You can count on me



If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do.


Sista April

vakna jättetidigt idag, men de är väl lika bra de. mår bättre idag och ska hoppa in i duschen nu... snart, haha. puss!


http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0


After the club

känns bättre nu efter att äntligen ha sovit en stund. har tryckt i mig tabletter och tvingat mig själv att svälja dom så jag ska bli frisk, sämsta tillfället för att bli sjuk. så nu sitter jag här och dör lite mer för varje sekund som kommer. nej skämtosido men känns så, men mammi är så snäll så hon kom hem med glass åt mig. men nu ska jag klä på mig och sen planera lite inför imorgon! puss!

ren spegel, jag vet.......



Fredag

uhshgefiohf kul att jag dragit på mig en jävla förkyldning?!?!?? inte nog med de, så när jag bestämde mig för att gå till skolan imorse så tar jag en alvedon men den åkte ut lika snabbt. så nu kan jag inte somna om heller.. FAAAN! dliehgkofjgnikg




baby, i was flying but now i'm crashing




har så ont i halsen att jag knappt kan svälja och börjar bli febrig så tänker skita i allt och gå och lägga mig. ska försöka dra mig upp till skolan imon, men får se hur de blir med de.. godnatt!




You make me rise when I fall

Forgive me my weakness, but I don't know why
Without you it's hard to survive
'Cause everytime we touch, I get this feeling
And everytime we kiss, I swear I could fly
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last, I need you by my side.
I can't let you go, I want you in my life.


~~


Kul..

..jag började få ont i halsen och huvudet sista lektionen i skolan, också somna jag när jag kom hem och nu är de ännu värre.. ååh seriöst! jag får inte bli sjuk, inte nu! och nu har jag inte tid att sitta här, fick hem omdömena så måste skriva och lämna in lite saker så jag inte får allt för många ig.. puss!

ååh, hur skön ser inte sängen ut där i bakrunden då........

Just nu:

dsc00055 (MMS)

Just nu:


I only want you


ne vet ni vad, nu har jag precis duschat och så.. ska lägga mig i sängen och kolla om de är nå bra på tvn annars ska jag bara sova. godnatt!


så jävla sugen på att färga håret svart, men vet att jag kommer ångra mig.. åååh.


Tänk om de du vill ha mest är just de du aldrig kan få?





I try to say some things that matters





Började dagen med att möta upp Regina och Alexander i kungsgården för att gå till Ad bildelar och prata med en killa där. alla i åttan ska hålla på och jobba med ett företag så de gjorde vi. va klar vid 9 typ och då lära vi börja skriva och lite så. sen gick vi och lyssnade på två som varit utbytesstudenter i usa (skitbra eftersom jag och Daniela ska åka och vara de där) sen sluta vi, så när jag gick till bussen så tappa jag mitt busskort nånstans påvägen.. så jävla typiskt! ååh dör. så då fick min kära mormor komma och hämta mig. så om nån har hittat en busskort med en ful simpsons gubbe på så kan ni ju höra av er!

mina otroligt snygga tatueringar jag fick av bellsi i måndags!



Skriver lite snabbt i reklamen


kollar på mamma mia men är reklam nu, ska kolla klart på de och sen sova. skola imon igen.. aja nu börjar de igen, godnatt!





Do it like a dude

sådär nu är jag hemma och har fixat så jag kan blogga från mobilen igen, bra va? så då kommer jag uppdatera mer eller ja iaf försöka!  meningslöst inlägg men ville bara säga de och nu måste jag in i duschen, puss!

här får ni en bild på jumpsuiten ocskå!



Testar

Testar


Godmorgon!

har legat ute på balkongen i solen hela morgonen med min lilla älskling. så nu tar jag på mig spring kläderna och tar en tur hem till mormor för att äta lite, hörshej!







everybody just have a good time

hejsan, tog nån buss runt 12 efter en dag med daniela och jennifer i hofors. va hur varmt som helst så slängde av mig kläderna och tog på mig min jumpsuit på dirrpen när jag kom hem. sen ut och handla lite med mamma. har inga planer alls för ikväll men de är väl typ näst sista dagen på lovet idag? aja de får vi se senare vad som händer! puss!






i try not to hurt you

idag har jag varit in till gävle en sväng och jobbat lite, va skittrött men höll ut till 2 och åkte hem och sov. sen har jag varit och solat för typ 1 timmesen..  behövdes verkligen! men har haft jätteont i huvvet i flera dagar nu så ska knapra i mig lite alvedon och duscha sen kolla på nån film och äta min lilla choklad kanin. puss!



Stay True

ska flyga in i duschen nu och sen kolla på nån film, godnatt!


,.,.,..,.

vakna bredvid daniela imorse, åt sen fixa vi oss och gick ut och gick en sväng. hur skönt som helst, fast nu åkte hon hem för ett tag sen och jag ska lägga mig på soffan för jag fryser som en idiot. puss!


SH

tjenispenis, sitter på sh med brudarna. men nu ska vi hitta på nå kul. heeeeeeeeeeeeeejdå!



Life goes on without you baby.

hejsan, hade kul i alborgen (eller säger man på?) aja skit samma men vart jättedålig precis innan vi skulle åka. men de gick över sen efter ett tag, kom hem och fixa mig lite och GICK sen hela vägen till björksätra för att möta upp carolina och daniela. men gick in på sh sen med daniela och emma. så kom jag hem för en stund sen och ska tvätta av sminket och så sen sova. så godnatt!


Another day

I'm sorry for all the words I didn't say.
It's too late cause now you're gone so far away.
I feel like I'm lost with nothing left but shattered dreams.
I'm holding on to memories. Now I understand that even though you're gone life goes on.



It's time to move on and let go

hejsan, sista parodagen idag och nu lov i en vecka. hur skönt är inte de, behövdes dessutom bara vara på dagiset 1 timme för att många va hemma pga att de brann på sandvik igår, trorja?. men iaf efter de har jag varit och fikat hos mormor, för hon fyller år idag. 

sen imon så bär de av mot valbo med konfan, ska till alborgen så kommer va hemma runt 7 och då blir de nog att dra till sandhack en sväng, men nu ska jag kolla på film och sen sova. kommer va helt död imon känner jag. så godnatt!


Someday

hejsan, har bloggat jättedåligt men de är för att jag har prao den här veckan och de är hos danielas mormor som är dagmamma typ, så är helt död efter en hel dag med massa småbarn. haha, men nu ska jag lägga mig i soffan och kika om de finns nått bra på tvn. men ska försöka uppdatera bättre! puss!


All this years

Suddenly the moment's here and I embrace my fears. All that I have been carrying all these years.
Do I risk it all, have I come this far just to fall?


BILDBOMB!

hejsan, skrev inget igår för direkt när jag kom hem från borlänge så åkte jag iväg och åt med pappa. sen efter de orkade jag inte, så idag kommer bilderna och så.

Bella, Regina & Daniela




Ingrid, Katja & Alexander när dom bygger en bro








Daniela & Regina


Bella





Alexander, Ingrid & Katja


Trötta B-rudar Regina & Bella







Tom & Jerry ♥


nu orkar jag inte lägga in fler bilder, får komma lite fler sen. puss!

I can make your bed rock!


It gets harder everyday

hejsan, har bloggat jättedåligt och tyvärr så kommer de inte bli bättre. fattar inte hur jag fortfarande kan ligga så mycket efter i skolan.. aja måste skriva nå idrottsgrejs och sen imon så har jag typ 2-3 lektioner och sen ska jag handla lite godis och så. ska ju åka till borlänge med klassen och så på torsdag och tar med kameran och försöker ta så mycket bilder som möjligt för bloggen är så himla tråkig men ah.. ursch känner mig så hemsk som väljer de framför begravningen men har gråtit varje dag i nästan 2 veckor och ja jag vet att jag kommer ångra mig men kommer inte klara av att sitta där i kyrkan med alla.. så de får bli såhär, nu vart dehär inlägget långt men vet inte när jag kommer blogga nästa gång, men ni får ha de så bra läsare! puss!


forget

Godkväll eller vad säger man haha? har inte gjort så mycket idag så har inte så mycket att berätta som vanligt typ? nej men bloggen suger, jag vet.. ska försöka ändra på de, men de är som de är just nu. men eftersom jag inte har nått att säga så hoppar jag in i duschen och sen sover. Godnatt!




You'r in my heart like a tattoo

God morgon allihopa! 

vaknade tidigt idag och har duschat och håller på att fixa mig. idag händer inte så mycket vad jag vet just nu, men tar 1 bussen till valbo iaf, sen får vi se vad som händer! puss!

åååh, vill ha tillbaka mitt hår........


klicka på bilden för att få den större!

What are words, If you really don't mean them when you say them?








första april!

hejsan, idag är de första april och dessutom fredag. har inga planer för ikväll just nu men de återstår att se. men nu ska jag hjälpa mamma med maten så får vi se om jag uppdaterar mer sen eller hur de blir. puss!


RSS 2.0