BANG BANG BANG

lagade mat idag, pommes och köttbullar.... låter inte speciellt gott men de va helt ok och jag är inte så duktigt när de handlar om matlagning tyvärr.. haha anyway nu funderar jag på om jag ska ta en springtur innan jag lägger mig, men har jätte ont i huvudet så de blir nog inte så. aja haree!

går inte att ladda upp bilder....

kom igen och satsa på dig själv... runka i motvind

-
-

I like the way you shake your ass around me

-
-
har haft en mycke bättre dag idag, skolan va helt ok, sen iväg till valbo med dom bästa. kom hem för en stund sen och hittade två nya täcken mammi köpt, så nu står sängen där helt fluffig och bara väntar på att jag ska lägga mig, haha nej skämt-o-sido. men ska lägga mig och kika lite på tv nu faktiskt, höörs!


ganska sugen på att klippa av allt hår och ha de kort, men jag vet att jag skulle ångra mig.. haha.


Äckligt vidrig dag!

skulle jag räkna upp allt som gick fel idag skulle ni få sitta här hela natten! okej nej jag ska inte överdriva men de känns så, blev arg på naglarna blev jag också så dom rök. bra där Emma! också blev katten arg så han hoppa på mig och gav mig ett stort rivsår på baksidan av låret, fml! nej vet ni vad, nu ska jag fixa lite och sen gå och lägga mig, Godnatt! ♥

justia, kameran är sönder också och hittar inte papprena, just so you know guys!



RAAAIIIIN

trotsade ösregnet och gick upp till bussen efter skolan, slutade ett tag och sen började precis innan bussen kom, så blev skapligt blöt, och som om de inte va nog med de så la mobilen av också så lära sitta på bussen UTAN musik. fyyfan, så nu är jag hemma och har laddat hem några filmer som jag ska kika på, höörs!


haha söööta cheyer, med vet ni vad? den bjuder vi på!!


Don't Make Promises You Can't Keep

-
-
ska hoppa in i duschen nu snart och sen sova, är ju skola imorgon. Godnatt fellas! ♥




Hon är stark!

Hejsan, har haft myskväll igår med min kära eftersom hon är sjuk så har vi kollat på massa filmer och ätit godis osv. men nu sätter vi på musik och fixar lite här, puss!









forever young

sitter med hårfärgen i, tog lite längre tid än vad jag hade räknat med. men anyway, ska fixa mig och lite så när jag sköljt ut dehär och sen tar jag bussen till Daniela och har de trevligt där ikväll. hoppar över gävle eftersom hon är så sjuk lillstumpan. men tar med kameran så får se om de kommer nå bilder eller inte, hoppas ni får en bra kväll allihopa! puss!



smoke weed everyday

God morgon! jag är redan vaken och har kikat på film såhär på morgonkvisten, limitless som vi hyrde igår men kollade aldrig med dom andra eftersom de hände en grej som jag inte vill ta upp här i bloggen.. så kollade på den idag istället. och nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen får vi se om jag springer ner till affären och köper hårfärg eller om jag tar de nån annan dag. men nu; duschen!


HAHAHA, damn i love you!




Im a free bitch

så jävla suuugen på att färga håret svart igen!



Hello there lovley

.. vaknade imorse och duschade sen vandra ner på stan med Matilda och fixa busskort och skulle handla lite grejer. seriöst, hon är så jävla snurrig den där bruden! gick in på Rusta och började leta efter rostbröd, har nog aldrig skrattat så mycket åt henne seriöst! och sen rappa hon för några hundar som satt i en bil och stirra på oss.

haha anyway, nu ska jag hjälpa henne fixa mat innan hon river hela lägenheten, pusss!



Letting go isnt being weak,or giving it. Letting go is growing up.

-
-
-
-

Don't cry, just say fuck you and smile.

-
-
-
har varit seg och kollat på film istortsett hela dan, eller ja va och handla också. men nu ska jag ta nått gott att äta och sen kika på Never say never.. har inte sett den för alla blir så besatt utav Justin efteråt haha. och om jag blir de så är de Rasmus fel för han sa att jag skulle kolla på den! haha höörs! ♥

my hearts is a stereo, it beats for you so listen close

-
-

Don't make me regret it!

ont i huvudet, magen, halsen och örena, BRA JOBBAT EMMA! nefyfan, nu tänker jag lägga mig i soffan och försöka sova utan att drömma nån sjuk dröm som jag gjort hela natten.. GODNATT!

kör på en lite konstig bild sådär!
Bella & Sandra


whatever happens tomorrow, we have today




Vart tog kärleken vägen?

trodde aldrig skolan skulle sluta idag, kändes så himla långsamt allting.
och imorgon ska vi 14km, nå sjukt onödigt så funderar på om jag ska stanna hemma. är redan lite förkyld och har ont i örena så har ingen lust att gå ute i skogen när de kanske ska regna liksom? nej får se hur de blir imorgon faktiskt men lutar åt att stanna hemma, är ändå ledig på fredag. men vet ni vad? nu ska jag höjja musiken här och städa på rummet! puss!




Jag är din brandman

Va ut och gick med Jonas runt hela stan typ haha, gick in och började kolla på true talent och sen ut och prata med Bella en stund. väldigt trevligt, men nu måste jag duscha, blev alldeles för sent igår. puss!




V for Vendetta

Skolan va rätt lugn idag, svinkallt i vattnet när vi skulle bada men annars gick de bra. fick sluta tidigare så hann med 3 bussen. och nu ska jag kika klart på V for Vendetta, hörs!



SKÖÖÖNT

va nyss ute och sprang, lite sent men så blir de när man kollar på film och sover bort dagen efter skolan. imorgon ska vi simma och på fredag är vi lediga. huuur skönt? aja nu ska jag duscha och lägga mig i soffan en stund. Godnatt!


skulle inte va helt fel med värme och sol igen.....


Think Twice Before You Go

gammalbild.

Första dagen avklarad

första dan i skolan och jag är redan skoltrött. och imorgon slutar vi halv 4 och ska bada på idrotten, ooorkar inte. men nu ska jag äta nått och kolla på film, somna till flera gånger i skolan med daniela och kan knappt hålla ögona öppna, heeejdddåååå!


käär i håret!!!!


skuuulan

fixar de sista och sen drar jag mig till skolan, ingen isabell har jag heller, fml. hööörs efter!



210811

sitter och klickar hem lite kläder såhär på kvällskvisten. måste egentligen sova men har inte sovit själv eller i min egna säng på 2 veckor så kommer inte kunna somna, men nu går jag och lägger mig i soffan med mor min och kikar på fast and furious, visst heter de så? haha anyway ni vet nog vilken jag menar, godnattt!



17.


Tonight will be the night that i will fall for you

-
-
-
Hemma igen och är nå sjukt trött. började kvällen igår hos A och lyssna på gammal musik och tog de lite lungt, sen drog daniela och vi andra drog vidare till Stefan och efter ett tag där så drog resten men jag stannade kvar med några. tror klockan va runt 7 när vi gick därifrån hem till nån jag inte vet vem de är men satt där och pratade ett bra tag med Dennis. sen gick han och nån till jag inte vet vad han heter med mig när jag skulle till jennifer. så gick inte och la mig förns kvart över 8.
-
-
och idag vakna jag runt 12 imorse och gick ut och gick med daniela. sen tillbaka och sov tills vi tog bussen hem, och nu ska jag äta klart och sen duscha. skolan börjar ju imorgon och jag är inge taggad alls. men nu vet ni lite om vad som hände igår och idag, ska bli bättre på att blogga osv, men nu ska jag gå puss!


arkivbild.


It's time to have the talk

Hejsan, gårdagen och natten blev ju inte direkt som vi tänkt om jag säger så, vakna med en bula och typ hundra blåmärken men man är väl viking och kör på idag igen! kom hem för ett tag sen och ska snart duscha och så, måste vara tillbaka i Hofors före 3 så nu måste jag skynda mig lite och tyvärr så har jag inte tagit några bilder men ska försöka ta några ikväll/inatt, laater! ♥




the worst part is that i only got myself to blame

Hemma men bara en stund, för snart drar jag dit igen. ska duscha och packa ner allt och sen spendera resten utav lovet med dom jag redan bott med hela den här veckan haha. så jag vet inte när jag uppdaterar nästa gång men de lär ni märka, puss! och jag hoppas att ni haft ett lika bra lov som jag haft allihopa!




Norrfly - CHECK


Hejsan,
umgicks med jonas och Bella igår tills 9 eller 10 trorja då jag tog bussen till storvik och väntade på att daniela och dom skulle hämta upp mig.
sen åkte vi vidare mot Norrfly. kom dit runt 1 trorja och åkte därifrån typ halv 3. kan itne fatta att vi kunde va där inne så länge seriöst. tog med mig kameran men lämnade kvar den i bilen för annars hade jag nog tappat den, så tog inga kort. men därinne kolla vi överallt och sen spela anden i glaset. fyfan va rädd alla va, men nu efteråt känns de inte som att de verkligen va så läskigt som man tyckte då, haha. höll på att köra på en räv påväg hem också..
men nu ska jag ta och duscha och fixa mig och sen ta 8 bussen till hofors igen. har varit där hela tiden enda sen jag kom hem, har bara varit hem och duschat och sen åkt tillbaka haha. men ni får ha de så bra, pusss!


googlebilder på norrfly.










That should be me

Hejsan, kom typ nyss hem. ska in i duschen och sen umgås med Bella och Jonas. men hinner inte skriva mer nu, så hörs sen, puss!

gammalbild på Bella.

Changed Plans

.. drar mig istället till Hofors för film mys, när jag fixat klart mig osv. får se om jag åker hem inatt eller hur de blir. kommer iallafall inte sova ensam, har inte gjort de på mer än en veckan så vet inte hur de ska gå sen när skolan ska börja... aja, nu ska jag fixa klart allt så hörs vi när vi hörs!


Kärlek är som ett gummi band när den ena släpper får den andra ta smällen







förlåt för att jag itne bloggat nått, men är hemma nu iaf. kom hem igår och gick dirket in i duschen och sen åkte till hofors och sov kvar där. kom hem nyss så nu ska jag fixa lite och sen åker jag till storvik. fast först ska jag ner till banken, hööörs!


God morgonen!

vakna av att massa småbarn sprang utanför och skrek runt 5 och kunde inte somna om efter de.. fml. vill hem men de är så grymt skönt att vara borta från sandviken ett tag, but i miss my homies! om det blir som vi tänkt så åker vi ikväll eller så blir de imorgon på morgonen. men nu ska jag borsta tänderna och fixa lite, måste plocka i ordning på vårat rum med, ligger kläder överallt seriöst. man ser varken sängen eller golvet, haha. aja måste gå puss!


FEST I KOLMÅRDEN!

haha skämt-o-sido men vi dunkar musik för hela campingen medans grabbarna längre bort stirrar ifrån sina små tält haha. nej men först va vi helt ensamma på stället vi stog på men nu är de jättemycke mer folk så man kan itne riktigt springa runt som man vill längre...... suuger.

Goodbye my love

hann att duscha, äta frukost och kolla på lite av en film innan matilda snarkat klart. så när hon vaknat gick vi iväg och köpte glass och sen ner till havet en sväng. sen har vi legat ute i solen och spelat kort osv. har varit jättefint väder idag, eller ja är de fortfarande men har nå sjukt ont i huvudet så ligger inne i husvagenen just nu. men nu ska jag ta en ipren och försöka överleva, puss!


arkivbild.


SÖÖÖTA CHEYER!

har inte sovit nånting inatt, har ont i huvudet och vill duscha och basta.. men vill inte gå dit bort själv så måste vänta tills matilda vaknar, fml. aja, ser ut att bli sol idag så får se vad dagen har att bjuda på. puss!


hahahaha, döör. gammal bild på med óch daniela ♥


SÅÅJAAAA

nu är internetet fixat och jag har de så otroligt skönt här borta! inte så mycket sol de har faktiskt regnat för de mesta. men de är väl härligt de också, förutom att jag och matilda gick ner till havet en kväll och de började åska och blixtra rätt ovanför oss. och jag hatar sånt så jag höll ju på att dö.

men anyway, bytte camping igår och är nu i kolmården i Norrköping. men nu ska vi kika lite på tv här eller gå ner till havet en sväng, de är så otroligt fint här men vi får se hur de blir och invänta pappa som fortfarande jobbar. men hoppas ni har de lika bra som jag så hörs vi senare! puss!


HEJDÅ SANDVIKEN!

tar tåget från gävle 5 och de kommer ta ungefär 3 timmar innan jag är framme. kommer nog inte att blogga nånting förns jag kommer hem, men ska försöka iallafall. men ni får ha de så bra så hörs vi om en vecka om jag inte kan blogga tidigare, puss!


Jag glömmer aldrig de du en gång i tiden sagt



belv väckt runt halv 9 men gick inte upp förns nu typ. skulle egentligen ha packat och letat på min kamera som har försvunnit (därför de inte kommer nå bilder btw) och städat mitt rum. ne ursch skulle ha hunnit med en del idag men som sagt så sov jag bort hela dagen. får fixa de imorgon innan jag åker om de nu blir som planerat. nej nu ska jag kolla på film, hörs!





Just because

kan ju säga att ingenting blev som vi hade tänkt igår haha. men vi åkte till hofors och träffa flera som jag inte träffat på hur länge som helst! sen sov vi  några hos daniela. mår äckligtdåligt idag så tänker bara gå och lägga mig. godnatt peeps!



Party like a rockstar!

Hejsan, kom hem från valbo för ett tag sen. så nu ska jag bara fixa lite här och sen ta bussen till Daniela där vi ska fixa oss och sen vidare till Hofors! men nu har jag inte tid att skriva mer, hööörs sen!



SMART CHEEY!

halka på mitt siden täcke som jag lagt på golvet när jag höll på att bädda i nytt i sängen! BRA JOBBAT DÄR EMMA! åååh, de låg där och bara vänta på att jag skulle springa ut ur rummet och ramla ldijheefehjanyway, nu ska jag ta och borsta tänderna och sen lägga mig i min ny bäddade säng ska upp tidigt imorgon och in till valbo! Godnatt!


googlebild.


Fuck you and Fuck her to!


Tjeeenis! har inte haft tid alls för bloggen idag, sorry guys! men har faktiskt badat en sväng och sen varit in på banken och fixat kortet. så nu ska jag duscha och fixa mig lite och sen åker jag nog in till storvik en sväng för min älskade har ÄNTLIGEN kommit hem! puss!



Just dance

Blir inte så mycket inlägg nu när de är så fint väder och tyvärr som kommer de inte bli bättre eftersom jag åker bort hela nästa vecka.. men nu ska jag iallafall iväg och bada! puss!


BAAADAAAR !!!

tar cykeln till stensätra och badar, höööörs!


I scream, you scream, we all scream for ice cream

-



"You'll never reach it"

Hejsan, har legat och solat på balkongen en stund när jag vaknat och sen ner på stan och fixat bankkort osv. får se vad som händer idag om de blir en sväng till storvik eller nånting annat! puss!


It's us against the world

Ska borsta tänderna osv, och sen krypa ner i sängen och lyssna på musik. Godnatt! ♥
"Cuz i know if im falling, you wont let me hit the ground and if the boat is sinking i know you wont let me drown"

Lost and insecure

Drar på mig bikinin och tar sen cykeln iväg till stensätra och badar, hööörs!



It takes a legend

to make a star

End of days

God morgon! har varit vaken ett tag nu, fattar inte varför jag är vaken så tidigt.... men då kan jag berätta lite om vart vi åkte osv.

Började med att vi åkte härifrån runt 7-halv 8 på morgonen, satt i bilen i flera timmar tills vi äntligen kom fram till Skara sommarland alltså runt 2. där checka vi in på hotel lägenheten vi bokat osv, sen in och kika på sommarlandet. åkte en karusell bara, för de fanns inte så mycket roliga eller så vare vi som inte såg dom haha. aja, sen skulle vi åka go-kart (stavas de så?) , men då va jag 2cm kortare än 1.60, jag som trodde jag va de men nej så jag fick inte åka, sög. men sen bytte vi om och bada till 7 nån gång då dom stängde vatten grejserna. och kolla på nån piratteater eller vad man ska kalla de.. kan ju bara säga att de va tur att vi hade badkläder på oss för vi satt precis där dom spruta vatten på alla. häärligt. haha sen duscha alla och fixa sig sen ner och åt, kan ju säga att maten va inte de godaste någon av oss ätit haha. men de va kareoke så de va jättemånga söta småbarn som sjöng. höll på att dö helt seriöst. haha sen spela vi minigolf, tills alla va så trötta så ingen orkade typ så gick vi in och la oss.

Nästa dag va alla uppe tidigt, fixa sig och städa och plocka ihop i lägenheten. så vare bara att sätta på sig bikinin och bada så mycket som möjligt. sol och varmt vare också så jag tror nog alla har bränt sig. haha, men sen åt vi och åkte vidare till Mariestad där mamma växte upp och amanda bodde i nått år. de va sjukt fint där måste jag bara säga haha. ah men sen åkte vi vidare hemåt. stanna i örebro och där hämtade pappa matilda och vi andra åkte hem. sen när vi va i sandviken så köpte vi mat på donken sen släppte dom av mig hemma så åkte amanda och mamma till sjukhuset. har ingen aning om när dom kom hem men hemma är dom nu iallafall. haha.

ja de va min helg de, tog tyvärr inte mycket bilder men ska försöka komma ihåg att lägga in dom sen. vet inte vart kameran är just nu. aja, blev ganska mycke att läsa nu så ska inte skriva mer, haha puss!

arkivbild.




I'm on the edge with you

HAHAHA, såg armen nu på bilden under.. läääskigt ffult. aja nu ska jag ta och borsta gaddarna och sen sova. Godnatt! ♥



HOME SWEET HOME

Äntligen hemma, sitter och pratar med Daniela i telefon nu.. är hemma själv. men ska nog ta och klä av mig snart och springa runt naken i hela lägenheten. nej skämt-o-sido. är grymt trött osv... höööörs!

HAHAHA, bjuuuderpåden!!!!!


RSS 2.0