hold on 'cuz im letting go


Ginger ♥♥♥♥♥♥

Hejsan, igår efter att vi käkat pizza drog vi in till storvik och kolla på film hos rasmus. vet inte riktigt när vi kom hem men somna väl runt 3-4 nån gång hos daniela. sen har jag sovit hur länge som helst idag, kommer inte ens ihåg sist jag sov så mycke. men iallafall nu är jag hemma och dammsugit eftersom ingen annan här kan göra nånting tydligen, nej nu ska jag kolla på film. puss!

Ginger ♥♥♥♥♥♥

Det är okej att vara ful!!!

bara kolla på oss liksoooooom!
¨
HAHAHA, skrattar så vi gråter!!!
nej nu ska jag ta bort all mascara jag har i ansiktet och sen ska vi iväg och käka pizza! pusss!

hold my jacket and watch me do this!



nån mer än jag som alltid är så otroligt smart?
tänker alltid att saker jag behöver mest lägger jag på ställen som är lätta att hitta dom på. men glömmer alltid bort de.. aja så igår visste jag att jag skulle behöva hemmanyckel och tror ni jag hitta den igår eller? nej exakt, så vände upponer på typ hela väskan men fick tillslut ringa matilda så hon fick komma och öppna åt mig, tur att man har en så snäll syster huh? också nu när jag packa ur väskan så hade jag såklart lagt dom i ytterfacket, DUKTIGT! hhaha, alltså vem kollar inte i ytterfacket först?

aja, nu ska jag hoppa in i duschen fastna i en film innan så nu ska jag göra de, tänkte bara dela med mig av min smarthet till alla mina underbara läsare och hoppas att ni inte gör sammasak! pusss!


Mirror mirror on the wall who's the baddest of them all?




Godmorgon, är vaken och har varit de ett tag. ska försöka få tag på daniela nu sen får vi se vad vi hittar på idag, men nu ska jag som sagt få tag på henne och sen duscha, pusss!

Well you dont exist for me tonight.



hinner inte lägga in bild på håret, åker iväg på partyyyy nu! men ni får ha en toppen kväll allihopa så hörs vi sen, puss!





Lördag hela veckan!!

känslan som uppstår  när man blir väckt 6.00 av alarmet man glömt stänga av.. looove life, tror ni jag kunde somna om efter de? hihi ja de kunde jag fast bara i typ 10 min och sen vakna jag av världens konstigaste dröm, har blivit för många såna den senaste tiden, haha aja. drog mig upp ur sängen och iväg och sola efter att ha dragit i sängen i nån timme. så nu väntar jag på att mamma ska bland färgen så ska jag färga håret. är så jädra osäker på färgen men man ska ju prova på nya saker, right? haha aja nu är hon klar, resultatet får ni se så fort de är klart, pusss!


p-p-partylover

hemma men bara för en stund, ska snart åka vidare och fira alex och sen hem och färga håret.. har jag massor med saker att göra idag så vi får se hur bloggningen blir, aja nu måste jag gå puss!



- Charlie Brown

tjenis kom nyss hem efter att ha varit ute och gått med mor min en stund, så nu har vi gjort lite varm choklad och macka så ska vi mysa ner oss i soffan framför tvn, hare bra pussss!


Lazzzzy

va så trött i skolan idag så hängde inte med alls ibland.. men provet gick bra tycker jag. och nu har jag kollat på en film enda sen jag kom hem och ska ta och gå ut och träffa isabell en stund, va ett bra tag sen nu. hare!

gammalbilllllllld

I may look calm..



tjenare, hemma nu och ska läsa på lite till so provet imorgon. och idag skulle jag och daniela egentligen ha åkt till real gymnasiet i gävle och kikat, men har ingen lust och de är om typ 1 timme så nej de skiter vi i, kommer inte ens gå där ändå. men nog om de, nu ska jag göra mig en macka och hoppa upp i sängen med so:n! wish me luck!


This is who i am and i'm hurting you

-

-
sååja,
nu börjar de vända för mig. lite saker är hittade men får dra mig in till valbo nån dag och fixa resten. nu medans jag väntar på att några filmer laddas ner så har jag bytt om till myskläder osv, imorgon ska jag egentligen sluta halv 4 men måste ta bussen 2 för ska till sjukhuset och ta en spruta. gansak sköönt ändå måste jag säga. hehe men nu är en film klar, pusss!




Dööööö

hade kommit på allt jag skulle ha till halloween, har de mesta hemma också nu när jag ska ta fram de så hittar jag inget av de! ååh, va arg jag blir! och skolan va seg och frös gjorde jag hela jävla äckel dan. nej nu är jag bara irriterad! kär i Justin är jag för tillfället också, vem skulle inte vilja va den tjejen hehe? nej nu ska jag kika på nån film, puss!


Godnatttt!

hoppar in i duschen och sen lägger mig. godnatttt!



Hey you!

mår inge bra alls och stannade hemma idag, så nu ska jag starta en film och hoppas på att de blir bättre till imorgon. puss!


Heeemmmma

hade de hur skönt som helst i stockholm med daniela igår, mådde lite illa på bussen hem och nu imorse mådde jag jättedåligt och de gjorde hon med så tror de va nå fel på maten igår.. sucks, men nu ska jag dammsuga på mitt rum och sen hoppa in i duschen. ska iväg till storvik och kika på innebandy match och sen ska jag och daniela kika på lite saker som ni får veta sen! pusss!


seeeees

sådär, nu har jag hinnit med att duscha, städa mitt rum, handlat, och packat. så nu inväntas pappa med kinamat och sen åker jag hem till daniela och sover där. sen imorgon runt halv 8 åker vi iväg till stockholm och spenderar dagen där med min bästavän, får se när jag bloggar nästa gång. hoppas ni får en bra helg, pussss!


I love when he..

cyklade ifrån norrsätra till stan och händerna blev så kalla så jag knappt kan rör dom och när jag kommer innanför dörren så hittar jag ett par vantar i väskan, man kan ju inget annat än att älska livet! nej inte direkt då, och nu tittar jag på one tree hill fast de tog slut. så nu ska jag duscha, packa och fixa lite. puss!


''

the minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long.


everyday she walks outside with a smile on her face




Något trött chey ska nu lägga ner engelskan och hoppas på de bästa! pappa kom för ett tag sen sådär apropå ingenting,haha. nu ska jag plocka iordning lite på mitt rum har bäddat rent i sängen redan, finns inget skönare!! och sen ska jag mysa ner i sängen med min kisse som redan somnat. godnatt!


Det är skillnad på att ha en kuk och va en kuk

-


Krossa alla fönster, slå in hans dörr, låt honom veta att inget är som förr

-


-
Tjeeenis!
helt okej dag i skolan. hade möte om polen resan och sen läst och gjort ett stavningsprov. och imorgon har jag prov i engelska som tydligen ska vara skit svårt.. så nu ska jag plugga de och hjälpa matilda med lite engelska också. gud så snäll jag är idag, hehe puss!


One day





I feel like i'm the worst so i act like i'm the best!

-


somnade igår efter att jag skrev inlägget och kollat på tvn en stund. så sov ingenting inatt och har varit trött hela dan, men nu ska jag hålla mig vaken! men de har iallafall inte hänt nått ovanligt idag direkt, är snart klar med mitt förkläde på slöjden, visste heter de så? haha. men nu ska jag försöka sätta på sista avsnittet av true blood, pusss!





Finally home

trött i hela kroppen efter att ha spelat fotboll på idrotten, i regnet så min kläder är alldeles leriga.. haha. utvecklingssamtalet gick väl bra, har lite saker jag måste fixa och de är typ 100 skoldagar kvar utav 9an eller nånting sånt. aja nu ska jag byta om till myskläder och sätta på en film, puss!


snyggabrudar...


Klaga inte på problemet, lös det!

-
-
nu ska jag sova, har stavningsprov imorgon och slutar halv4, men måste vara kvar forever alone en halvtimme tills mor min kommer och vi har utvecklingssamtal. love life, godnatt!



I didn't stop loving you, I just decided to stop showing it because no matter how hard I tried, you just wouldn't get it.

-
-
-
-
-
-
-
-
weheartitbild.

Dagens..

Humör – glaaad

Outfit - jeans linne skjorta

Frisyr - plattat och utsläppt.

Smink - puder, mascara
Plus - inte somnat på en enda lektion idag!
Minus - att de är måååndag.
Person - Daniela ♥
Drog - muusik
Planer - har inte några direkta planer idag.
Längtan - sängen 
Ser fram emot - höstlovet!

Dagens låt - italobrothers - love is on fire
Önskan - peeengar!

 


Känsliga personer varnas!!!!

har äntligen lyckats föra över bilderna från mobilen till datorn. så nu måste jag typ avinstallera de och installera om på den stationära... men nu medans jag fixar de så har jag lite bilder att bjuda på när vi skärde i koöga. enjoy!



























avslutar med en bild på mig och dannnni!







Smile Bitch Smile!

Heeeejsan! hemma från skolan och ska äta nått. ska leta efter nån ny bra serie att kolla på eftersom jag är klar med true blood.. suuger. aja, magen ropar efter mat nu, puss!



Söndag

Godmorgon! har varit vaken i några timmar men inte orkat blogga eller så. är sjukt seg idag, men ska hoppa in i duschen nu, pusss!



bluuuue

nej nu ger jag upp här, kan knappt hålla ögona öppna! godnattt ♥

life is about kicking as, not kissing it.

-
-
har legat i sängen och kollat på film hela dan, är man nå seg eller? skulle ha gått in i duschen imorse när jag kom hem men nej, kom inte längre än till sängen.. fast de är ju ganska skönt de också. men nu ska jag ta mig nått att äta! pusss.

bjuuuderpåden!


Don't like me?

- Have a seat with the rest of the bitches who's waiting for me to give a fuck.

i lost all control and i need you now..

-
-


Lördag

vi tog de bara lungt igår, va till donken en sväng och sen till storvik och kolla på film hos rasmus. sen sov vi kvar där och vakna runt 8 nån gång. så nu är jag hemma och ligger i sängen, ska sätta på ett avsnitt av true blood nu. puss!



Just nu;

har bara duschat och sminkat mig, så ska klä på mig nu och sen hitta på nått med daniela, hoppas ni får en bra helg allihopa!




Freeeedag

internetet har inte funkat som de ska och därför har uppdateringen varit som den varit. men skolan gick rättså snabbt idag, har inte sovit nått inatt för sov på dan igår så får skylla mig själv lite, men är inge trött så de är ju skönt. men väntar på att duschen ska bli ledig, och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! puss!

orkar itne leta bilder så kör på en arkivbild.

everyday i tell myself, tomorrow will be better.

-
-
fattar inte varför jag är så himla trött hela tiden.. men aja skolan va helt okej, sprang på idrotten med daniela och sen gjorde vi också en muntligen redovisning på praoen på engelskan. så nu är de klart och jag sitter och kikar på one tree hill, fast de tog slut nu haha. aja nu ska jag kika på lite true blood, puss!



jag är inte redo att ge upp de enda tillfället då jag känner mig trygg..







Allt handlar om att respektera




hade tema dag idag, kolla på film och prata en massa. seegt men hellt okej. kom hem och tog tag i läxan direkt för ovanlighetensskull, hehe. och nu kikar jag lite på tv, kanske sätter på en film snart. är så sjukt trött och har varit de hela dan.


att vara stark är att våga göra bort sig och inse att alla har sina brister.







Tramsgänget

Hejsan! va helt död när jag kom till skolan imorse. men klara mig igenom hela dagen, tog sen bussen hem och där satt de en gubbe som prata hela vägen, haha söt. aja nu ska jag byta om och springa en sväng tror jag, fast de är mörkt och jag hatar att springa vid lastbilarna då.. aja får se hur jag gör! puss!

hahaha, dööör!

I did it again!

.. som vanligt så bestämmer jag mig för att göra nått och sen tänker jag att de kan vänta lite, bara ett avsnitt av true blood.. ah men de gick ju bra! åååh, har inte gjort nånting annat sen jag kom hem ifrån daniela. och jag skulle ha hunnit med en del saker idag. och nu måste jag hoppa in i duschen och kika på engelskan som jag inte har nån aning om när den ska vara klar.. hoppas ni har haft en bra helg! puss!


duuuuschen

hoppar in i duschen och sen åker jag till daniela för massa filmmyys, puss!


Alexander Skarsgår

alltid lika kul när datorn börjar krångla och jag inte är så teknisk av mig, hehe. kollade på några avsnitt av true blood men säsongen två tog slut och tredje har inte laddat klart än så skiter i de nu och kikar på tv! godnatt!

huuur snygg är inte han då??????


leeedig

va ledig idag och har städat heeeela lägenheten,  hur snäll är inte jag idag då? hehe och sen kommer mormor med tårta för alla utom jag har namnsdag idag.. kul va? haha men nu ska jag hoppa in i duschen innan alla kommer hem, och nu är allt som vanligt så kommer uppdatera bättre, puss!


There's a point in life..

första prao dagen va igår, helt okej faktiskt. men sov resten av dan när jag kom hem, vilket inte va så smart eftersom jag inte kunna sova nått på natten sen.. så va äckligttrött idag men klara mig igenom dagen utan att sova. och nu har jag lyckats att göra nånting hela tiden så jag inte ska somna! har faktiskt bakat bullar, eller ja hade mjölkrig med mamma iallafall.. hehe. aja nu ska jag äta och sen hoppa in i duschen! vi hörs när vi hörs!


jag gav upp för längesen

döööö, kom på att jag har prao hela nästa vecka.. börjar 7 och slutar 3 i storvik, alltså måste jag nästan ta 6 bussen för att inte komma försent. roooligt va? nej inte ett dugg. men nu snart ska jag duscha osv, puss!

och nu äre så att jag inte får in bilderna från mobil till datorn (därav alla weheartit bilder) och kameran är fortfarande trasig. så ni får nöja er med dehär tills jag kan fixa de!


"du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut"



Söööndag

Godmorgon! idag är de söndag och jag är redan vaken och har ätit lite. men ska ta och sätta på en film nu, orkar inget annat haha, puusss!



"You had a lot of moments that didn't last forever, Now you're in this corner trying to put it all togheter"


~

lek inte svår, tappar bara intresset. va inte för lätt, det äcklar mig. va dig själv, och jag älskar dig ♥



bra dääär

gick och la mig efter ett tag och vakna av att dom höll på att fixa sig här osv, så klädde på mig och sen helt plötsligt står mina två kusiner och min faster här hemma. har inte träffat dom på flera år! men dom åkte nyss och matilda ska snart iväg så då blir jag hemma själv ett tag. hääärligt. men nu ska jag hitta på nått här, höörs!



Like a boss

hemma igen, är trött eftersom de inte blev så mycke sömn inatt. men ska sätta på ett avsnitt av true blood och sen städa lite på mitt rum så får vi se vad dagen har att erbjuda!
storviks grillning!!!

RSS 2.0