I LOVE DANNNIIIIISSS♥

är hemma hos daniela nu, ska sova här inatt. och hon är helt knaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!! men nu så ska vi kolla på bones, och äta goodis. gonatt lovers!


jag vet att ni vill se ut som oss ;).


Film m daniela och miriam, puss :-)

dsc00004 (MMS)

Film m daniela och miriam, puss :-)


FOTBOLLL

nu blire donken sen vidare till forsbacka och kollar fotbollsmatch med daniela och miriam!

dannniiiiiiiiiiiis valde bild ;).

I want so much more


hade de jätte mysigt i högbo igår med brudarna, åkte pulka, grilla korv och marsmallows och lite så, blev inga bra bilder för mig så lånar några från felicia ;). men nu ska jag duscha och så sen kommer daniela så får vi se vad vi hittar på idag. pusss.









PULKA ÅKNING I HÖGBO!

drar iväg till högbo med hanna och maja och åker pulka!

bjuder på en osminkad bild med världens grymmmmaste flätor ;).


BIO VS PULKA!!

kom hem från valbo typ nyss. köpte en jacka och en tjol eller stavas de kjol? aja skit samma ni fattar nog vad jag menar ;).. som jag kan ha till nyår iallafall. men nu blire antingen bio eller pulka i högbo :). hörshej!



God morgon!

.. eller god eftermiddag kanske jag ska säga. hhaha vilket fult ord!!
haha, åååh jag har jätte ont i halsen och har inte sovit mycket inatt. duscha nyss och ska ta nått att äta men de gör så ont i halsen.. OCH VET NI VAD? JAG HAR TYP 5 MYGGBET?! helt sjukt, jag trodde inte dom levde nu.. aja ska som sagt äta nu sen gå till hemmakväll och lämna tillbaka några filmer. men måste skynda mig lite om jag ska hinna med nått. pusss.


bjuder på den här otroligt snygga bilden innan jag går.

men denna bilden säger jag godnatt!






...

I wanna run away from love,this time i have had enough.
Everytime i feel your touch,i'm broken.
Shattered all the pieces of parts.
Never thought i'd fall so hard.
I'm putting back together my heart,it's broken.
I know it's gonna take some time,to finally realize.
I got nothing left inside,nothing to hide.



I WANNA RUN AWAY FROM LOVE



hejsan allihopa!

igår åkte jag till daniela efter att jag städat. spela sånt där kinect eller vad heter de? haha får kolla sen.. aja och vi boxades så min arm gör jätte ont idag ;o.. spela massa annat också, men speciellt de gjorde ont såhär dan efter. jag vann hela tiden nästan!! till och med på hockey ;). men idag så vakna vi inte förns vid 2, åkte in till valbo vid 5 när vi va klar. och kom hem för ett tag sen.. fanns inte sådär jätte mycket där nu kan jag säga, men hittade en tröja iaf. så nu ska jag kolla på vampyrer suger, haha, nej jag har inte sett den än..








avslutar inlägget med en bild på min andra älskling, pussss.

JUST WALK AWAY

blev inge valbo för min del, åkte till mormor och åt lite julmat, tar valbo imon ist med min älskade :). så nu ska jag storstäda mitt rum, bra va? haha och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.

funkar inte att ladda upp bilder, fan va jag hatar blogg.se!!!!!
aja, dom från idag kommer väl senare då..

DONT STOP BELIEVIN'

vakna halv 10 idag, skulle ha åkt in till valbo på mellandagsrean men vill inte ta bussen nu och de ska tydligen bli storm eller nå sånt idag, kul om man typ fastnar nånstans på vägen? aja..  har iaf duschat och ska klä på mig tänkte jag, haha. sen äta nått och se om jag och älskling kommer in till valbo på nått annat sätt än buss :).  pussss.


cola bilar ♥♥♥♥

22.38

började dagen med att ta en varm och skön dusch. sen vidare till valbo och köpte en kamera.. vänta på bussen i 45min och den kom aldrig? så mamma fick komma och hämta mig. skulle sen ha åkt till hammarby men blev inte så eftersom jag inte visste när bussarna gick om dom ens gjorde de.. så vart en hemmakväll för min del med film och så :). så tänkte jag läsa lite bloggar innan jag sätter på antingen the last song eller dear john för 739473 gången ;). pusss.





tycker inte de är så speciellt med jul längre.. nästan som en vanlig dag fast man får paket typ?.. kan ju säga att jag tycker de är grymt skönt att inte ha nån storsläkt som kommer på julafton, bara jag och min familj räcker bra.. är skit trött och har ont i halsen. så ska sätta mig i soffan och kolla på film med lite varm choklad. men ni får ha de bra allihopa! pusss.





JUST ANOTHER FOOL

är jätte trött och känner mig helt död!
men idag så måste jag köpa julklappar, har inte köpt en enda och de är julafton imon..
så nu ska jag duscha och sen gå ner på stan eller åka till valbo, lutar mer åt stan eftersom de kommer va hur mycket folk som helst i valbo.. men ah, vi får se hur de blir. ska iaf duscha nu! pussss.


Film mys m mamma, amanda och hennes pojkvä...

dsc03742 (MMS)

Film mys m mamma, amanda och hennes pojkvän :-) pusssss.


Film mys m mamma, amanda och hennes pojkvä...

dsc03742 (MMS)

Film mys m mamma, amanda och hennes pojkvän :-) pusssss.


SNÖÖÖÖ-KAOOZZZZZ!

har varit inne hela dan eftersom de är typ snökaozzz ute! och imon är de måndag så då måste jag ut, vilket suger för de kommer antagligen vara ungefär lika då också.. aja bara 3 dagar kvar, love it ♥♥♥ men nu ska jag kolla på "the day after tomorrow" och sen duscha, godnatt!


YOU CAN JUST LET IT BE

slutade halv 11 idag, kom hem och har ätit och börjat fixat mig. väntar på att mamma ska hämta mig så åker vi in till gävle och handlar och hämta mig mobil som varit inne på lagning sen i sommras typ? haha aja har inte velat haft den men min jag köpte då har gått sönder så måste ha den där ;). men nu ska jag fixa klart mig, pusss.





TILLBAKA PÅ RUTA ETT

har ont i huvudet så de bara skriker om de!! hatar tisdagar.. går i skolan till halv 4 och är inte hemma förns 4! är helt slut när jag kommer hem, och just nu orkar jag inte göra annat än att duscha och gå och lägga mig. är inte på humör för annat ens. så godnatt!


du vet hur de känns att bli sviken, men ändå så gör du exakt samma sak som du vet är fel! du vet men du bryr dig inte. jag låssas att jag inte bryr mig men om du bara visste alla gånger jag gråtit för att du skiter fullständigt i mig. jag vet att du aldrig kommer att ändra dig, så jag har slutat hoppas för längesen, I give up, have nothing left to say. it has gone too far.






-

Trying to make it work but man, these times are hard.
i'm smiling but i'm close to tears, even after all these years.



HOLD ON

har varit en grymt skön dag idag, måste jag säga. först kolla vi på luciatåg, sen fika, lyssna på musik och rita vi i kalssrummet. sen drog vissa av oss vidare till parkhallen och spela innebandy resten av dan, mitt lag kom trea trorja ;). slutade 1 iaf och har bara ätit en lussebulle idag så nu ska jag äta lite, och sen ska jag städa på mitt rum och plugga lite ;). höörs!










FOR THE FIRST TIME

nu är jag äntligen hemma igen.. eller jag kom hem vid 10 typ. åkte först och kolla på hästlussetåget borta i högbo, hur kallt som helst. sen åkte jag med matilda och pontus och sola, efter de så hyrde vi film och köpte godis, kommer inte ihåg vad filmen hette men de va rätt så bra faktiskt. men lägger upp några bilder ifrån högbo innan jag går in i duschen!














NEVER THINK

" de finns mycket mer än bara ytlighet och ignorans,
finns så mycket under ytan som du inte visste fanns.."



vakna för nån timme sen, somna inte förns typ 7 halv 8 imorse. haha, men ska hoppa in i duschen och fixa mig lite sen ner till högbo för att kolla när matilda rider i ett hästlusseshow typ. sen städa mitt rum så får vi se om jag åker och solar, lutar åt de hållet. men annars så får vi se vad dagen har att bjuda på!
pusss.




Hehe

dsc03647 (MMS)

Hehe


förlåt för att jag aldrig sagt förlåt.





jag försöker förstå hur du tänker, hur allt blev så himla fel. jag försöker tänka att de inte är mitt fel.


THINKING ABOUT US

har blivit bättre på att uppdatera nu, tycker inte ni de? :)
aja sitter med varmchoklad och mitt täcke och försöker fortfarande bli varm.. kom hem vid 12 nån gång och fryser fortfarande? helt sjukt.. istid ute!! men så fort jag har druckit upp och orkar (ja, jag är lat) så ska jag gå in i duschen och sen sova.

har bara gamla bilder på datorn typ, så de får ni leva med ett tag till ;).
(orkar inte leta bild så får bli denhär.)

JUST A DREAM


kunde typ inte sova inatt för alla blåmärken.. men somna sen iaf, och har precis ätit. så nu ska jag dra mig in i duschen. sen iväg till valbo på nå lussefotboll med daniela och folk :).
smsa eller ring om ni ska dit eller är i närheten!
kyssssss.


DÖÖÖÖÖÖR!

kom nyss hem från lussen, är lagomt trött nu kan jag säga.. har blåmärken över hela bena men de skiter man väl i. har nog aldrig spelat så dåligt som jag gjorde idag, urcha.. aja ska äta nått sen hopppa in i duschen, och seeeen gå till min efterlängtade säng och sova! godnattttt.

blev inga bilder alls idag, vilket sööög så får bli en gammal.


........

" mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du"


har inte bloggat på ett tag nu, men ja hade tid nu innnan jag ska platta håret och sminka klart mig.
för så smart som jag är så går jag upp 6 som vanligt duschar och så, sen kommer jag på att jag inte börjar förns 9.40 som vanligt, varje fredag samma sak! faaaan. aja nu när jag ändå va uppe så har jag hunnit äta frukost och allt haha. men sen blire skolan som vanligt, men efter de så drar jag hem till carolina så fixar vi oss allihopa, och sen vidare till lussen ;).

första matchen spelar vi halv 7, eller nå sånt trorja.. haha!
pusss.


BABY LOVE!

förlåt för en klappkass uppdatering. men har varit sjuk och typ bara legat i sängen och degat. men idag ska jag ta tummen ur röven och dra mig till hammarby till min sjuka kärlek daniela. haha, ska försöka få upp henne och gå ut och åka pulka, men vi är båda sjuka och MÅSTE bli frisk men en sväng med pulkan ska nog inte skada ;). aja nu måste jag faktiskt skynda mig lite, är redan mörkt ute. men skriver mer när jag får tid, pusss.


RSS 2.0