eller kolla på film de beror på vad jag orkar med. åååh vill ha sommar igen! haha nej godnatt! ♥


jag ställer frågor som alla vägrar svara på



jag känner mig så hjälplös, så obetydlig.men du behöver hjälp. de funkar inte längre. de har de aldrig gjort, vi har inbillat oss att de inte är ett problem. men tro mig, fortsätter de såhär så vet jag inte hur länge nån av oss klarar av de.




SÖÖÖTA B-RUDAR!!

haha, sitter och kollar igenom lite bilder, så hitta jag denhär på isabell och mig! söta huh? ;)


jag skulle vilja säga att jag inte bryr mig ett piss..




kom hem från storvik för en stund sen, stanna kvar där efter skolan med lite folk. men nu jag fryser så mycket så ska byta om och sen kolla på nån film. puss!

GODNATT!

kul att jag glömde so boken i skolan och skulle ha läst 8 sidor till imon?! haha åh, får läsa de innan lektionen.  för nu ska jag sova, godnatt! ♥

bjuder på en gammal bild jag inte ens visste att jag hade..


jag suger på att plugga..

.. haha somna en stund ist. blev väckt av amanda för hon skulle ut och övningsköra men jag går inte ut i kylan frivilligt när jag kan ligga i en varm säng heller, haha. men nu sitter jag och dricker varmchoklad och ska snart hoppa in i duschen. haha puss!





har missat några gånger så tar dom nu!



3e bilden:
En bild på någon i din familj.
min storasyster Amanda!


4e bilden: En bild på en tid du saknar.
sommarlovet eller ja i sommras!









GOODBYE

är alldeles för kallt ute, ursch! men är hemma nu iaf. gick hela dan i skolan, ävenfast jag inte orkade alls. men nu ska jag plugga lite måste läsa 8 sidor i so:n och lite så till imon. puss!


dreamy people

är nå fel så inlägget jag skrev innan jag åkte hamna neranför "someday" på nått konstigt sätt men orkar inte bry mig just nu. har iaf haft skit kul därborta och är helt slut så ska tvätta av mig sminket och så nu. puss!

slänger upp en gammal bild!


GODNATT!

mår sjukt illa så ska duscha och sen sova! är helt slut. sen imon är de skola och efter de ska jag till nån Ellen grupp eller vare va. eller måste åka först till skolan sen hem och sen till storvik igen vid 6 och sen hem. seeegt.
men nu ska jag gå, godnatt! ♥


SOMEDAY

kom nyss hem efter att ha solat en stund. det bästa med att gå upp tidigt är allt man hinner med! haha ja just nu sitter jag och dunkar pussycat dolls och ska plocka undan lite kläder på mitt rum och invänta one tree hill!



ALLA HJÄRTANSDAG!

kom hem från skolan runt 4 och har ätit. ska klä på mig och sen ta halv 6 bussen in till storvik igen. oj måste skynda mig, hejdå!



FREE FALLING

Godmorgon! vaknade tidigt idag och sitter och äter frukost nu. men igår färga jag håret och sen åkte iväg till Black&White med maja, har inte träffat henne på hur länge sen som helst dessutom så de va kul. ja finns inte så mycket mer att säga om den kvällen förutom att dom måste fixa bättre musik! haha men ah nu ska jag fortsätta äta frukost sen får vi se vad dagen har att bjuda på. puss!


LADY GAGA - BORN THIS WAY!

är helt förälskad i låten!!!

vakna till solsken idag! så tog lite frukost och sen hoppa jag in i duschen. sen gick jag med mamma till ica och handla lite saker.. så nu ska vi äta och sen ska jag kanske färga håret eller om jag tar de imon, har inte bestämt mig. men nu är maten klar, skriver mer sen puss!


2a bilden

En bild på dig själv




SUPERSTARS

nu ska jag in i duschen och sen dra mig ner på stan och köpa hårfärg trorja, vill inte gå till ultrabrun nu när de blåser så mycket.. så köper hårfärg här på stan ist, fast väntar nog tills mamma slutar så hon får skjussa mig. haha aja ska iaf in i duschen nu. hörs!

vill ha sommar eller iaf vååår! skitsnö!

BABY I WAS BORN THIS WAY!


SNÖSTORM!!

friluftsdagen blev inställd för de va typ snöstorm ute men de ser ganska fint ut nu förutom att de blåser så mycket.. haha, så jag är ledig idag iaf. gick upp för en stund sen, hade verkligen ingen lust att gå upp sängen imorse. men funderar på om jag ska ner och sola en stund eller vad säger ni? aja ska fixa fram lite frukost nu. puss!



FIREWORK

nu ska jag kolla på tv och sen in i duschen.. måste packa till imon med. men skriver mer imon om hur de gick med skridskorna och så så håller vi tummarna att jag inte gör illa mig! haha puss!


-


1a bilden

Någon du umgås väldigt mycket med
Daniela Moliis.


YOU ARE PERFECT!

tjenis!
kom nyss hem från skolan, sluta 12 ist för halv 4. hur skönt som helst! men nu ska jag kolla på film och sova en stund hade jag tänkt.. sen får vi se vad som händer idag. puss!



GODNATT KÄRA BLOGGLÄSARE!





IT FEELS BETTER THAN LOVE


har städat idag, och försökt plugga lite men de har inte gått så bra. är trött så ska tvätta av sminket och sen kolla på en film. imon börjar jag 9.40 och på fredag har vi friluftsdag så då ska jag åka skridskor och sen bowla med b-rudarna. haha, love it! men godnatt.

jag just nu :).



SUNSHINE!

kom hem från skolan för en stund sen. ska äta nått och sen plugga lite hade jag tänkt. eftersom jag inte har så mycket att skriva om här så tänkte jag börja med en sånhär lista så får vi se hur de går.. men nu ska jag äta nått. puss!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en tid du saknar.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

heownflrkjglrjk

va i skolan idag, så segt att sluta halv 4.. men jag va kvar hela dan! somna nästa direkt när jag kom hem och vakna för ett tag sen. smart emma! aja ska tvätta av mig sminket och sen kolla på film. puss!

har inga bilder så bjuder på dendär ;)..


JAG HATAR MÅNDAGAR!

.. dom är så sega och jobbiga! men iaf, va i skolan idag men gick hem innan sista lektionen. onödigt jag vet men va så trött, frös och mådde illa. kom hem och sov lite, sen gjorde mamma soppa åt mig. sen åkte vi och handla lite, och nu ska jag in i duschen sen kolla lite på tv, hörs puss!



answers

Anonym om Hehe:
du är så jävla snygg!
vad är det där för nått? ;s

sv: tack, haha de är en såndär grej som sitter på trycka-ut-udd-pennor. vet inte vad dom heter haha.. men hade sönder en sån iaf också har jag stoppat in ett udd i den.


IkdfvL om TIDSFÖRDRIV:
vart bor din pappa?

sv: han bor i varberg som ligger i västkusten, ute på landet nära havet. parfekt på sommaren men på vintern är de fööör kallt, haha.







SÖNDAG

gick upp vid 9 imorse, duscha och så sen åkte jag med matilda och red i nånstans i högbo typ. har inte ridit sen jag vet inte när.. är ju aldrig hos pappa längre. men anyway, kom hem och duscha, kolla på one tree hill och så, ska äta nått och sen gå och lägga mig för jag är såååååååhär trött just nu och måste till skolan imon. so sweet dreams readers!


vill ha sommmar!

DREAMING..

oftast så mår jag bra och allt rullar på. jag tar en dag i taget och klarar mig igenom dom. men sen finns de dagar som denhär då inget funkar. då de jag vill ha mest är de jag inte kan få. jag känner mig fastkedjad på samma plats och jag kämpar men kan inte ta mig därifrån. jag blir till en helt annan person, men jag vill bara vara mig själv.

ska ta en lång dusch och samla tankarna lite..behövs verkligen.



ååh vad jag hatar dehär!

är hemma idag för jag mådde så dåligt igår kväll och nu i morse.. ursch också snöar de ute! kommer ju aldrig bli sommar om de ska snöa hela tiden heller! nej vet ni vad, nu ska jag gå och lägga mig i soffan och försöka få i mig lite frukost. pusss!

gammalbild ifrån undersvik!

JUST LIVE YOUR LIFE

va i skolan idag, kom hem och efter en stund kommer amanda och rebecca. kan ju säga att de va kaos här ett tag, haha. sen har jag hunnit baka kladdkaka och börjat städa rummet. ska fortsätta med de och sen göra klart sakerna som ska in imon. nej nu måste springa, puss!


BABY WITHOUT YOU I'M NOTHING



mår mycket bättre idag, ska snart in i duschen. skulle ha pluggat men orkar verkligen inte.. typ 2 saker ska in på fredag sen resten för typ 2 veckor sen.. jag blir ju aldrig klar med dom! men nu ska jag somsagt duscha. pusss!



WHO SAYS?

inget funkar just nu och jag har bara mig själv att skylla på..
börjar typ bli magsjuk men borde inte vara borta från skolan mer. ligger redan efter och så.. men annars får jag plugga hemma och dehär blev ett helt ointressant inlägg och nu ska jag gå och lägga mig. godnatt!




RSS 2.0